Ремонт комбінованої ванної кімнати

Я не збирав ніяких фотографій лазні до. Звичайна ванна кімната, останній раз, ретельний ремонт якого були зроблені під час Тв. Brezhnev. Блакитна плитка 15х15, укладена коса-накоса. Розбиті і іноді відходять від цегляної штукатурки, пофарбовані в 4 шари фарб різних кольорів (коричневі, сині, білі, бежеві), в залежності від смаків колишніх власників.
Товсті тепліше - пофарбована гнута залізна труба "дрібна". Санвузол чавунний з зношеними місцями до металевої емаль.

Перш за все збивають штукатурку на цеглу з пучок. Я отримав 10 мішків будівельних відходів.
Запрошення газового зварювальника. Нарізають рушником тепліше. Оздоблений шматочок труби з «косом» для нового «зварника»

Маленький текст + 37 фото.

2. Стельовий ящик.
Використовується:
- керівництво профілю (PN);
- профіль стелі Кнауф ПП 60х27 з металу товщиною 0,6 мм.
На продажу профілі, зроблені практично з фольги. Вони дешевше, але вони неймовірні.
- прямий підвіска для ПП 60х27 з товщиною 1 мм;
- "краб."

3. стельовий ящик (з підігрівом труби)
До стелі закріплюємо гвинти профілю (PN) для вертикальних стійки.

249780

4. У Світла коробка вистилається ГВЛВ.

5. Умань Видалити вертикальні стійки. Цей процес описаний в деталях і відомий багатьма японськими. Я не буду описати його. Просто фото. Те ж саме матеріал, як і для стельової кірки

6. Жнівень Для орієнтації в космосі ми розробляємо цю стіну No 1 (верху)

7. Стіна 1 (знизу)

8. Стіна 2 (топ)

9. Стіна 2 (знизу)

10. Стіна 3 (топ)

11. Стіна No 3 (знизу) труба відображається для підключення пральної машини.

12. Труби люблять труби. Я приготував себе на другий раз в моєму житті. Немає ускладнених.

13.00 р. Вони є. Весь процес зварювання поліпропіленових труб описаний в деталях в Tarnet.

14. Стіна 4 (топ)

р.

15. Стіна 4 (знизу)

16.00 р. Під час ремонту необхідно було врахувати, що в квартирі в квартирі залишалася мама. Варто бути мінімумом шуму і бруду. Від цього стану і залежать від вибору матеріалу, що охоплює стелю і стіни.
Вибір припинили на російських ламінованих ПВХ панелях (підсилений, безшовний (принаймні, щоб вони рекламували)).

527382

17. Стеля і лампа включені.

18 років На вимогу мати-в-прави, ванна була придбана «свято». У зв'язку з невеликою дистанцією між ногами, ванна не мала необхідної стійкості. Таким чином, довелося поставити його на додаткові опори (профіль закручені до стіни).

19.00 р.

20. Загальний вигляд.

21. Водопостачання і каналізація під пральною машиною.

22. Пришивання, установка аудиторської люки. Ми не робимо все для вентиляції.

р.

23. З огляду на вище, під ногами матері-в-прави повинна бути груба, груба поверхня. Керамічна плитка не відповідала цим вимогам. Вибирається на килимовій плитці ECOS 50x50 см, основа 5 мм гуми. У разі затоки квартира швидко знімається, швидко висихає, не замочує вологу. Роз'єм на двосторонній скотч.

24. Це результат.

25. ...

26. Руки.

р.

27.

р.

28. Я ще не кладаю кута. Шукаємо правильний колір.

29. Це просто плінтус. Ну, трохи пізно.

30.

31.

84914818

32.

, Україна

33.

34.

35. Коли купили квартиру, було закрито. Він був сором'язливим, але це не наш стиль. Я кладаю його в гаражі до кращого часу.

36.00 Р Я вирішив спробувати поставити його замість старої ніші в квартирі моєї мами. Він стояв, як він завжди тут. В даний час є резервні двері.

Р

замість 37 фото, невелика плутана і лірична висновків.

Неділя. Привітний ранок. Паління на лоджії.
"Ремонт!" - слово, яке звучить як близько 120 мм шахтного вибуху в нічній тиші гір.

Два коти на підвіконня перед тим, як ніхто не знаходився між собою, що має довший хвіст і вуса, схильні бути заспокійливими і не розуміти російську мову, крім слів «догові мудзи» і «яскраві великогабарити, їсти подаються».
Дахшунд, напівоцінений перегляд котів зі свого улюбленого крісла, розкриває його володіння «великогабаритним», тільки тихий блиск і приглушений погляд на мене: «Що ще раз? й

Поганий друг сильно вражався надчуттям нашої сім'ї гнізда, який тривав рік і закінчився травня цього року. На нервових підставах викинулися коти, і боути чхання від будівельного пилу, які тривали, і як хлопець спробував контролювати себе, він все ще збив обличчя на підлозі під час чхань. Пил навколо нього став ще більше. Закрите коло. До того моменту, як його легкий удар був відправлений до лоджії, щоб дихати в компанії, прикрашений звуком робочого перфоратора, котів.

Вранці у мене є повільна реакція, і на відміну від наших тварин, я зраджую себе, показуючи, що я не тільки розумію мову мого чоловіка, але і знаю, як це говорити. Подума утворилася в звук:
Де?
до Моя кохана мати-в-право! - Смішуючи солодко, мій найстрашніший пів сказав мені. Ви обіцяли свою маму, яку ви закріпили ванну кімнату. Ви забули День народження мами в цьому році?
Друга перерва. Я відчував свою теплоту, і здавалося мені, що я почув збитку фрагментів і кам'яних чіпів. Я думав.

Стара жінка повинна перетворити 70 на 14 жовтня. По-перше, я був сподіватися на це свято з деякими дорогими подарунками і затримкою неминучого ще року.

- Коли ви почали? - Це був прямий удар. Класичний вил. Настій розуму, краси і шкідливого характеру. Вона зірвалася на мене, злегка кине її лівий очей, як ніби вона все ще шукала ціль.

І я здоровий чоловік, який має 17 років сімейного життя (в тому числі 4 роки спільного сервісу в гарячому місці), все ще не навчився безпосередньо заперечувати її принцесу дівчину її невеликими проханнями.
У понеділок я відповів гублі. Поцілунав на кінчик носа.

Це кінець його. Дякуємо всім за прослуховування.

Джерело: