397
Тройка метрострой.
Два щити в роботі на одному сайті немає сюрпризу, але якщо є три з них. Це перший раз в моїй пам'яті, хоча в історії Мосметростройя були проходи, де працювали чотири щити. І відповідно до ромерів, на станції "Динамо" в ту ж ту ж тунелі працювали два щити (які досить незвичайні для станції), хоча я не знайшов надійного підтвердження.
І перший з жовтня Московський метрострой запустив третій щит на станції Тропарево в тунель. Як і перші два, це буде йти до Румянцевого. З трьох, до станції доходять тільки два. Середня щитка, яка будує зворотний відмерлий кінець, залишиться за оздоблювальним...
25 зображень. Джерело
Статус на сервери
Око радий виглядати на цій картині.
«Анастасія», «Варига» і «Ля.» Я пам'ятаю фільм «Пошук на небо». ;
Статус на сервери Під металевими пелюстками є гумове кільце, яке не дозволяє розчин виходити при введенні.
Збірна камера, лобі і станція.
Правий дистиляційний тунель, що Lia є спорудою.
Вперше з серпня і вже пройшли 260 метрів.
р.
Портал
Щит хвіст.
, м. Київ
Драйвер блоків.
Встановлення кільця.
Комп'ютеризований щит, автоматизація та... найпростіші інструменти дозволяють зібрати обробку з високою точністю.
Кільце знаходиться на місці. Тепер шпильки викручуються в.
М.К.
р.
Драйвер Shield.
Невеликий підземний круїзер.
р.
І це мертвий кінець. Все руки. Тепер бетонне навантаження дробиться, тому використовується механізований джеммер.
Компанія SHN-1S почала свою остаточну подорож.
Новий TPMC Herrenknecht "Anastasia", спеціально придбаний (як "Lia") для реалізації проекту для розширення лінії Sokolniki.
Коли я був там, щит просто почав працювати. Ми ще не встигли класти кільце. На праві три ряди пензлів з особливим мастилом, що запобігає потраплянню розчину в зазор будівлі між спідницею щита і оздобленням.
Анастасія ротор.
Нові блоки для обробки правого тунелю.
«Анастазія» і «Lia» повинні пройти через тунелі довжиною 2100 метрів і діаметром 6 метрів. З них 28 метрів покриють під московським кільцем. Варангіан буде проходити набагато менше: він має тільки третій зворотний відмерлий кінець.
Екстремальна
Будівництво на час, під час
Джерело:
І перший з жовтня Московський метрострой запустив третій щит на станції Тропарево в тунель. Як і перші два, це буде йти до Румянцевого. З трьох, до станції доходять тільки два. Середня щитка, яка будує зворотний відмерлий кінець, залишиться за оздоблювальним...
25 зображень. Джерело
Статус на сервери
Око радий виглядати на цій картині.
«Анастасія», «Варига» і «Ля.» Я пам'ятаю фільм «Пошук на небо». ;
Статус на сервери Під металевими пелюстками є гумове кільце, яке не дозволяє розчин виходити при введенні.
Збірна камера, лобі і станція.
Правий дистиляційний тунель, що Lia є спорудою.
Вперше з серпня і вже пройшли 260 метрів.
р.
Портал
Щит хвіст.
, м. Київ
Драйвер блоків.
Встановлення кільця.
Комп'ютеризований щит, автоматизація та... найпростіші інструменти дозволяють зібрати обробку з високою точністю.
Кільце знаходиться на місці. Тепер шпильки викручуються в.
М.К.
р.
Драйвер Shield.
Невеликий підземний круїзер.
р.
І це мертвий кінець. Все руки. Тепер бетонне навантаження дробиться, тому використовується механізований джеммер.
Компанія SHN-1S почала свою остаточну подорож.
Новий TPMC Herrenknecht "Anastasia", спеціально придбаний (як "Lia") для реалізації проекту для розширення лінії Sokolniki.
Коли я був там, щит просто почав працювати. Ми ще не встигли класти кільце. На праві три ряди пензлів з особливим мастилом, що запобігає потраплянню розчину в зазор будівлі між спідницею щита і оздобленням.
Анастасія ротор.
Нові блоки для обробки правого тунелю.
«Анастазія» і «Lia» повинні пройти через тунелі довжиною 2100 метрів і діаметром 6 метрів. З них 28 метрів покриють під московським кільцем. Варангіан буде проходити набагато менше: він має тільки третій зворотний відмерлий кінець.
Екстремальна
Будівництво на час, під час
Джерело: