Чому немає змії в Новій Зеландії

Чи знаєте ви не змії в Новій Зеландії? І, не тільки вони не в дикій природі, ви не знайдете їх навіть в місцевих зоопарках і дослідницьких лабораторіях.
Змії буквально визнаються в Новій Зеландії. Збереження та розведення рептилій цього виду суворо заборонено. Якщо ви просто побачили змію і не повідомляли його на потрібне місце. Однак, за даними Міністерства видобувних галузей Нової Зеландії, яка відповідає, серед інших речей, за охорону навколишнього середовища, ймовірність такого нещасного випадку практично нульова, оскільки в країні немає змій.

Це правда, ми повинні уточнити, землі змії. Два види морських змій - жовто-змащені меліди (Pelamis platurus-pictured) і вже видимі морські краї (Laticauda colubrina) в водах Нової Зеландії. Тим не менш, ці змії ніколи не скали на землі, а випадки їх появи біля Новозеландського узбережжя досить рідкісні. Обидва види є отруйними, але не позбавляють серйозної небезпеки для людини, так як вони занадто маленькі, щоб укусити їх веноми може проникнути шкіри людини.

До речі, якщо земля змії з'явилася в Новій Зеландії, вони неминуче знищать головний символ Нової Зеландії - безлітній ківі птах (зображений).
У зв'язку з відсутністю небезпечних змій і венозних павуків Нова Зеландія вважається однією з найбезпечніших країн світу, щоб подорожувати на природі.
Чому немає змії в Новій Зеландії?

Довгий час вважалося, що на Нових Зеландських островах немає змії. Однак, на початку 2000-х років дослідники з Нової Зеландії та Австралії виявили залишки цих рептилій (Національні географічні новини: Фоссил Знайте провами Нова Зеландія, як тільки Had Snakes). Це відкриття довів, що 15-20 мільйонів років тому, змії в Новій Зеландії, очевидно, все ще жив, але з яких причин повністю вимирає.

Вважають, що це може статися під час льоду, коли в Новій Зеландії відбулося різке охолодження. Згодом географічна ізоляція островів стала причиною того, що цей вид ще не з'явився в Новій Зеландії.

Звісно, якщо ви хочете вирізати рептилій в країні може мати довго. Наприклад, з сусідніх Австралії, де вистачить змії різних видів. Тим не менш, в Новій Зеландії сувора політика Нової Зеландії залишає мало шансів на змії, коли-небудь повторюється.

Що таке Малахов. Я зробив Коуб з Маорі, рідними Нової Зеландії, і в той же час я вирішив кинути якусь корисну інформацію в пост. Я зробив, курка.

Джерело: