Ванга, Сирія, Друга світова війна, Росія.

Інформація для критичного відображення!

У офіційному випуску НТВ, що говорить про Ван, повідомляється, що сліпа стара жінка, яка побачила краще, ніж придивилася, зробила прогнози протягом тривалого життя. Одного разу, але багато повідомлень залишалися зашифрованими. Люди змогли зрозуміти сенс деяких слів відомого глядача тільки після страшних трагедії. Наприклад, загибель підводного човна «Курськ» («Курськ піде під водою і весь світ захопить його!», терористська атака 11 вересня («Американські брати западуть, згорнуті птахами заліза»), останні катастрофи в Японії («Не буде тварин або людей, що залишилися від радіоактивного дощу на північній півкулі»), збройні конфлікти на Сході (у Лівії), які «будуть початок кінця земної цивілізації» і багато іншого.

Але більш цікавим, у світлі останніх новин є пропагація, яка має часову посилання на Близький Схід, зокрема Сирія, де революційні події розгортаються сьогодні. Попереду ми скажемо, що з слів Болгарського духовенства, все це має найбільш прямий зв'язок з Росією. Вранга розповіла про те, що вступ нового викладання у світ, хоча пророки назвали це навчання найстарішим: «Старий викладання незабаром прийде до світу». Просимо мене, «Чи не приїжджаєте?» Ні, не скоро. Сирія ще не падає!

Таким чином, падіння режиму в Сирії повинна бути загарбником деяких епохальних подій, одна з яких повинна бути приходом деяких нових або досить просто забутих давньої доктрини. Найголовніше, що вона повинна вийти з Росії. Vanga коментує це багато разів: «Древня індійська (Aryan) доктрина, доктрина білого братства». Поширити світ. Нові книги будуть опубліковані про це, і вони будуть читати всюди на Землі. Тексти пісень, а це означає: Це буде Біблія Фірі. Одного разу всі релігії зникнуть. Тільки викладання білого братства залишатися. Він покриє землю білою, і люди будуть збережені нею. З Росії вступають нові навчання. Вона буде першою для очищення. Біле братство пошириться по всій Русі і починати свій похід по всьому світу. й

Після падіння Сирії, за даними Ванги, зміни та продовження для всього світу прийдуть з Росії, які в цілому дуже сильно охоплюють пророки православних свят. «Що чекати не буде. Росія підніме від мертвих і світів. православні в її (Росія) будуть відроджені і тріумфовані. Але православний, який існував до того, як не буде існувати. Бог Сама поставить сильний король на престолі (від пророків Святих Теофанів Полтавщини).

На самому початку ми згадали, що сучасна церква (з якої с. Серапехім Саров заявив: «Єпископи Церкви Божого та інших духовенців відправлятимуться від чистоти православних, а для цього Господь покарає їх суворо), щоб ставити його м'яко, не довіряє пророцтва болгарського духовенства. Тим не менш, на нашу думку, не існує суперечності між вищевказаними словами православних свят та словами Ванги про якусь «нову доктрину» («Вчення Білого Братства», «Фієрська Біблія», « православна, яка колись існувала, не буде існувати». Ми пояснимо, чому. Ми всі знаємо, що є лише чотири канонічні свічки, що поєднуються з іншими книгами в Новому Завіті, в яких навіть не будучи фахівцем, можна знайти безліч суперечливих і свідомо спотворених. Наприклад, в Епістолі до Римів Святого Апостола Павла (голова 13, вірш 1) він сказав: «Чи не є силою, але не від Бога», що в церкві слов'янський засіб «Не є силою, якщо не від Бога». У сучасному (синодальному) перекладі спотворюється як «Не існує влади, крім Бога». І це далеко від ранніх і не тільки фальсифікація.

Один з найвідоміших російських православних святих, вул. Серафима Сарова та Чудотворця всієї Русі, розповів про спотворення Пресвятої Богородиці. Він сказав, що істинний кізель буде проголошено і що даний кізель буде спотворений людиною. Великим старшим сказав мені, що після його воскресіння він відправиться з Сарова до Дівєва, і там він відкривав запобіжник універсального відступу. Для цього проповідаю, і для дива воскресіння, великий мультитум збереться з усіх частин землі. Дівев стане Лаврою, Вертяновим містом, а Арзамасою провінції. А проповідний пентенсій в Дєвові, батько Серафим відкриє чотири реліквії в ньому і, після відкриття їх, він сам буде лежати між ними. А потім кінець все прийде (текст, що видобувається Нілусом з папок, що залишилися після смерті Мотовилова, публікується письменником в книзі На березі річки Бог і назвав його «великою таємницею Дівєва».

«Я підійде до останнього кінця і лежаю в Дайєєво. Дівево не буде називатися селом Дівево, але відповідно до світу Діви. Тоді Дівев стане світом, бо від нього Господь Бог представить світло заспокійливого не тільки для Росії, але і для всього світу в момент антихриста. Чи це не те, що Болгарський духовий Ванга сказав про «Право заспокійливості», викликаючи його «викладання білого братства» – «Фієрська Біблія»? Відповідь на це питання можна знайти в Євангелії Метью: «Нехай сокира в корені дерев лежить: кожен дерево, що не ведмедя добре плодів зрізається і кидається в вогонь». Я баптю вас в воді для пентенсії, але він приходить після мене сильніше, ніж я; Я не варто носити взуття. Він захопить вас Святим Духом і з вогнем; Його лопата в руці, і він очищає Його грою і збере його пшеницю в ячмінь, і він згорне соломкою з неперевершеним вогоньм (Маттев, глава 3, вірші 10-12).

У висновку ми вказали, що кожен православний християнин від Рекламації св. Іоана Theologian знає, що дуже останній і дійсно вірний Євангеліє буде читати в момент про те, що вороги Господнього навіть не думають спокійно, без жорсткості з липким терором. І я побачила ще один ангел, що летить в середині небесного, який мав коли-небудьостанний кізель, щоб заповідувати тих, хто жив на землі, і до кожного племени, і племена, і мови, і людей; і він сказав з голосом, страх Бог і дати йому славу, за годину його суд прийшов, і поклонився йому, хто зробив небо і землю. Український переклад І. Огієнка

Просто-марія27.livejournal.com/626219.html

Джерело: