Деякі види нереальних мес.

Що можна від неможливості в Наро-Фоминську?
Купити дорогу і руїну життя села. Попри те, що прокуратура, ні міліція не приділить увагу цьому.
Ви можете відрізати частину газової труби, щоб зберегти газ з будинків і не доглядати, якщо газифікація є президентською програмою. У Сибірі, це президент, і є Москва біля Наро-Фомінського, тут немає газу!
Ви можете побити людину і написати заяву про нього, що він де його голову і шлунок спробував пальці на руці жертви боляче!

І після всього, здається, що прокуратура і міліція, просто позиція - мій голод з краєм, не зовсім зрозуміло, коли це стосується не громадянина, а до органів, які звичайні люди вважають захисниками своїх прав і свобод.
А якщо новина не досягла Воробйова!

Проблема.

Я (не ТС) проживає в с. - план села окремо. Ділянка на правому - виділяється в червоному - це загальна земля. В цілому, це поширене. Якщо ви подивитеся на план селища, ви можете чітко побачити, що дорога йде в коло в с. і виходить за межі 2 місць - в верхньому лівому (головному проході) і в верхньому правому верхньому (середній виїзді). Дорога також земля і тому її поділяють на 4 ділянки відповідно до кадастрового плану.

Так, одна з цих сайтів магією була в приватних руках (на загальному захоплення людей). Всі документи в порядку. Довідник про право власності на землю та про це свідчать про те, що для заміського будівництва та публічної землі. Ця подвійна інтерпретація дозволила власника виконати наступні дії:

1,1 км Побудував паркан навколо своєї землі і тим самим позбавив власників доступу до 7 будинків села.

2,2 км Прийняти всю село навколо.

3. У На його території був головний газопровод, який повинен поставляти 42 будинки з газом (і перед зимою і будиночками замерзти без газу).

4. У На її території була лінія електропостачання.

Один штрафний травневий день (як я пам'ятаю 5 травня) відразу з безпекою, працівниками і парканом з'явився 2 люди Неретин Павел Євгенович (живо в місті Хабаровськ) і Пономарев Антон Андреєв (Москва, Ходинський бульвар, 9к.124) Протягом 2 діб зведений паркан. На сьогоднішній день наш сільський голова був покликаний поспілкуватися з рестораном в Москві. Ми не будемо жити, тому не будемо купувати землю. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу. Ціна $1 млн. Це всього $25,000 кожен.

Ми подали скаргу з міліцією, але поліція зламала руки – вони говорять про цивільні правовідносини.

Ми пришли його за свої дії, але наш судовий апарат важкий і його колеса дерев'яні - навіть з гарним змащенням він не йде швидко.

Вчимося, що ми подали позов, тобто не ліктя, ніжники стали лютою і сказали, що вони не розуміють, з ким ми контактували - вони мають дуже серйозні зв'язки, так як гроші, які нас заробляють і не мріяли і йде більше половини до вершини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Не боятися нічого, вони писали нам попит на обмін їх дорогами для нормальних секцій з вільним газом та електричним підключенням, а у разі відмови: «Ми відрізаємо газ». Якось фільм, відрізав газ не в кіно!!!

Ми перебуваємо в відділенні Селятинскої поліції і написав заяву - загрожує збитку майна газової труби. Поліцейський не goo.

Прибув екскаватор, викопавши газову трубу (план розмічається хрестом), дядько зійшов туди і попило 25 см шматок труби з ножівкою і прокинув її до нас над парканом. Газ не був, труба під тиском 6 атома повітря. «Газовіки».

Ми назвали екстрену газову бригаду - безглузді, але не допускаються безпека приватної безпеки. Звернувся офіцер поліції, але він не був дозволений! Свята свята! І прийшов людина в цивільний одяг, зняв щось на Бонівуровцеві і охоронець зданий. Це дивний.

Далі для того, щоб не втратити всі газо-електричні властивості села, ми накладаємо в суд (навіть, якщо суди кажуть пошкоджені, але не в нашому випадку) проміжні заходи: «за забороною на демонтаж електричних кабелів і газових труб». І суд передав ці заходи до виконавчих проваджень до причалів Наро-Фоминськ. Справа No 2-1967/13 від 16 серпня 2013 р. Сьогодні, 22 вересня 2013 р., на сайті не з’явились притулки!

А поліція відмовилася ініціювати кримінальну справу на факті пошкодження газової труби на підставі (діти сміються в дитячому садку) - відсутність експертизи для оцінки вартості збитків! Ільлітратура міліції породжує нові злочинці, адже злочинці вкорінені в ідеї, що вони модні і нічого не знайдуть до них.

Де шукає прокурора? Можливо, вони є їх покрівельниками, оскільки є стаття, спеціально виведена в КК РФ для таких вілл: ст. 215.3. Виберіть Part 1 або 2:

Секція IX. З питань державної безпеки та громадського порядку

Стаття 215.3. Розпорядження нафтопроводів, нафтопроводів та газопроводів

1,1 км Деструкція, пошкодження або інше, що надає нафтопроводи, нафтопроводи, газопроводи, а також технологічно пов'язані об'єкти, об'єкти, засоби зв'язку, автоматизація, сигналізація, які викликали або можуть призвести до порушення їх нормальної роботи і були вчинені за неоднорідних або гомоліганних мотивів, покарані штрафом чотирьохсот тисяч до п'ятисот тисяч рублів або в кількості заробітних плат або інших доходів засудженої особи протягом п'яти місяців до одного року, або обов'язковою роботою за період до чотирьох сотень і вісім годин, або позбавлення волі протягом двох років, або позбавлення волі для позбавлення волі.

2,2 км Ці ж дії, вчинені:

(а) групи осіб за домовленістю;

(б) у разі ТП, вони покарають вимушену працю до п'яти років або непристосування протягом шести років.

18 вересня 2013 року газові працівники прибули і ремонтували трубу на 14-50! А потім ми вгадали - припливи не пішли, тому що труба вже пошкоджена, і вони мають на руках: «бан на шкоду» - правда кине питання: «Як вони знають?».

Наша людина переходить до причалів як виконавця і говорить: Приходьте, не боятися, труба неможлива і під тиском, будь ласка, зробіть свою роботу, скажіть зло людей, що держава захистить! Фах!

Що робити Ponomarev A.A. і Neretin P.E.? 18 вересня 2013 р. о 19 ст. вони починають готуватися до основних пошкоджень газу. На 19-20 роки юнака намагається заважати їх і переслідує, що це незаконно і не може бути зроблено. 18 вересня 2013 р. о 19-40 р. він приймається амбулатором і кладе в стаціонару. На 19-30 трубу сховав і зданий під напою болгарки. І через кілька годин автомобіль з бетоном прибув і заливається пошкодження бетону - це так для абсолютно надійної неможливості ремонту.

Після того, як я хочу відштовхуватися – де ми живемо? Чи є ми? Хоча ніхто не подумав про відведення газу на Рублівці, а в Наро-Фомінському районі можна.

І нарешті - міліція - це заява Пономарєва А.А., що він був збитий і він має з'єднання. Після того, як в інформаційній газеті я з'являвся на захваті від злочину, які неспроможності збити ноги чоловіка, що лежить на землі, особливо пам'ятали: "І я не можу нічого зробити - Він трохи мій нігті через його взуття і я просто довелося вибити зуби!" Давайте подивимося, де вдається уява Селянської поліції та прокуратури Наро-Фоминськ.

taktaktak.org/problem/9294#comment_35826

Джерело: