683
Як я зробив це літо!
Невеликий фотозвіт про роботу льодовика Vaigach цього літа на північному морському маршруті.
Фотографи та коментарі капітана Vaigach, Олександр Скрябін.
(Хто дуже хороший чоловік)
27 зображень
По-перше, наприкінці червня, поїздка до більшовицького острова, мис Баранов, вздовж шляху розвідки льодової ситуації в Вілкіцькій протокі.
Зустріч з Ямалом, що займається відновленням життя на занедбаному полярному вокзалі
12329812 Габаритний зображення
Вони не приїхали ближче, щоб не розбити вантажний майданчик...
Тоді кораблі почали перевозити:
Десь біля Арктики мис. Комсомолець архіпелаго Северная Земля, перший танкер для північної доставки в Півк, 1 липня
Помаранений танкер з те ж саме в тушку в Східному Сибірському морі біля островів Ведмідь
Обхід важких льодових полів
Прийміть на лід на 10 днів ... добре, не поганий почати!
до 1 2 3 4 5+
Конфігурація льодян завжди дивно.
Такий широкий (44 метрів) без катання на сквоші не може бути проведений в свинцю ... перший транзитний танкер "Пропонтис" на схід.
Я не знаю назву корабля... 200 000 способів. Другий транзитник!
Караван з п'яти суден в липні ... ви не поверталися з такою групою, повірте мене!
Потрібні витяжки в загальний порядок ... або вони падають позаду.
Р
Краще привести в тушку, коли екіпаж холодильника тільки банани в тросах, що перевозяться в останні роки.
Буває так, один в тушку і пішов все разом...
Обмін караванів з / л "Ямаль" біля мису Челюскін
На зовнішній рейдер Dixon з "Victory"
Герой літньої навігації, Nordwick танкер
Вони принесли танкер для очищення води ... Боже!
Шкард странд Nordic
Магістр Арктики ...
Тепер ви можете розслабитися в Півку перед наступною роботою!
Ми приїхали до щасливого дитинства. Ведучі, вони люблять дітей, тільки «іграшки» дорожче!
У воду...
По-перше, коло честь навколо льодяниці ...
Р
І нехай!
р.
Так, до речі, персональна подяка капітану / л «Таймір» Вадиму Миколайовичу Іванову за продукцію та кавуна привезено з Мурманського. Човен, завантажений продуктами Taimyr, слідом до Vaigach
І ось кавуна самому!
Це остання картина, ви можете коментувати.
Джерело:
Фотографи та коментарі капітана Vaigach, Олександр Скрябін.
(Хто дуже хороший чоловік)
27 зображень
По-перше, наприкінці червня, поїздка до більшовицького острова, мис Баранов, вздовж шляху розвідки льодової ситуації в Вілкіцькій протокі.
Зустріч з Ямалом, що займається відновленням життя на занедбаному полярному вокзалі
12329812 Габаритний зображення
Вони не приїхали ближче, щоб не розбити вантажний майданчик...
Тоді кораблі почали перевозити:
Десь біля Арктики мис. Комсомолець архіпелаго Северная Земля, перший танкер для північної доставки в Півк, 1 липня
Помаранений танкер з те ж саме в тушку в Східному Сибірському морі біля островів Ведмідь
Обхід важких льодових полів
Прийміть на лід на 10 днів ... добре, не поганий почати!
до 1 2 3 4 5+
Конфігурація льодян завжди дивно.
Такий широкий (44 метрів) без катання на сквоші не може бути проведений в свинцю ... перший транзитний танкер "Пропонтис" на схід.
Я не знаю назву корабля... 200 000 способів. Другий транзитник!
Караван з п'яти суден в липні ... ви не поверталися з такою групою, повірте мене!
Потрібні витяжки в загальний порядок ... або вони падають позаду.
Р
Краще привести в тушку, коли екіпаж холодильника тільки банани в тросах, що перевозяться в останні роки.
Буває так, один в тушку і пішов все разом...
Обмін караванів з / л "Ямаль" біля мису Челюскін
На зовнішній рейдер Dixon з "Victory"
Герой літньої навігації, Nordwick танкер
Вони принесли танкер для очищення води ... Боже!
Шкард странд Nordic
Магістр Арктики ...
Тепер ви можете розслабитися в Півку перед наступною роботою!
Ми приїхали до щасливого дитинства. Ведучі, вони люблять дітей, тільки «іграшки» дорожче!
У воду...
По-перше, коло честь навколо льодяниці ...
Р
І нехай!
р.
Так, до речі, персональна подяка капітану / л «Таймір» Вадиму Миколайовичу Іванову за продукцію та кавуна привезено з Мурманського. Човен, завантажений продуктами Taimyr, слідом до Vaigach
І ось кавуна самому!
Це остання картина, ви можете коментувати.
Джерело: