Новини про загартоване ведмедя. .

Натхнений поштою "Нові новини - це kick-ass"

Справжній випадок, сказав друг, особисто я не був там, можливо, поїхав, але він виглядає дуже вірно. Якщо раптом баян - не бити ноги, я з серця. І це мій перший пост, якщо що-небудь, підпорядковувати маленькі.

Сцена - Білорусь, десь в Поліссі.
Далі від першої особи...

Сидіння з коумом під хата, збивання місячних в 2 портрети - навіть обгортання хутра. Літо, ніч, темно, ми не можемо бачити ситу, і ми вже покрили наші стовбури, щоб обрізати, очі Ipuzza, гіпсові зуби випадають. Але ми викручуємо внизу, не здавалося б, і нам потрібно закінчити його. Закуска - це болт, пара огірків, шматочок хліба, курка Prima-type. І я повинен сказати, незважаючи на такий напівпрозорий стан, ванна все ще закипає трохи, але все ж вона падає з кожну хвилину. Але слід... Просто збиравшись на тріщину на останньому і кинутися на хати, а потім спати, з темряви мухає середнього розміру, якийсь неідентифікований дворик середньої сором'язливості і так, як, на шляху, на ходу, укусає мій нога, і намагається спати... Я отримав так погано, що я кинув бульбашки, і здається, що цей факт дуже сумний мій друг. Не думаючи двічі, як дика індійка він миттєво заспокійливий, відриває дошку від паркану, зловживає цим капелюхом і починає писати цю весло прямо під парканом,

У той же час, цей кулька кричить роу, чіпси, змішані з вовною, щоб літати в різних напрямках. А потім він так розумно перехрестив цей мавп, що якось раптом вона пом'якшена і спокійна. Я думаю, що вона отримала свою ванну чистою. В цілому вони закінчили те, що залишилося, і я не пам'ятаю, як вони блукають навколо хати. Уранці труси мене повісили на похмілля, очі собер, огірок як скло - приходять, говорить про те, що я покажу!

Я виходжу - під парканом зламану дошку і загартованого ... Вовк!

Мораль даної жатки полягає в тому, що ви можете приманити лев на п'яні.

Джерело: