Робота в Фінляндії

Цей пост-перетворення попередніх тем (перший і другий)
Я пообіцяв розповісти про зварювальне зварювання. Але в цілому я роблю всі мої повідомлення для дорогих і улюблених людей. Більшість часу я на роботі, і вони не бачити цю підводну частину айсберга. Я покажу їх і розкаже інші. Шановні мандрівників, відповіли питання для мене, і не судять строго за техніку експозиції. Будь ласка, не порушайте. І так: покласти на розтяжку 150-метрових рейок. Тепер вони повинні бути відварені між собою! З'єднання (тимчасовий) між цими рейками виглядає так само шари, один болт і два "Robel" (за назвою виробника) strubtsyns. Ось де фінські поїзди працюють! Швидкість 120-140 км/год

Для того, щоб заварити суглоб, необхідно «розбирати» його, зняти все непотрібно. Залиште тільки голки рейок.

Після цього майстру зварювального зварювання, заходи 25 міліметрів і каже: «Плаза, джентльмен!» Зробіть мені такий стикувальний проміжок!

Ну, ніжники, звичайно, кажуть, що ви не виростите з вашого ануса самостійно!

У з'єднаннях за допомогою "родів" (це такий великий бензин "Бульгар" з особливим штатом) випилюють проміжки 25-28 мм.

р.

І в цей час ще один «терміновий» (як ми любимо називати термінальні зварювачі), кладуть в залізних корпусах, керамічні форми для зварювання.

Після того, як зазор готовий, хлопці, пристойно газове зварювання, вигорають кінці рейки, щоб загорнути на них будь-яка залізна кака (масло, солярій, таволт).

Потім хлопці починають ставити кінці рейок. За допомогою бур’янів, (без будь-яких «матових»-бойів естонців), вони багаті кінчиками в вертикальній лінії.

... і горизонтальні площини.

Потім встановлюють керамічні термоформи. З особливим затиском. Право на це 25-міліметровий постріл.

Далі всі тріщини ущільнюються спеціальним піском (це дуже білий в пакеті). Іноді влітку, коли він дуже спекотний, термінів приймають цей піщаний будинок і зберігати його в холодильнику перед вікном. Дуже важлива операція практично з виглядом, «протікання суглобів» становить 3,14 разів на «вікно».

Звертаємо увагу на пристрій, який тримається на термічних формах, два таких «дідло». Вони кладуть стрункість на одному з них.

Всі права. Почати! "Форми стенду." Чайковські висить.

р.

І в стрункому, покласти трохи пробки.

Трохи про фізичну фізичність процесу: ми зробили проміжок між рейками, щоб залити металевий метал там, ми отримуємо розплавлений метал в хімічно, пробка потрібна так, щоб метал не протікає передчасно. Tiegel's a трохи купол. Амріт-міксура всіх видів фар (магній, алюміній і т.д.) і вставки «матч» (адміністративний Bengal fire!)

У цих пакетах є сита. Ми повинні бути в '80s!

Коли все готово, хлопці кладуть газову конфорку на другий дали. І приступаємо до розігріву форм і закінчується рейок. Від «тигельу» заливають термінальну температуру 3000 градусів. Спадщина життя-вибухання!

Ну, все прогрівається, все готово, встановіть вогонь до матчу, застрягти в чуйний.

У глухому все спійманий вогонь і похмурий, але нічого не тече знизу! Корк ведеться!

р.

Всі Нагрівається до 3000 градусів, пробка згортається і метал, що протікає в термічну форму.

Габаритний зображення

Заплавлений суглоб! Тігель та інші бамбачі, видалені.

380570,00 Р

Тепер це все пішли. Ми чекаємо хворого, коли суглоб затоплений 3000 градусів, він буде охолоджувати до "не менше" 600.

Я думаю, що це холодно. Збиваємо керамічну форму з молотком ...

Ми покладаємо спеціальні гідравлічні «ножиці», які відрізають більшу частину верхнього металу.

Джерело: