Поповаште

Рік тому, поповнення з'явився в нашому будинку - папуги яко, не було грошей для годування в той час, вони запропонували шавлія і ми вирішили взяти ризик. Ми привели його додому в 11 п.м., і випустили його з коробки в клітку, як він жив, хоча цей звук ближче до роару, подумав, що всі сусіди прийдуть, щоб познайомитися з новим поселенцем.

Після чого почався робочий день до побуту дива птаха. У перший тиждень він погорнув навіть до тіні руху на клітку, живильник і п'ятувальник були змінені до саундтрека. Тоді він був дещо звичним, і я зробив невеликий переворот, перетягування комп'ютерного столу близько до клітки, щоб він міг говорити йому безперервно – скільки нещастя я сказав йому в той час, після усього, головне не зміст, але інтонації і просто звуки людської мови, на форумі поділився досвідом – поеми, які читають на птах.

Через місяць ми вперше випустили з клітки, так як він вийшов, його крила були кліповані і так він туш, щоб покласти його злегка, не дуже багато, періодично висаджуючи на підлозі і ходьба гордо до його клітки. До речі, він не боїться собаки з першого дня, іноді проходячи між нею лапи на підлозі.

Найлегший спосіб розбити перший бар’єр у відносинах з людиною-яко для птахів, щоб розпочати пікірування принаймні смачних. Видаляємо насіння соняшнику з корму, як я втомився від їжі цього місяця. І почали запропонувати йому смачну яку - арахісу в оболонці, папуги подрібнюють, розморожують, але категорично не забираються з руки. Вирішальний крок був повністю випадково - Я обожнюю насіння і один раз ate їх перед кліткою, періодично намагаючись запропонувати арахісу до птаха, він відмовився, а потім я думав - не пропоную насіння, і він взяв!

З тих пір насіння з добової дози харчових продуктів були відгодовані від рук і часових спроб зробили до вихованця птиці. Зрозуміло, що морква не почувала себе багато радості, забиваючи на стіну клітки, але що нам пощастило, док був удачливий - ніколи не всерйозний, тільки тихо кусаючи палець. Він дав лапи спокійно, а потім якось вдалося дізнатися команду - дати лапу.

р.

В цілому, головне правило в спілкуванні з дикою птахом терпіння і знову терпіння, приправляючи турботами. Поступово, він дозволяв себе інсульту, тепер ви можете, як правило, спокійно підібрати, і не буде негативної реакції з птаха.

А потім він пішов, як сноуборд - набір шиї для подряпин, поцілунок. І коли папуга говорить перше слово, не обмежувалася радості, і ми ще не вчили слів, і слово було назва собаки. Тепер він знає про десятку слів, і, з урахуванням того, як до його прізвища додається ангіонатна суфікс, він почав його додавати до наступного вченого слова - моє ім'я.
Через рік наш jakosh - це абсолютно тумний птах - дає лапу, дозволяє самому інсульту і спинитися в руках, розтягує поцілунок при підході його і бере будь-яку смачну річ від руки, після молоти, пір'я на крилах вирощується. Правда, це все стосується мене і мого чоловіка, вузьке коло друзів, які часто відвідують його ще спокійно сприймають і можуть навіть подарувати лапу, але з незнайомцями все ще є виростающим звіром. І в цілому, чим більше я дивлю його, тим більше асоціацій з стрілкою, тим самим бразеном, подобається грати і фолієві і дуже розумні і, звичайно, набагато цікавіше в спілкуванні порівняно з невеликою папуги.
Звісно, ми дуже щасливі з персонажем Якоші, не кусаючи птахів. Шукаю, я можу сказати, звичайно, потрібно було зберегти для годівниці (так, я бачив всі відео про смуження папуги), але ми вже сидів у клітку, і ми не знаємо, як його доля була розроблена.

Додано до [mergetime]1378236777[/mergetime]
У мене є все, птахи дійсно дуже розумні і цікаві, навіть я avid doggie, в любові з ним.

Джерело: