632
Метановые авто
В цілому, старий суперечок, чи слід перевести автомобіль на газ. Я покажу вам в числах на моєму прикладі. 2 роки тому я купив як сімейний автомобіль GAZ-2217 (Собол-Баргузин) 2005, пробіг ~150 р. карбюратор. Автомобіль виховує, не можна порівняти з легковим автомобілем, а тому відразу ж передається мені в метану, благословення заправки 300 метрів від будинку. Таким чином, ті, хто «від питання» можуть поставити обладнання для пропану або метану на верстатах, розгляньте їх як щось схоже, зателефонувавши просто «газ» неможливо! Про свою різницю ви можете знайти безліч статей в Інтернеті. Але нехай буде цікаво – номери. Всі АЗС при експлуатації були ретельно записані в блокнот в машині, не тільки куби газу (об'єм), але і рубри записані. Іноді кількість кубів не може бути відомо і з цієї причини основний розрахунок проводиться за кінцевою ціною заправки. Рисунки, прийняті за період 2011-2012 рр. Розрахунок здійснюється за допомогою таблиць Excel.
За стовпчиками:
пробіг – відстань на одометрі в момент наступного заправки або моменту, коли бензин вибігається.
Пройшов на газ - відстань до наступної станції або моменту, коли газ вийшов
Загальна пробіг газу в момент заправки
Мітанові кубики вимірюються і продаються кубиками.
Рубль - вартість наповнення
Всього за км - вартість одного км в рублів за це заправка
Приблизно бензин - розрахункове споживання бензину для цього запуску. Я поїхав переважно змішаним циклом і тому я вважаю, що доцільно взяти середню 13 л / км, цей показник, можливо, недооцінений.
Рубль бензину - вартість цього бензину на швидкості 27p. / км. Автомобіль переходить до 92, розрахунковий період 2011-2012, я не знаю, що ніхто не буде об'єктом завищеною вартістю.
В результаті економії є різниця між розрахунковими грошима для бензину і фактичними грошима на газ.
Самі числа на діаграмах. Я думаю, що все зрозуміло, хоча це не дуже інформативно через значні стрибки (це пов'язано з невеликою невдалою організацією таблиці).
Додано до [mergetime]1377846234[/mergetime]
Також варто додавати про деякі недоліки установки HBO, описані в Інтернеті людьми «смарт».
1) циліндри високого тиску розташовані під тілом на каркасі і навіть якщо вони коли-небудь вибухнуть, це не страшно. Зміна салону не доторкнулося
(2) Машина може розпочати без бензину при температурі до -20.
(3) Двигун не працював гірше за рік. І навіть якщо клапан спалює або будь-який з тих страхів, які описують їх ремонт, не згодні зі збереженням. Як приклад, новий двигун ZMZ-4063 коштує 60 тр.
Джерело:
За стовпчиками:
пробіг – відстань на одометрі в момент наступного заправки або моменту, коли бензин вибігається.
Пройшов на газ - відстань до наступної станції або моменту, коли газ вийшов
Загальна пробіг газу в момент заправки
Мітанові кубики вимірюються і продаються кубиками.
Рубль - вартість наповнення
Всього за км - вартість одного км в рублів за це заправка
Приблизно бензин - розрахункове споживання бензину для цього запуску. Я поїхав переважно змішаним циклом і тому я вважаю, що доцільно взяти середню 13 л / км, цей показник, можливо, недооцінений.
Рубль бензину - вартість цього бензину на швидкості 27p. / км. Автомобіль переходить до 92, розрахунковий період 2011-2012, я не знаю, що ніхто не буде об'єктом завищеною вартістю.
В результаті економії є різниця між розрахунковими грошима для бензину і фактичними грошима на газ.
Самі числа на діаграмах. Я думаю, що все зрозуміло, хоча це не дуже інформативно через значні стрибки (це пов'язано з невеликою невдалою організацією таблиці).
Додано до [mergetime]1377846234[/mergetime]
Також варто додавати про деякі недоліки установки HBO, описані в Інтернеті людьми «смарт».
1) циліндри високого тиску розташовані під тілом на каркасі і навіть якщо вони коли-небудь вибухнуть, це не страшно. Зміна салону не доторкнулося
(2) Машина може розпочати без бензину при температурі до -20.
(3) Двигун не працював гірше за рік. І навіть якщо клапан спалює або будь-який з тих страхів, які описують їх ремонт, не згодні зі збереженням. Як приклад, новий двигун ZMZ-4063 коштує 60 тр.
Джерело: