Dagestani весілля

Наприкінці нашої поїздки до Дагестана я зумів прогулятися на найкрутішому весілля я коли-небудь бачив.

Більше фотографій.
Далі пише Іван Дементієвський

Р

1,1 км Місцеві жителі кажуть, що традиція йде і тепер вона на замовлення, щоб відзначити весілля в місті. Запропонуйте гостям кілька сотень гостей і прогуляйтеся до найсвіжіших. І навіть якщо весілля відсвяткували в с., вони не намагаються дотримуватися всіх правил, які вони використовували, навіть до автомобілів і електроенергії. Але кудись зійшлися зірки, так що під час моєї поїздки в гори, весілля грали саме так, як це було раніше. Тому замість добре збереженого відпочинку в Махачкалі я провів останні два дні в гірському селищі Балгар. Я любила все, але я додаю кількість торшерів, як я зустрілася з процесом через вузькі вулиці між будиночками - практично розірвав ноги проти каменів, які, ймовірно, кинули там особливо так, щоб люди не ходили.

(Б)

2,2 км Весіль, які використовуються для прогулянок протягом трьох днів, десь ще відзначають в повному обсязі, починаючи від смаку коньяку вранці, і хтось зменшує два. Не дуже. Я тут для найцікавіших подій, які починаються ввечері. У с. є чудова очистка на самому вершині села. Тут немає кращого місця, щоб відсвяткувати, є чудові види луків, гори і небо. Я хочу зустріти своє весілля тут.

3. У Наші двері

4. У Наречена наречену (до будинку нареченого). Тепер доврі часто транспортують автомобіль, але він не виглядає настільки красиво і естетично.

5. Умань Всі види килимів, ковдр, джгутів, кашетів - в короткі, все, що може бути корисним в господарстві. Звичайно, є ювелірні вироби та гроші.

6. Жнівень Все, що привезли в кімнаті молодят. І тепер кожен чекає найважливіше, щоб почати. І найголовніше - це процесування через нічне село з лавками (не тому, що потрібно світити дорогу, але тому що вони використовуються для цього) з будинку нареченого.

7. Про нас Досягнення двох годин. До чогось вбивають час, всі зібралися на подвір'ї, а танці почали музику музикантів, які прибули.

р.

8. У Але пальці почали фосу, тому незабаром буде парад. Кілька пальчиків знімалися з будинку. Береза - олово, всередині якого кізак рясно заливається гаслом. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

9. Навігація Намагаюся не падати, я прив'язав собі натовпу радісних чоловіків, розливу і збивання супроводжуючого приміщення. Шукаю на церемонію, я відчув, що я був у середні віки. Будь-який, хто хоче випробувати це, рекомендую відвідати ці землі, поки такі традиції ще живі.

10. Ось будинок нареченої. Дякую за те, що ми повинні прогулятися по темних вулицях.

Габаритний зображення

11. Ми привітали героїв. Поблизу входу в будинок, ймовірно, збираються ціле село, не тиснуть.

12. Це простий, хлопчики вправо, дівчинки зліва. Дівчата збирають в кімнаті, де наречена сидить, і хлопчики на столі. З столу, а потім розкочували жилети і тости, але найцікавішими були дівчата. Одягаємо наречену.

13.00 р. В результаті наречена покривається її головою і тепер вона буде рухатися тільки за допомогою двох друзів, які завжди з нею.

14. Особлива лампа була введена в приміщення, це для наречених на світлий спосіб.

15.00 р. Гаразд, наречена готова йти.

16.00 р. І пологи, в дворі будинку, є дим.

17.00 р. Почати процес Як правило, очікування затримується. Я не знаю, можливо, я повинен, але наречена не поспішає.

18 років Ми чекали, дівчата нарешті вийшли. У спинці хтось почав кинути цукерки і вниз на процесі був ще один штампований, тепер від хлопчиків, які збирають цукерки. У той момент я бачив сильні вогні з боку вулиці, спочатку я думав, що сусіди почали вогонь, але ні. Почати вогонь.

19.00 р. Пожежні жінки виготовляються мешканцями будинків, які проходять наречені. І швидко розлучаються, якщо у них є хороші стосунки з будиночком та дочкою-в-правом. Пожежні засоби, які бажають благополуччя. Якщо пожежа не вирощена, значить, є серйозні незгоди між будинками / сім'ями.

20. Великий натовп утворився за нареченої. Тиск є таким, що я не ризикував бути в товстій руці, хлопці виштовхували один одного, і це, ймовірно, частина ритуалу.

21. Прийшов до будинку нареченого, де була введена наречена. Там вона повинна пройти ще один тест, розкачати хліб в приміщення. Я не збираюсь там і знімав процес.

22. На наступний день, після довгої і бурхливої ночі мешканці знову збираються. Два годину, не до. Люди повільно розгортаються до радості і ряд родичів з їжею і напоями від будинку нареченої і нареченого.

143833

23. Гроші знову і один з діамантами. Вони співають і ведуть наречену людям. вона в новому наряді, але вона ще її кращі друзі.

24. Все село повинно збиратися в очищенні. За весь час, в той час як люди мають веселощі, танцюючі і настої, наречені танцюють три танці.

25.

3610Р. 4200Р.

26. Решта часу музика нестоп, а хтось танці в середині кола.

27. І тепер жорстка частина. Про те, що сидять на столі і виходите. Не їсти на весіллі означає відключення господарів. Якщо ви сиділи на столі, хмільні сусіди заливати так багато, щоб не впоратися з такою кількістю їжі самостійно.

28. По суті, необхідно прибути на такі свята заздалегідь і залишити, коли вони закінчилися, але у мене була площина на початку наступного дня і довелося полоімітно відмовитися від лікування і залишити. На шляху ми зупинилися на проході, щоб взяти пару пострілів. Красива природа тут!

Це остання фотографія повідомлення.

Джерело: