Повідомлень від зламаної електронної коробки США розвідний колонель показує, що Пентагон, ймовірно, брав участь у хімічній атакі в Сирії
934706
Ситуація в Сирії залишається зосередженням світового медіа. Експерти прогнозують чергову агресію США у назві «православних прав». Вашингтон періодично повідомляє про готовність до атаки Сирію. Офіційна версія - покарати Асада і сирійську армію для використання хімічної зброї проти цивільних осіб.
Тим часом нові докази циркулюють в пресі про залучення американського інтелекту в хімічну атаку на передмісті Дамаску. Хакер отримав доступ до та опубліковане листування полковника Антонія Дж. Макдональда, який обіймає посаду начальника Генерального штабу Управління планування та експлуатації під заступником начальника Генерального штабу Збройних Сил США для розвідки. Про хімічну атаку в Сирії.
У листі від 22 серпня Євген Фурст привітав полковника на успішну операцію і звернувся до статті у Вашингтоні Пост про хімічну атаку в Сирії. З діалогу між дружиною Ентоні та її другом стає зрозуміло, що відео дітей нібито загинув на хімічну атаку біля Дамаску.
Публіковані дані показують, що Вашингтон готовий зробити все для досягнення цілей Близького Сходу. Політична та озброєна підтримка сирійської опозиції не здав очікуваних результатів.
У цій ситуації США готові знову порушувати міжнародне право та атакувати Сирію без затвердження Ради Безпеки ООН. У світі не змінюється - якщо політика не працює, літаки приходять!
Скріншоти листування COL. Пошта, отриманий хакером:
Переклад виділених ліній:
Як ви можете побачити, я довгий шлях від цього, але наші хлопці зробили їх кращими. Я люблю зловити вас. Я сподіваюся бачити вас найближчим часом. й
«Для того, як я бачив свій останній успіх. Хороша робота. Добре зроблено. www.washintonpost.com/world/syrian-activists-accuse- Governance. . .
3610Р. 4200Р.
«Я думаю, що це сирійські діти. Велике спасибі Богу! Я сподіваюся, що вони отримують подарунок або гроші на нього.
Я бачив його занадто і був дуже рубаний. Але Тоні мене заспокоїлися. Він каже, що вони не хворіли, це було для камери. Так не турбувати, дарлінг.
Я все ще не можу забувати, що жахливий газ атаки в Сирії. Ви бачили ці діти? Я був просто кричу... Вони отруюються, вони загинули. Коли це закінчиться? Я бачу їх обличчя в сні. Що таке Тоні?
Хакер також стверджує, що ви проникли поштових скриньок багатьох інших офіцерів Пентагонів:
Evans, Ентоні O COL СШАRMY HQDA ASA ALT (US)
Симс, Джон D COL СШАRMY HQDA OCPA (US)
Griffith, Девід М COL США
Bell, Craig A Col USARMY (США)
Паррамор, Девід J (Dave) COL СШАRMY MEDCOM HQ (US)
Морріс, Даніель L COL USARMY (US)
Ellison, Brenda K Col СШАRMY (США)
Дженнінгс, Wesley J COL СШАRMY HQDA DCS G-8 (US)
Eberle, Брайан K Cole СШАRMY HQDA DCS G-3-5-7 (США)
Брадсер, Джон М COL СШАRMY (US)
Риба, Чарльз A COL СШАRMY JS J8 (US)
Roquemore, Darlene M COL USAF (США)
Мотт, Роберт Л Jr COL СШАRMY HQDA OTSG (US)
Паррамор, Девід J (Dave) COL СШАRMY MEDCOM HQ (US)
Тижні, Colin A LTC USARMY (US)
Reynolds, M Bridget LTC СШАRMY HQDA DCS G-2 (США)
Грейк, Крістофер J LTC СШАRMY HQDA OTSG (US)
Henderson, Валерія D LTC СШАRMY HQDA OCPA (US)
Хакер опублікував заяву про пастубін, де він також каже, що він не встиг читати всю їх листування, яка може містити додаткову інформацію, а в кінці обіцянок: «Я скачаю їх листування пізніше. й
НОВА ІНФА: Деякі медіа сайти просять нам повідомити джерело інформації, тому ми хотіли б повідомити вам, що ця новина також була опублікована в Телеграфі, і ми ще не маємо інформації про хакера.
Головна
Джерело: