Європейська автостриптиз

У сезоні свята, свята та тепла. Це сталося, щоб я був трохи дивом, щоб раптом прийняти двотижневий відпочинок на роботі, проконсультувавши трохи з дружиною, було прийнято рішення проїхати на автотур, а саме Москва-Мінськ-Варшава-Прага-Мюніч-Будапешт-Брест-Москва Для всіх цих Єгипетів з Туреччиною та іншими курортними землями досить втомилися, принаймні до мене) І так як у мене є справжня декампристська дружина, вона не встигла піти, бо я був більш ніж визначений.
Ми вирішили, щоб дійти маленького килима. Всі підготовки прийшли до пакування валіз. Як і валізи, 1 валіза і пара рюкзаків. Всі Ніщо інше.
А потім погодинна пробка, машина перейшла до, і була обладнана Чумаданами.

Ми поїхали на наш автомобіль і не орендували Це новий 30 від Hundai, для одного він був цікавим, як це буде

Не вдалося фотографії М1 як я хотів швидко пропустити московсько-Мінськ секцію. До речі, я досягав успіху, поїхавши його близько 6 годин. Однак не було проблем. Біля Смоленського Я впав в село, і за знаком і назвою точки був штатив і на дорозі я був показаний збільшення 67 км / год. Ми продовжуємо нашу подорож. Комунікація з інспектором близько 40 хвилин. І ось перша зупинка після перетину кордону Росії та Білорусі.
На невеликій швидкості немає кордонів. Хоча немає кордонів, але пост не демонтується, я ніколи не розумію з якого боку цей пост.

І це перша зупинка, близько 100 верст з кордону. Призначений для легкових автомобілів і вантажівок. Дуже чистий і приємний. Є місце, щоб їсти чайні бутерброди.

р.

Перехрестя дороги (в напрямку Росії) гриль, спальня, круп.

Після короткого перекусу продовжується пасма. Більше проїзду. Майже відразу за кордоном автомагістраль починається в Білорусі, на якому допустимо йти 110 км / год. Щоб сказати, що на маршрутах будуть несуть люди, які літають на маршрут. Більшість автолюбителів трохи повільніше, ніж допустима швидкість.
У Мінську не взяли багато фотографій, оскільки мій мозок був хмарний з радістю від початку свята та збереження свята.

У Мінську ви зможете знайти ці будинки.

6. Жнівень Або тут.

7. Про нас І в двох кроках дуже сучасна панель.

Додано до [mergetime]1380528055[/mergetime]
Від цього місця до центру, 15-20 хвилин. У центрі я не збираю картину, залишила фото в кімнаті і просто помандрував по місту з дружиною, але в затінку.

Передача Мінськ-Варшава досить складна. Попри те, що ми пропустили кордон в годину і половину. білоруські російські дороги випустили на в’їзді до Польщі. Проходячи одну з кпп, ви попросите виїхати з машини і виставити на якусь чорну мокру подушку, щоб мити взуття. Я так думаю, що ви російські собаки не загорнули польську землю з грязею своїх вишневих завантажень.
У Польщі PDD, майже не схожий на наш, але я не особливо занурився в тонкощі, обмежуючись тільки режимом швидкості. Поза містом 90, в місті 50-60, автобань 110-120.
Я повинен сказати, що поляки досить морозильні драйвери, поки не турбуються. Вони можуть легко почати перехоплювати вас через два твердих дуків біля закритого повороту. Це не те, що люди походять в місто. Ось як працює. Вони мають комісари на своїх дорогах. Він виглядає як звичайний автомобіль, але під заднім вікном може бути блінкер, і якщо цей блінкер “в'язі” перед вами, то писати втрачено.

Пара картин Варшави ніч.
8. У

9. Навігація Це місто не дуже цікавим для нас. Ми пішли в Прага і Мюнхен. На цьому малюнку немає.

Прибуваючи в деяких пабах, ми вирішили мати вечерю, так як ми не знаємо мову, а англійська не виходила, нам довелося замовити метод гарбуза в прямому сенсі.
Завдяки такому способу ми знайомилися з гарячим пивом. Пиво подається в звичайному літровому музі з медом і корицею, тільки він гарячий. Він не відварився, але він був закритий. Я не можу сказати, що це смачно, але це добре для смаку. Варто спробувати. Моя дружина дуже сподобалося, і я не можу закінчити мус і замовив світло один в напівполіс. Після першого sip я зрозумів, що ви не там.
Смачний, дуже смачний і недорогий.

Моя дружина і я зазвичай не маю вхідних карток в готелях. Я чекав трюк, але я не чекав цього.
До своїх номерів кладуть машину в підземному паркінгу, а також двоярусні драпірування речей. Ми говоримо, hello, людина, ви повинні плутати номер. В цілому, трохи приємно один одному, надіслав чоловіка на прийом. Виявилося, що буде набагато охолоджувача. Апарт-готель має дві вежі, але одна будівля. І в кожну вежу, серійний номер починається з 1 ... Я, ї. Ми не піднімемося до нашої вежі з підземним паркінгом. В кінці все закінчилося добре і дядько не тримала гранату проти пострадянського пролетаріату, говорячи, що готель був відлякувати за все і він покаже їм все.

10. Ось довгоочікувана Прага! Здравствуйте зі свининою панелями та божевільним пивом!!!
зелена будівля - це наш готель, всередині нагадує мені про непристойний будинок. Ну, щоб пекти з усім, піти "дивитися"!

11. Прага - місто, де можна дістатися до найближчого бару і приклеїти до кожного будинку.

12.

Р

13.00 р.

р.

14. Місто чесних людей

Додано до [mergetime]1380529500[/mergetime]
15.00 р. Є Турки, які отримують на велосипеді або ці речі, щоб покрити всі пам'ятки, але це ще не можливо! Прага має божевільну кількість приголомшливих будинків.

15.00 р. Є Турки, які отримують на велосипеді або ці речі, щоб покрити всі пам'ятки, але це ще не можливо! Прага має божевільну кількість приголомшливих будинків.

1274166

16.00 р. На будиночках багато речей, зателефонуйте.

Трохи про їжу. Порції величезні в порівнянні з нашими. Пиво смачне. Я можу сміливо сказати. Найкраще пиво тут в Чехії! І ніде ще!
Включаючи будь-який бар, їжа була смачною і серйозною, а посміхання персоналу не викликали підозри на помилковість.

17.00 р.

18 років

19.00 р. На таких маршрутах можна замовити коротку прогулянку по місту.

20.

Чешки дуже доброзичливі і доброзичливі. Місто чисте і спокійне. Я побачила пару молодих людей, але вони були дружніми.

21. І тут великий натовп туристів. Якщо я не помилився, це міст Девіла.

22. Вони також мають традицію приходу до весілля під Києвом...

23. Що не Венеція?)

24.

25.

26.

27. Ми зловили молодят, до речі.

559052р.

28. Перший президент Чехії.

29. Це не дивно? І це просто від типу будівлі... І якщо ви читаєте історію...

30.

31. На жаль, я не пам'ятаю, що цей пам'ятник називається, але він витягується за допомогою штифта тих, хто потребує допомоги з чоловіком «неприємністю», щоб говорити. Я не тягнути, я не маю.

32. Це вид з замкової стінки петля. Це те, що ті, хто захистив Прагу пилку. Я думаю, що це стіна голоду.

33. Як виглядає він з внутрішньої сторони?

р.

34. Дуже красиве місце. Якщо ви знаходитесь в Празі, обов'язково відвідайте його. Люди ходять в натовпах, але погляди варто.

35.

36.00 Р Як я розумію, це робота збирає листя з газону.

, Україна

37.

38.

Ми побачили трохи Праги. І якщо ви читаєте назву теми і виправте помилку там. Давайте перейдемо. Namely Мюнхен! Місто, в якому я мріяв відвідатися з дитинства, ставши трохи старшим, я мріяв бачити Мюнхен і Октоберфест і тут, це, мрія в 600 км (як) стане справжньою!

У Європейському Союзі немає кордонів, ви дізнаєтеся, що ви перекреслилилили кордон, тільки текстом на телефоні, що такий оператор радий привітати вас. Маршрути з Праги в Мюнхен. У Берліні, в прямій лінії, і це не те, що. Моя порада, поїхати в Берлін. Я торкнувся і пішов прямо. Ні, ми, звичайно, побачили багато марвелозних. Фантастичні пейзажі, серптинові та села, але ми довго поїхали. Так само на Берліні Autobahn і є швидкість 130-140, але, на жаль, не такий же.

39.00 р. Як ви бачите, це не міф і він існує.

40. Привіт, Мюнхен є дивним містом.

Це місто дав мені змішані почуття. Я не закохався з ним на першому погляді, як друг шахти. Але я не можу сказати, що він мене загубить. Для мене це місто, в Німеччині.

41.

42.

р.

43. Після того, як я спробував Баварського пива, я дивився, що це було настільки відомим і відомим. На мій погляд, це не під назвою. Я пішов, щоб зробити фотографії все.

75945631

44.

45.

46.

47.

48.

49.00 р. Я шкода, я повинен залишити на деякий час. Я йду назад.

Я не можу заповнити файл. Написати неправильний розмір або формат. До цього 50 фото з розміром менше метра і jpg формат рулонів зазвичай.

Додано до [mergetime]1380543018[/mergetime]
50.00 р. У Мюнхені можна знайти скульптури, які прикрашають двори. Варто відзначити, що скульптури чисті, не вкриті птахами. Включаючи чисті скульптури на будинках. Ні, вони не гідні голубці. Просто деякі скульптури і пам'ятники покривають сітку, а деякі оснащені невеликими хвоєю, щоб птахи не змогли сидіти на виступах. Є багато велосипедів в Мюнхені. (Українська)

51. Вони зазвичай віддають перевагу велосипеді. Оскільки паркомісце божевільний. Деякі люди не носять свого велосипеда. Я бачив багато автомобілів з велосипедами.

52. Не обмежувалася гордістю.

84111

53. Незважаючи на те, що німці вважаються педантами і очищувачами з деяким лямком, тротуарів є пунктом з cigarette butts, а урн іноді не так легко знайти.

54.

55. У самому серці Мюнхена є щось подивитися, я маю на увазі архітектуру.

56.00 р.

57.00 р.

р.

58. А тепер трохи про Октоберфест. Я не знаю, що ви думаєте, що він. Я не маю уявлення про те, що приходить до розуму, коли ви бачите картину титьки баварської хибки 100,500 бджіл і на фоні, життєрадісні німці жовчають л мух. Але я можу сказати, що для людини, яка не використовується до неї, це просто милосердя, зморшки і сон.
Коли я отримав в день відкриття, я був трохи трахнув сюрприз. Це нереальна кількість людей. І це просто біля входу. На території Терезин Луг, ймовірно, як Москва Лужники. Тепер уявіть себе в метровій машині під час щітки в центрі між дверима. Уявіть собі? Вітаємо! Ви на відкритті Октоберфесту! Хоча не зовсім так... Додайте до представлення різних покоївок у корсетах і жорсткі сиськи, можливо, там не існує ніяких синів, але якщо краще витягти корсет. Далі вони чоловічі в смішних костюмах. Хтось твоїй спинці, хтось спить на плечі і не той факт, що майсель. І це тільки на вулиці) Він не поламав намети, прогулявся по сусідству, а потім на другий день вечора, коли не так багато людей, і там не було спати.

59.00 р. Oktoberfest – це не просто одягнені німці, німці, англійські, фіни та росіяни. Це величезна територія, наповнена різноманітними пам'ятками.

60.

доб.

61.

62.

63. Багато людей купили пряники, як це з різними написами і обурюють їх навколо шиї.

64.

65. Цей скелет прокочував на мотузці. Я дійсно зробив.

66.00 Р

67. Анімація. Що кинуться і лікується в.

68. Плювати воду в проходженні, сміхатися гучно і порізати щось.

69.00 р. Ось як я прогулявся на Октоберфесті. На жаль, я не можу показати вам все.
Будапешт чекав на нас.

70.00 р. У такому прекрасному місці біля Мюнхена ми вирішили провести сніданок. Дорогі кафе, я повинен сказати з високоякісною їжею, але самообслуговування. Кафе залишалася злегка боковим, але балкон ще трохи вдарив постріл.

р.

71.

72. Якщо ви їдете в Європу.

р.

73.00 р. Тут приходить Будапешт. Я мав вагову ідею Угорських та Будапештських в цілому. Місто з двох частин, Буда - просто "великий".

р.

74.00 р.

р.

75.00 р.

76.00 р.

77.

Габаритний зображення

78.00 р.

79.

80.

81.

82.

4816647р.

83.

342376

84.

85.

р.

86.

87. Перш ніж потрапити на центральну вулицю в Буді, все було дрібно. На головній вулиці ми зустрілися з дилерами iPhone. Ви бачите, як в Москві, в джемах між рядами, мігранти ходять і продають нам всілякі речі голосно кажучи щось на власній мові? Те ж саме, просто iPhones.

Р

88. І це список. Коли ви стоять поруч з ним, ви відчуваєте нереальну енергію цього пам'ятника.

Р

Джерело: http://

Категории

Смотрите также

Новое и интересное