Визначте себе!

Одного ранку, збираюся працювати, я помітив підозрювану почервоніння на правій щоці. Я відразу зрозумів, що щось не океї тут, тому що ніколи не на обличчі більше, ніж один прищ стрибнув, і немає алергії на що-небудь.

На наступний день з'явилася паніка в дзеркалі. Червоні плями почали розмножуватися, а деякі вже перетворилися в виразки. Стирання в шкірі.
Дивний лікар в півхвилині робить дивну діагноз - алергію. До питання «Що викликає алергії?» відповідь була неоднозначною.
«Дівчинка, вам подобається маленька дівчина, ви або з'їдете щось або ваш макіяж». Ви їсти тиждень Супречіка, і все пройде.

Ну, я думаю так. Я їсть цей suprastin все тиждень, природно, нульова реакція. Смородина по всій правій половині обличчя. Не можна спати (щодо оозів, свербіж, палички на подушку), через виразки на верхніх і нижніх століттях правий око ріже так, щоб він мав би зв'язати менше.

В цей час лікар сказав: "Дуже зараз це свого роду герпесу."
На ще три дні прокидається тіло з таблеток «Ацикловір» і мазь «Герпферон». Ефект нульовий знову...

Третій раз це фольга (навіть, я не можу назвати це більше) думав, щоб взяти брухту для грибів, але я розповіли про результати не відразу, але після декількох днів. Не чекав тестів і закликав другу з проханням знайти нормальний лікар.
Я був трохи шокований, коли лікар, який виявився терапевтом, подивився на обличчя і сказав: Streptoderma! І ви дівчині так приваблюють до іншої косметики. Мазь "гіоксисон"-день, вночі - гіоксисон + цинкова паста 1 до 1. Після трьох днів ви можете зателефонувати і сказати, що ви думаєте про мене.

Войла, три дні результат на обличчі! Залишаються тільки червоні плями. Не обмежувався радості. Але питання залишився відкритим - де я підбираю цю непристойну річ, бо я не використовував будь-який макіяж? Усе впало на місце, коли гості знизилися з таким же щитом, тільки на лобі!

В день до моєї шкіри вийшов червоний, вона і я був у L'Etoile і вирішив використовувати зразок випробувача (направо на мій правий щік!).
З слів «Ох, охолоджувач! Ми будемо купувати його в день оплати. І через тиждень, цей же друг шахти кладуть той же випробувач на голову! Я почав читати про це в Інтернеті і не здивував. Ми не перший, ми не останню.

Самі, як кажуть вони, приступають. Але! У всьому світі вони винайшли одноразові тестери! І L'Etoile напевно не знає!

Фотографії невеликі, розташовані в порядку інфекції. Останнім було зроблено, коли всі почервоніння були запалені. Я шукав на себе і ебать все, що макіяж! Тепер я тільки надіти макіяж, якщо це необхідно)

2 дні

4 дні

6 днів

1 500 р.

10 хв

ЗАМОВИТИ

Джерело: