Великі масштабні моделі на столі

У дитинстві Енурезна-менінгіту я побував у клубі юних алкогольних напоїв, клубі літаків-моделей, є скульптурні літаки, човни, гелікоптери та інші бухти, які перетягують хлопці віком 6 років. Гроші. Ні, руїни, реструктуризація та наш майстер «матч» до того, якось утримує молодість ентузіазму в руках, змалював візерунки на папері та проходив дітям для склеювання. Ось коли я отримав любов до моделювання, особливо коли спорудження літака MiG-29, але це ще одна історія, я хочу розповісти вам мій проект під назвою коду "нерв в каробіку", до речі, нерв, будь ласка, не лікуйте занадто багато) буде вісім фотографій, або досить 23, я можу видалити його або додати його, як це буде. Якщо це можливо, я кине коментарі, що і як.

23 фотографії

255702 Р

Баган для скульптури вітрильника, також, здається, що журнал продаж, зняті малюнки з інтернету, зробили turpus, і як показує практика, виявилося [вирізати цензурою], викидати. то було час виготовляти нормальні малюнки в інтернеті, надійшло через хлопця Анатолія Печникова, який буде поділений своїми кресленнями, і давав якісну і корисну консультацію. Шукаю інформацію про мене близько шести місяців, шість місяців вивчення матеріалів і визначення з моделлю, вибір впав на Black Pearl з фільму Пірати Карибського моря, фільм Федестр, я також люблю його, і фактично друкує малюнки на великому принтері A2.

3. У

4. фітинги

5. Умань Підвіска середньої палуби

6. Склеювання спинки (всі об'ємні колодки вже зрізані і підходять)

7. пилки і клею далі, автомобіль і невеликий візок встигли вирізати, це було зроблено надзвичайно повільно через недоліки матеріалів, але якщо ви подивитеся на ноги, ви можете побачити багато цікавих речей.

Скульптура боків і верхньої палуби

Він повинен бути як синим, так і без нього.

р.

8. подальші дошки

9. Навігація

10. додані боки, потім необхідно обшити, для обшивки використовуються звичайні 40 сантиметрові лінійки, розчинені на 5 мм і приклеюються до ПВА.

11 ще.

12. Пілім-пілім, ріжучий і клей

13. Було трохи складно зробити симетрію на тілі, де скручений, де згин, але в цілому все зливається.

14. Основна частина тіла обшивається, знищується приблизно на 2 місяці, з урахуванням перерви для відновлення ріжучих пальців)

15.00 р. Ми плаваємо, робимо ніс.

Пришийте в чорному кольорі, трохи посипаний.

16.00 р. це час, щоб пришити все це монстр чистий, красива шкіра
Чистий виготовлений з шпону деревини, який нагадує червоний або XZ, що це там, коротко, що в гаражі з радянських часів був знайдений, з якого і ліплять

складається з сотні смужок шпону розміром 5 мм до 60 мм

17.00 р. Оздоблення чистого покриття

202525

18 років

19. зшивається вгору, починаємо працювати дрібними деталями

20. Як показує практика, це було відходи мене, щоб вирізати так багато отворів на палубі, а потім зеленим, коли приходить час.

І я йду на:

20. це довгий час, щоб зловити фотографії

Ну і сутність полягає в тому, що якщо я зрозуміла, то в принципі однакові яйця, зовнішній вигляд, я покажу вам, що відбувається, коли більш дрібні деталі підхоплюються і вже колись відкриваються фарбою.

21. Відобразити стан сьогодні, звичайно, є ще багато роботи, іноді ви втомилися зробити однакову дрібну деталь 100 або більше разів і почати скидати руки, але нерви в коробці і пішли.

22.

Джерело: