Росія через очі іноземця

Симон взяв участь в академічному поході року і пішов на поїздку до Росії, Монголії, Китаю, В'єтнаму та інших країн Південно-Східної Азії. Росія в цьому списку була першою країною і найбільш незрозумілою – гуртожитки кілька, довідники односторонні, стереотипні.

через банку гайдамак

У вас буде 31 фото, будь ласка, не розірвати, я спробую поставити його швидко.

Росія через очі іноземця

1,1 км Отже, перший файл Simon Jos. 1982 народження, місце народження та проживання - Берн, Швейцарія. Окупація: вчитель школи, початкові та вторинні заняття. Хоббі, хобі: Подорожі та метал музика. Він є одним з найбільш авторитетних діячів швейцарського руху металу, організатором найбільшого фестивалю смерті країни. Особисті характеристики: Нордичний характер, твердий. Правда Арян. Він говорить німецькою, англійською та французькою. Вишуканий, відкритий, соковитий, цікавий і інфекційний для дітей.

Росія через очі іноземця

2,2 км Це історія самого Симона.

У Брест-Централі було тривале зупинення – рейок Білорусі та Росії ширше. Змінені колеса. Попри те, що росіяни не хочуть, щоб німці швидко рухалися в Росію під час війни.

Тут жінки пішли і наполегливо запропонували багато їжі - Анатолій навчив мене, як відмовлятися від російської - чистої ненади.

Росія через очі іноземця

3. У Алекс зустрів мене в Москві з другом в старому російський автомобіль. Автомобіль не мав бензинового датчика і стрілка стрибала з позиції «порожнього» до «загальної» позиції – але Алекс якось завжди знав, скільки бензину там було, а також сказав, що росіяни часто приводять до зламаного степометра.

Росія через очі іноземця

4. У Але навіть поліція привели ці дивні автомобілі.

Росія через очі іноземця

5. Умань Автомобільний трафік в Росії можна побачити, що він відрізняється від наших. Я не буду їздити в Росії.

Почати рух дуже різко, дуже різко перебудовано. Захоплення правою є загальним. Навіть росіяни не знають, що тверда лінія розміток не може перетнути і перетнути навіть подвійний. Вони приводять дуже швидко і не зберігають їх відстань. Я бачив два або три дні! Багато автомобілів після аварії продовжують їздити. Не здавалося б, нікому, нікому, ні.

Росія через очі іноземця

6. Жнівень Від станції довідник проживає 25 хвилин, і ми відразу привітали додому. Alex Вона так божевільна, як він є. У Росії я провів ніч в 10 місцях, і пішов на візит — і кішки мешкали всюди — я думаю, що є коти в кожному з російських будинків. І всюди вони не можуть залишити будинок.

Росія через очі іноземця

7. Про нас Площа будинку до 130,000 осіб, стільки ж, скільки всього швейцарського капіталу. Це просто район. Якщо ви перебуваєте в Росії більше трьох днів, вам потрібно зареєструватися з міліцією. Я думав, що це може бути зроблено онлайн, але я мав піти і заповнити багато паперу. Коли я запитав, де я буду зареєструватися, коли я пішов до Монголії, я сказав, що ніхто не зажадав, і я можу відкинути його. Я не розумію, чому це не потрібно, і ніхто не перевірить. Реєстрація Alex Вона сказала, що KGB тепер знає де я.

Росія через очі іноземця

8. У Це так звана «сумка», де немає асфальту, незважаючи на те, що є житлові будинки.

Росія через очі іноземця

9. Навігація Я приніс raclette в подарунок для приготування сиру, але в Росії є ще один штепсель. Коли я думав про те, де отримати адаптер – Alex взяв його і просто зламав третій штепсель – і все працював!

Росія через очі іноземця , Україна

10. У Росії багато магазинів працюють без закриття, цілодобово. Дуже зручно!
росіяни п'ють багато чаю з великих мусок. І ніхто не відверта горілка з мене перед Я потрапив до Сибіру. До Сибіру я думав, що це стереотип, і російська горілка не п'яна.

Росія через очі іноземця

11. Єкатеринбург. Оля та Стас зустрілися з нами. Подається з тонкою, домашню пасту - в одну керамізовану всередині картоплі, в іншій капусти. Не знайдено назви вулиць англійською мовою і я втратив.

Росія через очі іноземця

12. У Єкатерінбургі є будинки з 1920-х, в яких квартири були зроблені без кухні і ванної кімнати. У дворі були їдальня та ванночки. Вони частково існують сьогодні, так як він занадто дорогий для доповнення квартир з ванною кімнатою і кухнею.

Вони попросили мене допомогти покласти на плакат. Я сказав, що я не говорив російською мовою, але вони хвилювалися на мене, що це було нічого. Я не знаю, що це говорить.

Росія через очі іноземця

13.00 р. Риболовля рибали в дуже брудній річці. Звідти рибу.
Рибалка бити рибу на землі і покласти її в поліетиленовий пакет.

Росія через очі іноземця

14. З Єкатеринбурга в Новосибірськ. Дуже довгі відстані!

При русі по Транс-Сибірській залізниці на кожній платформі продаються бутерброди, плюшеві іграшки, ювелірні вироби та навіть люстри. Що пекло продає люстри на платформі?! Чи є хтось тут купити їх?

Росія через очі іноземця

15.00 р. Одна з станцій продається риба. Як я розумію тут, є багато озер в Барабінській області. Я спробував їсти рибу ножем і виделкою, але я не вдалося. Я був показаний їсти цю рибу без ножа і без виделки. До голови довелося відтягнути шкіру від хвоста. М'ясо дуже солоне і смачне. Не дивлячись на повторне миття, досить час.

Росія через очі іноземця

16.00 р. Більше їсти локшину. Алекс сказав, що російською мовою він називається bomzharka.

Росія через очі іноземця

17.00 р. Для годин я просто дивлю вікно. Нескінченно довгі ліси, рідко перериваються містами. Транс-Сібірян є невірним, я був рубаний, але це не було.

Росія через очі іноземця

18. Новосибірськ. Це дуже велике місто і дуже некомфортний і брудний. Я прогулявся по річці і дивився з часу рибалки, які кидають в коричневу струнку. Річковий банк в центрі міста був смітник.

Виявляється, що це все, що називається «відновленням парку». Смішні. Відбувся лише один відвідувач і кожен був перегляд. Це досить смішний.

Весіль в лімузинах приходять тут, і здається, що цей берег не турбуватиме всіх. Є багато весілля в Росії. Жителі можуть бути російськими народними видами спорту. Вони часто одружилися і розлучаються.

743244 р.

19.00 р. Новосибірський музей не дозволяє фотографувати фотографії. Ніщо англійською мовою і розуміти значення експонатів можна лише віддалено.

У підвалі з'явилася неоднорідна колекція дрібних цукрових і м'яких напоїв. Колекція дитячого кока-Кола – це більше, ніж скупчення у всьому музеї.

Дуже мало хто знає англійську, навіть на простому рівні. Німецька знайома тільки від досвіду загальних знань в Радянському Союзі: «Хенди високі!», «Фаст, швидко!» і «Хітел зіпсований.»

Похід на Іркутськ. Неймовірно, торгівля на фартухах тільки виростає і збільшує.

Росія через очі іноземця

20. Наш хостел розташований в одному з цих будинків.

Росія через очі іноземця р.

21. Дорога до Ольхону 7 годин. У Росії використовуються автомобілі з лівим і правим колесом.

На даху був багато людей, мій рюкзак. Я не думаю, що це буде дощ, тому коли я приїхав, щоб його висохнути.

Росія через очі іноземця

22. У Байкалі є риба, яка їсть залишків. Посушена людина не шукає більше 7 днів, потім нічого більше залишається від нього.

Росія через очі іноземця

23. Російська пара зустрічалася на горі. Коли він дізнався, що я був Швейцарським, він запитав мене, щоб негайно пити горілку. Він пояснив мені, що він збирався з дружиною, але він приховав пляшки для себе, що може бути спокійно п'яний. На щастя, він тільки заливив мене навпіл склянки, так як я ще не зійшов.

Росія через очі іноземця

24. Це святе місце Бурят.

Росія через очі іноземця Р

25. Шахман продемонстрував Бурятський спів і відігравав мелодії від Beatles.

Росія через очі іноземця р.

26. Улан-Уде. Бурятия. Селенгінськ, заснований козаками 1666 р.

Росія через очі іноземця

27. Уся центральна площа була тушкована зі склом зламаних горілкових пляшок.

Росія через очі іноземця

28. Росіянки неймовірно гостинні. У будь-який час ми пішли, навіть випадково, ми варили їжу.

Росія через очі іноземця

29. Не знаю, що вони існували.

Росія через очі іноземця

30. Покинути Росію. Я пішов до Монголії, остання станція була Наушкі.

Росія через очі іноземця

31. Росія чудово! Я обов'язково повернувся сюди.
Росіяни іноді сульфатні, але дуже гостинні і гостинні.
Росія величезна, незакрита країна з багатьма чудесами.

До Свіданія Россія!

Це остання фотографія в пост.

Росія через очі іноземця

Джерело: