Ремонт дитячої довжини за шість місяців

Минулого року ми переїхали в нову квартиру. Новий в розумінні, який ми купили його. Процес покупки заслуговує окремого повідомлення, але зараз це не про це. Будинок побудований в 1946, Сталінка, стелі 3м. Стан квартири - можна жити, але на сімейній раді було прийнято рішення, що ремонт - бути! На момент придбання ми мали 2 дітей, тепер очікуємо поповнення з дня до дня, який, однак, був запланований рік назад. Діти отримали найбільший номер.
Вони вирішили ремонтувати його самостійно. Також, з огляду на мою манічну обсесію з ідеєю автоматизування все і все, намальовано нову схему електропроводки, тому що вітальня з зовнішнім алюмінієвим двоядерним електропроводкою і 1 автоматичною машиною в 21 столітті не менше соромно, в більшості - небезпечно. Особливо враховуючи всі техніки, такі як посудомийна машина, пральна машина, мікрохвильова піч тощо, без яких можна жити, але краще з ними. Нова схема передбачає підключення типу зірки, де в центрі знаходиться щитка, а в кінці променів є кінцеві точки - розетки, вимикачі, кінці для світильників, кондиціонерів і т.д. Плюс закручена пара по всій квартирі. Плюс коаксіальний кабель в місцях. І це не просто означає багато дротів, це означає багато дротів. Починався ремонт. Тоді будуть фотографії з коментарями. Ось вид приміщення перед ремонтом немає інших картин, але це можна грубо уявити стан в цей час. Приміщення спочатку з 2 входами, 1 з коридору, другий з вхідної кімнати, цей вхід був вийнятий.

Так буде 78 картин.

Перше, що вони думали, що шпалери. У деяких місцях вони відступили в цілих смужках, в деяких місцях вони мали ласощі лікувати рідину метила для видалення шпалер.
На підлозі з'явилася лінолеум, а на підлозі кріпляться листи. Підлога дерев'яна, дошки товщиною 5 см, підлога не скрипала, щоб вони не ходили через неї. Людина, яка забивала листи DVP, явно не завантажила нігті, тому що я просто хворий на витягування їх. Листя зламали, нігті витягали «з м'ясом», потім їх довелося вирізати з кліщами.
Як для проводки я не пам'ятаю, що зробив мені рішення покласти кабелі на підлогу. Там було, мабуть, деяка причина, яка визначила кількість гемороїдальних я мала. Ідея полягала в тому, щоб зробити пази 3 см глибоко в підлозі дошки, для пожежної безпеки в нижній частині паза, укласти незнімну підкладку товщиною 1 см, укласти дроти і залити її штукатуркою. В кінці було зроблено, але за вартістю таких зусиль, які не можна описувати. Спочатку я спробував вирізати пази з фрезером. Ось загальний вигляд середовища роботи:

Тут можна побачити канавку, щоб млинець не ходив в сторону купили правило, просвердлили 3 отвори в ньому і викручують шурупи до підлоги, а фрезерний рештився на правилі.
Як це:

1516775

Паза ближче. Тут можна побачити, що глибина не більше 1 см, ширина близько 20 мм - діаметр найбільшого різак з набору. Враховуючи, що в деяких місцях я знадобиться ширина 15 см і глибина 3 см всюди, і це займе 10-20 хвилин, щоб зробити цей паз, я працював там протягом тижня або більше.

р.

А потім, 2 лютого я раптом пішов до лікарні з апендіцитом. І протягом всього 2 місяців знизився з ремонту, тому що ви не можете підійти все, вигніть проблему, не що на підлозі змазка з фрезером. Ось стан кімнати в часі:

З іншого кута. На фоні можна побачити друкований план квартири за схемою електропроводки. У ході справи відзначають реальні відстані від точок і ліній кабельної кладки, щоб у майбутньому, у випадку чогось, вони не потраплять в дріт. Ви можете подивитися фанери я на підлогу. У центрі можна побачити рулон утеплювача, який буде лежати під фанери.

Степидний характерний рис - захопити все відразу. не закінчуються укладанням кабелю, і вже хочеться зробити розетки. Одна стіна в цьому приміщенні дерев'яна порожня - стовпи, поверх дошки, поверх виворітного, поверх штукатурки. Відтрахана отвори, і як безпечно розмістити розетку - не придумав відразу.

У навантажувальної стіні все простіше - коронка на бетон + свердла і 2 отвори вирізати. Як виходить, при установці розетки - не горизонтальні(((()))

План квартири більший

р.

Ось кабель. У мене є квартира VVG-ng-LS, освітлення 3*1.5, розетки - 3*2.5. Кабель некомбусний, з зменшеним димом. В цілому кабель виробляється різними рослинами, хтось дотримується старих гостей, хтось робить новий ТУ - в результаті він вирішив не економити і приймати кабель відповідно до ГОСТ від перевіреного заводу.

Ця стара проводка була під шпалерами, можна побачити несучу армовану бетонну балку, під нею починається дерев'яна стіна.

Повернувшись до теми проводів паз - вихід був знайдений! На ній було придбано дискову пилку, на ній було представлено глибину 3 см, на неї було зроблено 2 паралельні пилки з бажаною дистанцією між ними, а потім збивали шматки Ставського. Коли він відвертав по дошках - він був зазвичай простим, дошки збиті один або два рази. Але коли він відвертав по дошці, було набагато складніше вибити, шматки довжиною метра або більше рветься, але при використанні нігтьової дівчинки і такого-та-швидкої матері все вийшло. Фінальний етап був фрезеруванням, купивши найширший фрезерний різак, я міг знайти - 3 см в діаметрі, площа персоналу фрезерного верстата була невелика по ширині, виконана більша площа від шматка ДСП.

6207.2014р.

Все дерево обробляється пожежної просочення - безпека над усім іншим!

До стін, ні фрезера, ні дискова пилка досягнута, потім довелося свердлити крону через дерево з свердлом, пиливши щелепу з закороченим файлом - в цілому, знову переверсії.

Сумки з дерева вибирають. Якщо я не пам'ятаю правильно, це просто шматок сміття.

У нижній частині пазів вже є субстрат.

І ще один.

р.

І ось помічники, без них. Тільки ми повинні відволікатися, щоб не покласти молоток на стінах ...

р.

Процес укладання кабелю. Як виявилося, плоский кабель постійно скручується, вам потрібно спеціальну поворотну платформу для розмотування її без скручування.

Для плоского кабелю потрібно певний радіус повороту.

Десь кабель забивається пластиковими кріпленнями, забуваючи, що вони називаються. Десь приклеюємо стрічку - ще потім залийте штукатурку.

Кабель вимірюється і перекручується в бухти. Потім він піде до коридору, де біля вхідних дверей буде перемикач. Молоде покоління контролює процес, одночасно протираючи підлогу від пилу.

, Україна

Стирати литі. Він замерзає миттєво, перший відро потрібно викинути разом з усіма штукатурками, що заспокійило камінь - вони не встигли дістатися до місця, і він вже заморожився в відрі. Таким чином, тоді консистенція була виготовлена художня сметана, і замісена в 5 л каністра - легко підібрати залишки гіпсу. Ми змішуємо з викруткою, вони зручні в управлінні швидкістю, інакше спрей в усіх напрямках.

Тут настає пляшка. Можна побачити шматочок поливаного паза.

Невелика допінг і шматочок помічника - як пивний напій, але здається, ми ремонтуємо.

Поставте номер на замовлення. Пилові стійки після ковтання.

Підготовка нагрівача ...

... і розкачати його. Я думав довгий час, який збоку ставити, в кінцевому підсумку вирішив покласти фольгу так, щоб всі тепла назад в приміщення відобразилися.

Прокладені перші листи фанери. У бігу все, як це повинно...

Я відразу ж малюємо розташування сережки - ви не можете шурупи тут!

Накручування дрилі, гвинти на малюнку короткі, купили довше.

Процес знаходиться в передпокої, лінолеум був привезений.

р.

Кабель переходить в передпокій. Ще не всі штукатурені.

Один провулок досяг кінця.

Є кабелі. Вони оселилися на стіні в передпокої. У коридорі будуть виконані ремонти.

Залити в відсутній шматок

3610Р. 4200Р.

Плівуд перекриття підлоги.

р.

А потім, коли укладається чистий фанера, вгадайте, що я пам'ятаю? І пам'ятаю, що необхідно збити штукатурку з стін, щоб потім протягнути стелі максимально високими і вирівняти стіни. Лепніна потрапив з молотком. Щоб сказати, що приміщення було пилососом нічого не сказати.

Ось мої одночисті підлоги з фанери. І я не знаю, щоб покривати інструмент і речі.

500.44 р.

Lepnina удар... Всі в пилу ...

Закрити... на фоні, дерев'яна стіна, збивається ціла штукатурка. Сусіди прийшли і скаржалися, що стіна була стрункою.

209666

Спочатку я спробував зібрати локшину і сміття з кімнатою. Навколо 5 хвилин пізніше я зрозумів, як це не дивно - пил дуже мало, неможливо зібрати з підлоги. Побутовий пилосос працює протягом 30 секунд і припинив смоктання - фільтри, забиті миттєво. Рішення прийшло в пару днів - орендувати будівельний пилосос. Сайд - зробив - пішов, взяв пилосос

Я також отримав риштування.

Процес збору сміття. Великі шматки зібрані в овець і в сумці, інші зібрані пилососом. В цілому, пилосос - zeryuga, не чекав такої всмоктувальної потужності, якщо шматочок занурився в шланг - він був відсмоктований всередині з нерозривною силою. Всередині, до речі, немає мішків, весь корпус є контейнером для сміття. Коли він заповнюється, кришка з двигуном знімається, і сміття просто витілюється з контейнера.

І ось 30 сек прокрутки. Для порівняння, зліва, спроба проникнути на стіну з підбором. Відмінність видима до голого очей.

Майбутнє перемикання

А потім група розеток повинна бути переміщена нижче - Я боївся, що довжина скручена пара не буде достатньо.

, Україна

Новий кабель люстри.

Загальний вигляд з вже штукатурними стінами

Все змащене - перемикач і розетки на фоні

І ось ці розетки з дерев'яної стінки - вирізати великий отвір ...

Ось такий деревний диск.

р.

Майбутнє відділення. Розетка. Плівудові основи, оброблені фламом ретарантом. Несумісний матеріал. Всередині ця структура буде встановлена розетка.

Ось ми йдемо.

Він кладе його на стіну і почав вирізати розетку.

Друга точка на цій стіні, з 3 випусків. Розмітка стіни

Вирізати отвір болгаркою

Ви можете побачити, як виглядає стіна зсередини:

Другий дизайн. Тут вже враховано досвід і спочатку вирізати отвір під гніздами з щелепою, і тільки потім покладіть все разом.

У своєму місці. Все щедро заповнене вогнем.

р.

Пофарбувати лінолеум. Вони почали клеїти на шпалерах.

Приміщення вже використовується, місце не порожній.

Трохи більше шпалер.

Процес ведеться...

Встановлено гнізда і перемикач. Гарненькі

Ми прокинули стару проводку з стін, з'єднану нову проводку до тимчасового щита...

Пам'ятайте точку в дерев'яній стінці під 3 розетки? Є вона.

Освітлення працює ... Виготовляємо додаткову проводку для точкових світильників.

Натяжні стелі встановлюються тут. Ми пробурили пучок отворів, викручують багети, виготовляються спортивні майданчики для світильників. У центрі кімнати на табурі лежить сама стеля.

р.

Покриття під стелю карнизу для штор

, Україна

Процес розтягування стелі. У номері є ванна, температура становить близько 80 градусів.

Я! Стеля простягається!

отвір під прожектором. Можна побачити стару стелю. В результаті висота стелі склала 2,8 м
20см втратив(((())

1990592 Р

Загальний вигляд приміщення.

З іншого кута. Ніч.

Встановлено лампи Точки. Діти і мене. Ми сидимо на подіумі, який виконаний для майбутнього замку. Я пишу про це окремо, коли він готовий.

Ви можете побачити люстру і кішка. Камера не може впоратися з кріпленням - люстра для 6 ламп, є економія енергії в еквіваленті 600 Вт - приміщення дійсно ДУЖЕ світло, чистий білий світло, дуже класний. Стеля матова, поширює її по всій кімнаті. Пошкоджений щасливий люстрою.
Дуже дякую. Голова спальні, спілка кухні і залу, коридор, санвузли - коротко, робота за пару років)

Джерело: