Крим: Судак і оточення

Цього року вперше в моєму житті я бачив море.
Я хочу сказати дуже добре. Мені сподобалося майже все.
Я не можу писати дуже добре. Кілька фотографій і трохи тексту, щоб поділитися.

Це буде 120 фото.

Ми залишили на поганий час, о 17:20 субота (липень 27) з Курської станції. Особлива подяка за те, що російська залізниця за такі квитки, адже з 8:00 до 9:00 я показав F5 на своєму сайті і поїздів були розміщені. як тільки я прийшов до роботи, я знову виглядав: на 9:32 немає вільних місць на всіх. З поверненням дороги однаково абсолютно (з 9:00 до Сімферополя). Поїздка на машині зовсім не розглядається, так як пости ближче до півдня Росії лякаються їх чеками.

На поїзді це було досить весело (картки), сусіди-Запоріжжя сміхалися на те, що я боївся звичаї (з мене крім пари літрів лука нічого не було). Виявилося, що я боївся від митних офіцерів у відставі, але вони валіантно вивели свої товари на 4000 рублів. Для наявності ножа в рюкзаку. Без охорону, звичайний табірний ніж. Я повинен був зламований, але що робити ... Лочка долина. Я думаю, що вони були цікавішими для пошуку.

По дорозі вони не знімали фотографії, так як це сталося вночі. Вдень і вдень в Україні дуже дратівливі торговці (гарячі вечері!) Картки! Курка! ЗАМОВИТИ
Коли вони залишили поїзд на вокзалі, людина таксі відразу ж побігла до нас, запитала, скільки сказав 1000п з особи (три з нас). Відправляється далеко і довга. Ми пообіцяли, що найближчим часом ми залишили станцію. Не прийнято :)

І пішов, змінив гроші на Сбербанк. Поганий курс гривні в Україні. Щоб змінити в Москві, відверто.
На Citroen Jumper, який за 1000 рублів (з усіх) приймав нас Судак. Я не знаю, якщо це дорогий або дешевий, але за московськими стандартами, я досить задоволений, оскільки все ще приводять 100 км.
Чому Судак? Не знаю. Немає причин. Ось як він вийшов самостійно :
Стоп на дорозі:

Майже на в'їзді до Судака була сумна гора на шляху. Нагадував мене про те, що між сумним пром'язком і рибою, яке зазвичай зображено як УГ.

У перший день вони оселилися з татарами, що стала супутньою ідеєю. господиня, щоб покласти його злегка, був неадекватним. До нас прийшов четвертий друг, щоб залишити свій рюкзак в кімнаті, щоб подивитися на проживання (так само господиня не була безкоштовним), тому вона підняла таку орку, яка була легше взяти рюкзак з нею. Тоді я вирішив шукати щось краще.
Фото житла ні, не здавалося цікавим. Але є назва вулиці :

Місцеві жителі заявили, що люди цього року дуже мало, навіть місцевий "арбат" майже порожній протягом дня. Не було нудно поїздки в ніч, ви завжди можете дістатися.
Cypress Алей

Побачивши море вперше, я очікував більше емоцій. Не проживав очікуванням, бо хто, ймовірно, зміг уявити громадські пляжі і місто променад. Це нічник.
Але можна побачити такі копії.

З ембанкінгу міста та Алчак-Кайя.

Насправді, 30 липня ми проходимо по Судаку і реалізували: нам потрібно піднятися на Альчак. Що він є настільки красивим, як це... Ну, тут ми йдемо.

Я тягне її з вікі.
Alchak або Alchak-Kaya (Alchak, Crimea Alçaq, Alchak) знаходиться в південно-східній частині Кримського півострова з горою тієї ж назви, що знаходиться на ньому. Мис Альчак розташований на сході Судака, звідки обладнаний пішохідний причіп веде до кришки. Закриває величезну бухту Судак на сході і відокремлює долину Судак від долини Капселя.

Висота гори Alchak знаходиться в 152 метрах від рівня моря. У своїй геологічної структурі це древній кораловий риф, що складається з сірого мармурового вапняка. На західному схилі гори знаходиться «Аеольський хрін» - скеля з великим через отвір, що утворюється в результаті потепління вапняку.
Alchak є одним з найкрасивіших ковпачок Кримського узбережжя, кришталево чистої морської води приваблює туристів для плавання в море, підводні диверси, любителі плавання з маскою і фліпперами. Можна відвідати альчак по скелях самостійно - туристичний шлях вирізається по всій скелі, яка проходить по всьому периметру ковпа, потім піднімається 50 метрів від моря, потім спускаючись до затишних бухт безпосередньо до моря.
У 1988 році мис Альчак був продемонстрований охоронний шлях.

Є багато трупів. Удачливий, що ви не сидів. Вибачте мій Французький...

Небезпечний постріл.

У верхній частині є плато з кіпресовим гаєм. І море нижче. Красивий ...

Просто для ваги. Я не знаю, що це, але він підходить. :

Вид з Alchak до Capsel Bay.

Як ми пішли не описати. Які туристичні маршрути ... Так само, як це. Просто хардкор.
Якщо хтось приходить до Алчака, половина цегли є шахтою. Може бути трохи більше половини.

Ми знайшли дуже затишну бухту з камінням, прозорою водою та багатьма крабами. З тих пір ми купили в Судак тільки там. Подаруйте будинок на півгодини, але люди не чисті.

Трохи більше Судак і погляд на новий світ від Алчака.

Як відступ: Всесвітній фестиваль Судак пройшов у правому періоді нашого прибуття (http://www.sosedniymir.ru/). Ось фестиваль біженці :
Вони прийшли до нас, щоб падати напій : З ними на півгодини, смішні люди. Всі українці.

Ще один пірат зустрівся біля магазину! так shabby і з жити ...

Р

На наступний день ми пішли на той же пляж.

Ми зловили крабів плавання з маскою.

Вони збудували кам'яні піраміди (все було там).

І ми побачили птахів, як це. Я не знаю, що є птахи. Якщо хтось може сказати вам, спасибі.

Третій день пішов на руїну (ремонтований) міський парк. Ми повинні загинути час очікування друга. Цікава рослинність. Я не знаю імен, на жаль.

паркланд

паркланд
Цимпрес?

паркланд
Ципрес

паркланд
сосни

Джерело: