Перший комерційний китайський корабель на північному сході

Суд залишив порт Tai Cang 15 серпня і прибув у Роттердам на 10 вересня. Вантаж 19 тис. 16740 тонн металопродукції. На судно вкрито 15,000 кілометрів. Використання NSR дозволило судна отримувати два тижні поїздки у порівнянні з традиційним маршрутом доставки вантажів з Китаю в Європу через море через Індійський океан і Суез Каналь (45-48 днів). Будь-яка можливість зменшити час, проведений в транзиті, означає значне скорочення витрат на судновласники, імпортери та споживачі. й
Тут настає автобус. Тепле море, зелені береги. І ті ж металеві вироби (частини мостового крану) фіксуються на палубі судна Гонконгу «Юн Шен». Так, так, судно не під китайським прапором, але під прапором Гонконгу.

29 фото.

959274

Але вже Тихоокеанський океан зустрічає судно не дуже дружна погода. Якщо нагадувати, що попереду не тепла Африка, і холодна, лихоманка, Арктика. Але наші китайські колеги асоціюють слово «цей» тільки з льодом в холодильнику або склі.
2,2 км

На в’їзді до вод Північного Морського шляху вони не зустрічаються льодом, або обіцяним льодовим пілотом, або льодом. Тому збільшується напруга. Але на мисі Біллінгс, рано вранці (Москва час), довгоочікуваний ядерний льодовий джемпер, який не дасть абісу на цьому невідомому шляху.
Для моряків я кажу, що на борту китайської на маршруті РСР мала лише загальні карти двох мільйонів жінок.
3. У

Звичайно, перші фотографії...
4. У

І тут був перший лід Східного Сибірського моря. Наші колеги були загиблими, що ми не пересадили пілотів. Я покажу вам секрет - фото не покаже набряки, що супроводжують нас з самого зустрічі в цей момент (хоча досвідчена морська думка визначить її дрилем і бризками від парилки нижче нас).
Таким чином, немає можливості використання суден для передачі людей з дошки.
5. Умань

(Б)

Але все ж, ми не допустили такого виходу, як в'їзд колег, недосвідчених в льодовому басейні, в лід. Покладіть їх в дрейф, викладіть на себе. І вони почали запускати човен.
6. Жнівень

7. Про нас

І тепер льодовий пілот (і це старші офіцери з ядерних льодів) відправляються в міст китайської Гонконгської судна.
8. У

Додано до [mergetime]1379397746[/mergetime]

На цій точці ми можемо подивитися на підпіллі і з усіх сторін.
9. Навігація

10.

Так, де розпочато роботу. 85 відсотків часу ми проходимо з такою видимістю. Як видно, відстань між кораблями досить відрізняється, ніж при проходженні на чистому воді.
11.

І це те, що частини корабля виглядають як коли вони йдуть через туман.
12.

Немає туману, що інше!
13.00 р.

І як Євген Гришковець розповідає в одному з своїх пісень, «Я настрій покращився!» Це 3-й заступник капітана. Наші пілоти – єдиний посміливий чоловік на кораблі.
14.

, доб. 2

Не віруйте, це судно.
15.00 р.

доб.

Ось деякі фотографії гарної погоди та льоду на Східному Сибірському морі.
16.00 р.

17.00 р.

18 років

Laptev Sea перехресно без дотику льодового масиву.
19.00 р.

А при вході до Вілкіцького протоку, де не видно лід, ні земля, навіть на радарі, вони зустрілися ведмедя з ведмедем, що пливе до Півдня.
20.

21.

р.

Азія і континент Євразії - мис Челюскін.
22.

А каральський лід.
23.

24.

На краю останньої 100 миля lintel знову ведмедя з дітьми.
25.

26.

У щільному льоді відстань потрібно тримати найкоротше. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
27.

Я зателефоную цю фотографію «Ми зробили це!»
Не складно вгадати, де екіпаж і де пілот.
Тепер китайські колеги точно знають, що лід у морозильній камері відрізняється від морського льоду.
28.

І тепер він над. На чолі з прозорою водою Караського моря і за її межами є звичні дороги Європи.

І ми вже працюємо над наступним караваном, чекаючи на нас на островах Мона.
Але це ще одна історія.
29.

Додано до [mergetime]1379398228[/mergetime]
Я зробив. Звідси післяшк.su/ ?q=node/37739

Джерело: