Про нас

Я не скажу, що їздити в будинку на колесах і випробувати романтику такого роду подорожі був мій сон. Але коли я мав можливість познайомитися з кількома регіонами сусідніх Фінляндії на автокампані, я просто не можу відмовитися. Ну, це автомобіль занадто! Крім того, це для подорожі. Зібрав команду в особі Саші та Сергія!

Тут будуть 53 фото і коментарі. Авторизація

2,2 км Він є. Ford передній, Hymer назад. Іншими словами, будинок сам, або скоріше, його житлова частина, виготовлена німецькою компанією Hymer - одна з найбільших виробників в цій галузі. А житлова частина знаходиться на платформі Ford Transit з дизельним двигуном. Як вони взаємодіють.

Задні кронштейни для велосипедів. Дуже грамотно, тому що не всюди можна їхати на автомобільний табір.

р.

3. У Звісно, Ford не єдина компанія, яка Hymer подає свої модулі. У стоянці компанії, яка орендує ці автомобілі, на площі Фіат (як Ducato). Навіть на дорогах я помітив авто з смішним фронтом і наміткою Hymer, але я сумніваю, що автомобільна частина була виготовлена німцями, швидше за все, переробити Ford або її конкурентів.

Вхід до житлового району. Підйомка підніме і знімається двигуном на пресі кнопки в салоні, без неї піднятися на машині некомфортний, особливо з речами, все одно високий:

4. У Перемикачі як домашні перемикачі. Дно просто служить для контролю стопи:

5. Умань Дивани просто по всьому входу. 4 сидіння з ременями для сидіння. Все це перетворюється в двоспальне ліжко. Стільниця служить стрибкою, подушками з спини сидіння кидаються на ньому і це все. Швидко, але я не можу сказати, що це зручно. Висока людина буде лежати ноги зігнутою. Доброго дня!

6.Огляд крадіжки. Ліворуч газова плита, покрита білою кришкою, потім мийка для миття посуду. Вниз - холодильник, столовий ящик, шафа з невеликим сміттям може і всілякі дрібні речі для очищення. До речі, всі столові прилади і страви вже знаходяться в машині, викладаються в шафках і ящиках, не потрібно нічого купити. Далі, шафка, як для одягу і особистих речей. Для права шафки - вхід у ванній.

7. Про нас У сумці є пляшка шампанського з оренди офісу. Презентація : До речі, оренда такого будинку на колесах в офісних витратах близько 130 євро на добу. Очікується або не ... В залежності від того, як ви підходите до питання. Ми обговорюємо її в іншому місці. Що стосується страхування: стандартний дедуктивний від 600 євро. Немає інших варіантів.

8. У Шукаємо у ванній кімнаті. Тут у нас є велике дзеркало (дівчині будуть раді), раковина, шафка і туалет:

9. Навігація А душовий кут вправо:

10. Тримати. Це далекий кут вітальні. Щодо того, як я розумію, не варто сидіти тут під час руху, там немає ременів, і ця частина сильно струшує на нерівності. На стелі є ще один на в'їзді:

11. Але ліжко ширше і довше входу:

12. Перегляд до кабіни водія. По салону, за шторами, також спальне місце. Я прокинувся. Для того, щоб дістатися туди, потрібно отримати сходи, які знаходяться під ліжком. Пара раз я піднялася без сходів, але вірю мене, це складніше зробити, ніж в крісельних автомобілях радянських поїздів : Ніде настоятися, стеля низька. Але можна спати там. І ми дали набір пральних і рушників в офісі прокату, а також в домашніх умовах!

13.00 р. До права входу є найбільшим шафою в машині. Я начинив свою валізу і рюкзак там. До речі, є цікаві замки на шафних дверях. Вони виглядають як кнопка. Ви натискаємо, ручка виходить і відкриває двері. Зручний, хоч трохи незвичайний для початку. Посуд і речі, звичайно, прокочуйте під час різких маневрів, ратт і креака, але ви звикли до неї:

14. Корпус водія. Ви можете отримати тут як через житлову зону (без перегородок), так і через звичайні двері з боків кабіни. Ми спробували піти через житлову зону, щоб не відкрити бічні двері знову, вони відкриті з різними ключами. Це точно так само, як і Ford Transit. Ну, можливо, з дуже маленькими відмінностями у вигляді пари «вихідних» кнопок, призначених для контролю функцій житлового будинку. Управління машиною, як машина, як правило, простий. В першу чергу я не можу зайняти комфортне положення сидячи протягом тривалого часу, поки посадка дуже висока і незвичайна, і необхідно налаштувати сидіння по-різному, ніж в пасажирському автомобілі. Навіть на найнижчому місці, кермовий круг проходить практично як автобусний кермовий круг :) Педалі досить легко натискаються, рульове колесо з підсилювачем також досить легко.

У торпедо мій розгалужувач у світлі, який я очно купив перед поїздкою. Дуже корисно! Всі слоти були зайняті. DVR, пара телефонів (одна як навігатор) і маршрутизатор 3G-wi-fi. Є відділення 220V, але вони тільки працюють в кемпінгу. Про це пізніше.

15.00 р. Що таке відчуття під час управління? Ви знаєте, що перший раз я отримав за колесо цього автомобіля, я мав два почуття. Першим був каріоз, який поїхав мене вперед, щоб почати і піти. І другий... не боятися, але щось схоже на занепокоєння. Не забуваючи про розміри і мертві зони. Але, що запобігання зникла і стала рутинною обережністю протягом половини дня. Так само не їздити (автомобіли на правилах руху Фінляндії, як правило, заборонені доїхати до швидкості понад 100 км / год), і пристойно сповільнюватись перед кутом. А також кладуть трохи більше запасу при повороті, приводять трохи далі, щоб ас не доторкнулися нічого або поїхав на ребра. І, звичайно, стоянка в зворотному напрямку тільки за допомогою колег.

На ходу автомобіль відчувається ... важко. Добре, це, плюс довгий задньої задньої задньої задньої засмаги відчував себе. Зрозуміло, що амортизатори тут досить різні, ніж в звичайному переході, більш жорсткі, тому гойдалка не так велика, як це може бути. Витрата палива досить звична і незрівняна - близько 11 літрів на сто. Двигун добре протягує, тільки перший редуктор короткий. Це зрозуміло, що ви повинні мати достатньо крутного моменту, щоб витягти цей гігант до пагорба. У зв'язку з тим, що система утримання автомобіля на схилі економить, є близько 3 секунд, щоб зняти ногу з гальма і почати. За допомогою третього шестерню табору прискорюється вже весело. Утеплення шуму практично немає, двигун добре чутний, але не дратує. Задоволений попит на комфорт бізнес-класу від цього автомобіля. З зручності варто відзначити наявність круїзного контролю. Хтось запитав, як працює круїз на ICRC? Ви налаштуєте швидкість, а електронні пристрої. Будь-яка передача.

16.00 р. І в цілому не було проблем з цим автомобілем все тижня. З споживчих характеристик варто пам'ятати, що є два ключі. Одна з автомобільної частини (центральний замок до кабіни) і для встановлення двигуна, а другий від дверей до житлового будинку. Правда, Хаймер зробив трохи дивний: автомобільний ключ все ще відкриває зовнішній багажний відсік і відсік для газових циліндрів. Я забув, щоб зробити фотографії з них, можливо, мої супутники постануть їх.

Р

17.00 р. Я збираюся розповісти про це пізніше, і я збираюся поговорити про житло в будинку на колесах. Як використовувати електрику, холодильник, воду, газ і в цілому, буде окремий великий пост про кемпінгові місця Фінляндії. Слідкуйте за оновленнями! :

До речі, я забув сказати, що для водіння в домашніх умовах на колесах, категорія B права досить. Так, такі парадокси, розміри як автобус або вантажівка, але при цьому спеціальні категорії не потрібні.

18 років Брудний кемпінг в Фінляндії та будинку на колесах

Подорожі та розслабляючі будинки на колесах – відмінна культура. Ні, це навіть окремий світ. І як ще пояснити те, що 99% всіх водіїв таборів (у Фінляндії, принаймні) привітають своїх колег з хвилею своєї руки, як вони приводять минулого. Я не відразу помітив, поки навігатор на обличчі Сергія не приділяв уваги. Спочатку я був трохи ембаррасмедом, тому що ми не були від своїх литих, але просто відвідуємо на тиждень. Я використовував. І в останні кілька днів він почав прожити :

19.00 р. У цьому пості я запрошю вас приєднатися до культури відпочинку в будинку на колесах і практично відвідую чотири зірки кемпінгу Мессіля, біля міста Лахті. Тут я покажу вам трохи те, що кемпінг є, скільки коштує і показати вам цікаві будинки.

Camping "Messila" (Messila) знаходиться приблизно в 6 кілометрах від міста Лагті (Lahti), на березі озера Везиджарів (Vesijarvi). Для вас, можливо, фраза «Сучасне старіння» є маленьким незвичайним? Так, кемпінгові місця також можуть відрізнятися в цій якості. Чому цей табірський майданчик підпадають під 4-зіркову категорію?

Шукаєте цю картину, ви не можете сказати, що це кемпінг:

20. Просто суддя для себе, крім піщаного пляжу з майданчиком для пляжного волейболу, на території кемпінгу є кафе з літньою терасою, будинок з сауною, душовою кабіною і туалетами, місця для приготування і миття посуду, місце для прання одягу. Кемпінг знаходиться дуже близько до гірськолижного курорту, а взимку багато лижників оселилися тут. Крім гірських і перехресних лиж, біля кемпінгу є можливість займатися різними видами розваг: верхова їзда, походи на квадроциклах і снігоходах, рибалка, гольф, дайвінг в отвір на березі озера ... Люди весело, як вони можуть :

21. Земельна ділянка вражала нас майном, площа якої вражає. Вона розповіла про всі розваги, які були перераховані вище, а також досягнення та нагороди:

22. Давайте прогулятися по кемпінгу і подивитися, що ще цікаво. Це озеро набережна з піщаним пляжем. Пляж великий. Вода прозора, але в нижній частині берега, наскільки я пам'ятаю, є скелі і гілки дерева (або маленькі княгині). Ми занурилися в води озера ввечері, відразу після заселення.

23. Поруч є місце для приготування вогню і приготування їжі. У Фінляндії забороняється здійснювати пожежу в будь-якому місці, крім місць призначення. Найчастіше це місце схоже на це: камін з колодами, альтанка і будинок з вже вареною деревою. Використання цього місця, найчастіше безкоштовно, тільки потрібно купити пучок деревини замість вигорання, витрати близько 3 євро.

р.

24.

доб. 5

25. А потім найцікавіше - самі будинки на колесах і підказках до них.

26. Всі табори, які прийшли до будинку на колесах, можна розділити на постійні та неперманентні мешканці. Неперманентні люди приїдуть сюди протягом декількох днів, найчастіше проходять через процес подорожі по країні. Легко розрізняти їх, площа навколо своєї машини мебльована погано або взагалі. Так само, як на першому фото : І постійні мешканці можуть бути визнані такими модулями, додатками або меблями:

27. Або як це. Паркани, наметовий будинок, парасольки, меблі. Звісно, це дуже довго.

р.

28. Як це? Я дивився, я б не думав, що є сауни на колесах!

497364

29. Більшість будинків аналогічні один одному. Це будинок і розширення на боці.

30.

31. Деякі люди приваблюють тут альтернативний режим транспорту, щоб не доторкнутися до будинку:

32. Вся вулиця є кемпінгом. Сам кемпінг займає досить пристойну площу біля озера. У кемпінгу близько 100 місць для автобудинків. На фестивальних днів або пікових сезонах кількість місць може бути збільшена на інших ділянках.

33. Цікаво, що автомобіль ховається під авансом? :

(Б)

34. Ще один варіант проживання

р.

35. І більше. Деякі розширення здивовані своєю шкалою. Дивитися, є навіть щітки для чищення взуття з снігу, є квіти і ліхтарі:

36.00 Р

37. Це новий! Унікальність цього будинку полягає в тому, що жива частина на колесах незалежно від розширення. Ви можете залишити наметову частину стоячи і взяти причіп:

38. Шукайте, як любляча площа:

39.00 р. Всередині намету. Ліворуч - холодильник, в каркасі не було:

40. Причіпний вхід:

41. Тримати. Сусіди:

42. Відпочинок в дії:

43.

44.

45.

р.

46. На додаток до паркувальних місць для таборів, для кемпінгу Messil пропонує інші варіанти проживання. Як ці будинки. Це найбільш бюджетний варіант всього, день в такому будинку коштує близько 40 євро, якщо я не помилився, і є тільки необхідно мінімум витрачати ніч там. Взимку ці будинки не використовуються, немає опалення.

47. У господині продемонстрували нас цю цікава структура. Як ми?

48. Це темний дерев'яний будинок з плитою посередині, отвір на даху і лавки з тумбами по периметру. Тут, як ми розповіли, іноді влаштовуємо корпоративні партії або товари компанії. Атмосфера, яку говорять, унікальний. Навіть взимку і вночі. Не електричне освітлення. Всі дії відбуваються в світлі живого вогню або свічки. Так говорити, занурення в атмосферу разів до нашої ери :

49.00 р.

р.

50.00 р. Тримати. Ще одна пікнікна зона:

51. У готелі є великий будинок. На верхніх поверхах мешкає адміністрація табору, а в нижній частині є дві кімнати для гостей.

52. Кількість всередині. Багато дерев'яних меблів і антикварних аксесуарів, як годинник з ручкою. Який запах! Ті, хто жив у маленьких дерев'яних котеджах, знають цей запах.

53. Приблизний розподіл на вартість проживання:
намет-місце - 14 євро
Місце для будинку на колесах або машині - 17-20 євро
надбавка для людини в будинку або наметі - 4 євро для дорослого і 1 євро для дитини протягом 15 років
Будинки і номери - від 40 до 180 євро.
Решта обговорюється індивідуально.

До речі, повернувшись до теми постійних і неперманентних мешканців кемпінгу в будинках на колесах. Ті, хто прагне до цього кемпінгу і такого роду відпочинку, купують місця протягом декількох місяців одночасно, за сезон або навіть за рік. Наприклад, місце за рік буде коштувати близько 1000 євро. А що не є альтернативою відпочинку в країні, яка більш характерна для нас? :

Це зараз. Дуже дякую. Про нас

р.

Джерело: