Це божевільна ручка.

Є кілька літер і 11 зображень. Будь ласка, не порушайте.

Я запитав мого друга, щоб дозволити мені використовувати камеру. На жаль, камера мала неробочий автофокус. У день до того, як він невдало впав, поки у випадку, повісивши на дверній ручці. Удар, хоч не сильний, але прибув точно в кінці об'єктива. Результатом падіння стала невиконання механізму автофокусу. Для мого питання зафіксуйте його? Відповідав неоднозначну відповідь - я буду купити нові оптики, тому - знищити її.

Я сподіваюся, що мій досвід буде корисним для всіх. Походимо.

-

1,1 км Ми готуємо інструмент і предмет тесту - все повинно бути під рукою.
Для відсутності синього скотча довелося малювати в Photoshop
В циліндрі стиснене повітря - особливо для продувного обладнання від пилу.

р.

2,2 км Вимкніть два гвинти, які зафіксують контактну групу.

3539552

3. У Розкрутка 4 гвинти, що тримають кришку.

3924386

4. У Акуратно піднімати його і побачити водопровід, який потрібно від'єднати.

р.

5. Умань Далі від'єднуємо ще 5 слив з дошки. Потім заряджаємо лінзу. Він зберігається на 3 невеликих пластикових стійках і не викручується.

6. Жнівень Видаліть герметизовані кільця, позначені зеленою стрілкою.
Ми бачимо металеву пластину, що приховує механізм автоматичного керування автофокусом. Тут є Увага (!) – поставте фокус-ключ у позицію AF, тобто автофокус. Необхідно для положення одного редуктора приводу, при якому ослаблюється пружина стиснення. Не варто ризикувати польотом по кімнаті. Далі, викрутки 2 гвинти, позначені на малюнку, і акуратно знімають металевий брус.

7. Про нас І ось кульприт всіх неприємностей – зламали зуби п'ятого редуктора редуктора редуктора передач (Дуже при її мистецтві. YB2-1396-000. Вартість шестерня на віто становить 210 рублів. При збереженні часу на брак атракціонів в сервісному центрі неможливий.

8. У І ось весна, яку потрібно захистити.

9. Навігація Нова частина проти старої частини. Ми змінюємо цей шестерень - тут немає нічого складного, маленький тампон допоможе. Зберіть все в зворотному порядку.

10. Ведуться роботи!

(доб. 3)

11. Традиції - стрічка, але про кошеня майже заготівля

Додано до [mergetime]1380935041[/mergetime]
П.С. Що таке весь пост і чому це назва:
Одного разу тому, моя ліва рука була паралізована через травму. Спочатку було важко, як паяльництво і ремонт щось / розбиття / розбирання / збірка це мій головний хобі. Але я звик до неї трохи. Я працюю з моєю рукою і не даю мій хобі. Попереду! Ви зробите це!

Всі Пін.

Шурикоз

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное