Клад и казака, шель 1785 год

Я хочу розповісти вам історію пошуку себе та мого партнера одного скарбу.

Добрий ранок, шановні колеги в пошуку. Я хочу розповісти вам історію пошуку себе та мого партнера одного скарбу. Дуже часто, викопуючи монету, кільце, хрест, я думаю, про своїх колишніх власників, які вони, як вони жили, як село виглядало в цей час. І коли перші емоції від пошуку скарбів, руки припинили тремтіння.

Хто був чоловік, який поховав глухий грошима в землі? Чому він захопив його? Чому нікому не копати? Проаналізувавши деномінації монет, роки їх загиблості, розташування та доля села, де ми пощастили, хочу описати в художньому вигляді можлива версія подій. Хто знає його? І якщо це дійсно було... Я запитаю вас, щоб зробити знижку на те, що я не письменник, не знайомий з правилами та формами писемних історій, і відповідно, я запитаю вас, щоб не кинути жорсткий, я пишу стільки, скільки я можу. Насолоджуйтесь читанням та переглядом фотографій, колег.
п.с. Справа була за рік тому, що частина продається, частина донорована до музею, і дуже маленька і невисока частина зліва на колекцію. Органи і ті, хто хоче купити – будь ласка, не хвилюйтеся. (І так ми йдемо)
скарб старої козацької

12 фото через ribalych

Це був 1785... Отшумела Колігавщина, яка виправдала польську безпліддя та російську імпресію на смерть, протягом 10 років переросла з травою і бур'язує територію Запорізької Січі, яка військами Катерини порушують, знецільно оселилися і знищуються. Декілька козаків, пов’язаних з Дунайом,

І так, восени 1785 р., в невеликому, зеленому селищі серед непристойних лісів Полісся і тампонів з'явився несамовита людина. Він назвав себе Максимом. Стань, так бойові рубці залишили або турецьким язаком, або польський сабер, дав йому досвідчений воїн, козацький ... Але у нього був спокійний, нешкідливий характер, тому він швидко став власністю в с., купив старий хата, на краю села, пережили зиму в ньому і почали набувати ферму навесні.

Він мав гроші, тому був побудований новий голод і кілька барнів. З цього селища славилися корови, Максим забрав їх розведення. Мадова на краю шампунь дав достатній гай для речей, щоб добре йти і принести прибуток.

Тож роки пішли, вже витриманий Максим все ж займав корови, і кладуть зароблені гроші на копійку, натерти до рублі. Він ніколи не одружений, він допомагав найманим працівникам і все добре пішли. Але одна ніч в червні 1803 р., під час страшної громіздки, блискавка застрягла сусідський будинок. Дерев'яний будиночок змащений як сірий, він lit the barn. Весь селище перебігається згасанням вогню, але роящий полум'я не залишив нічого. Ну, принаймні, власник з дружиною і численними дітьми вдалося вистрибати і втекти.

Піднятий сонце підсвічує неприємну картину. Де був будинок і баран тільки змащує голови, і стрибнув, що були колишні власники цього будинку ... Сім'я була добре додо, гроші були доступні, але коли попелиці витягували те, що залишилося від місця приховування, де гроші зберігалися, вони знайшли нічого, крім міді і срібла. У одну ніч люди втратили все, що вони врятували протягом років. Сільгоспи звичайно допомогли перебудувати будинок до зими, але гроші, зароблені роками, не можна повернути.

Дідусь Максим... Він не хотів зробити це, і він не хотів це зробити, і він хотів це зробити. Він вивів всі свої заощадження з прихованих місць і слов'янсько упакованих в сумку, кладуть її в глину муфту. Він зберіг гроші і запам'ятовує... Ось Рублі, з профілем російського вражають його, тут є рубль з профілем її попередника Петра, і цей дивний, найбільший монета є голландським таллером. Загиблими загиблими загиблими У той час, але хто, у своїй молоді, думав про майбутнє? І я бажав ходити в гору, і на ярмарку купити щось. Ось останній зліва...

Його дідусь побачила вагові нікель з ручним, не звертаючи увагу на те, що деякі з них мали незвичайні листи ТМ. Але останнім часом отримав для своїх корів pyatka – кільце, нове взагалі, не встигли витерти і темніти. Глічик зі своїми заощаджуючими дідами, як темний, на околиці його саду і похований, в одному з його відомих місць. Кілька років пропущено, вуса стали абсолютно білими, а здоров'я почала не згасати стару козаку. Але сердечко воїна і фізична праця сприяли знецінення підходу до смерті. Але один літо, змащуючи траву, мій дід відчував гострий біль у грудях. Він застрягти косу ручкою в землю, сати і закривати очі.

Його помічники знайшли його мертвим. Він ніколи не мав часу відкрити місце, де поховав його заощадження. Знаючи, що мій дід не поганий в будинку, звичайно, вони шукали, але нічого не знайшов. Я поховав мій дідусь...

Днів літати, місяці плавати, роки плавати, стихнуть. Час і страшна війна не загиблого села і його мешканців. Ніщо не лишається там, де він стояв. У лісі вказали, що люди колись мешкали тут. Звідси, загиближують його скарби, два друзі-учасники, які керують знахідкою старовини, вирішили піти на місце, де село колись стояв. Ми погодилися залишити рано вранці. Але з якоїсь причини я не спав, і на початку третьої ночі я виходив до диму на ганку. У мене було світло занадто, і він не може спати.

Я вирішив не чекати до ранку. Заспокійливі рюкзаки з побутовою технікою і лопатями на плечі, вони монтують мотоцикли і перенесли на їх місце. Місце привітали нас з світом, туманом і абсолютною тишу, яка була розбита тільки співом птахів. Все сказав, що день буде сонячним і гарячим.

Поставляючи мотоцикли вільхи, п'яте каву, ми зібрали побутову техніку і почали слухати землю. Земельна границя була до нас, що день, буквально праві сигнали відійшли прямо, і вперше в століттях монети, одна по одному з них вдалося побачити сонячне світло.

Знижуючи звернути увагу на дайв-москітів з усіх боків, ми захоплено згубилися в нашій улюбленій професії. Ще один сигнал, глибокий, стабільний, на останньому масштабі дискриміна вірна Аска, м'який пісок, легко вводять лопаткою, 20 см, 40 см, 60 см 80 ... Не існує призначення, але пристрій вже з руки, що дає трюлі і переливи так приємні для слухання води ACE. Увімкніть режим Піночка - мішень біля дна кота, злегка на боці.

Рух лопатих боків, кішка лопця і кілець монет, що падають на дно котла. Кричить - Мати!!! Мати!!! Мати!!! Зареєструватися ЗДОРОВ'Я!!! Шукаємо! Пятакі!!! З повагою! Скарбовані птахи, ймовірно, в радіусі 3 км. Потім, з тремтячими руками, вони почали вирізати монети з кота і покласти їх в палі, коли вони скасовували все вгору, а ще п'ять хвилин вони сиділи щільно на землі і зірвалися на цій палі, освітлюючи наступний сигарет з не вимираючи перший.

Я точно не знаю, як охарактеризувати цей стан, але це обов'язково не вітати або панікувати, а деякі види евфорії, з потужною адреналінною щіткою.

р.

У цій ейфорії, вони гальмують всі монети в кулак, але при намаганні піднімати його, залишилися тільки ручки в руках, ще загальна вага була про породу.

Так я зняв свою куртку, і монетки залилися над нею, прив'язував як краще я міг і фарширований на мій рюкзак. У другому наплічнику подрібнити обидва пристрої з лопатками і кидати додому. Чому я не хочу копати звичайні втрати, які день більше?

Всього було 297 різних нікель Єлизавети та Катерини, а 27 срібних монет різних деномінацій і років. Наймолодші монети були в 1802 році.

421694

Джерело: