Невеликий час.

Лікар-терапевт Олександр Барвінський.

Ви коли-небудь бували? По-справжньому - так що в радіусі декількох десятків кілометрів немає. Якщо ви хочете. І в диких місцях зазвичай вибирають компанії. І так, розуміючи, що протягом 24 років життя, я ніколи не був без будь-яких присутніх, я вирішив виправити його.

22 зображень

Я залишила місто Улан-Уде на автобусі, 260 км походу і тут я в с. Усть-Баргузин. Потім на поромі по річці Баргузин, а потім пішки до півострова святого Носа.

р.

30 кілометри по озера Байкал, без авто в годину. 22 вересня, і, можливо, всього за місяць тому, з'явився купаж людей з наметами по всій узбережжі. А ось УАЗІК з рибалок, які вкорочують мій шлях до півострова на пару годин. У північному півострові знаходиться лише населене місце. Я збираюся на південну частину півострова. Не єдина людина в 35 кілометрах мене.

Я не маю чіткого плану дій, а також спального мішка, а також їжі та інших нецензійних. Що про їжу? Ви не можете їсти протягом місяця, якщо ви хочете, але що близько 2 днів? І моє перебування в Улан-Уде було пов'язане з голодуванням - конференція на RDT, після чого. Це голодний удар для цієї події.

На півострові були повні загиблих будівель. Вигорнути готель з шматочками мармурових кроків. Стара одяг на півколесних підвалах.

За опікою готелю є будинок в стилі «Турн невірний спосіб».

лофа хліба лежачи з взуттям, старовинними фігурками і іконами, цвільними соками. Риболовці, які подарували мені їздити, сказали, що іноді деякі трави живуть там. «Діти до них сміливо, вони не біджи» – так вони сказали Але в будинку немає гербітів або біджів. Ні.

06 мар

Габаритний зображення

Так було будинок. Стан дуже гідний, тільки вікна і двері відсутні.

Я знайшов ще один порожній будинок. У зв'язку з наявністю плити я вирішив провести ніч там.

До заходу сонця я провів багато часу, що досліджував навколишню площу і знаходив причепи до найвищої точки півострова, 1870 метрів.

Ніч був набагато складніше, ніж очікувалося. По-перше, плита повинна бути запечена чорною. Спочатку я думав, що це було б рол, бо ця техніка відбувалася в історії. Це просто дим з відкритими дверима, щоб вийти не поспішаючи, і вогонь відійшов. Вирішуючи провести ніч в наметі не вдалося, ця відмова приймала близько 40 хвилин (на ніч температура ретельно впала до 2-3 градусів і підписала вирок, 40 хвилин - час від моменту, коли я відкладаю, до моменту, коли я вийшов з намету і вибігла з лампою до підвалів спалений готель, щоб подивитися на покинутий одяг). Застуд мене думав, в результаті чого я зміг підібрати клапан і забезпечити нормальний відтік диму. Бонус був також матрац, який я знайшов в одному з занедбаних будинків. На ніч мишей і інші істоти розбили, але вдалося спати. Ранок виглядає так.

Початок сходження. На момент сходження у мене було 05 літрів води (+ все Байкал), хоча тепло не очікувалося, тому було досить достатньо.

р.

Підйомник стає крутіше і важче. Моє завдання полягає в тому, щоб піднятися до вершини, причіп практично невидимий, хоча є деякі позначки. Є багато ведмедів і інших ігор на острові. Подумки про них :

61736,000Р

Висота 800 метрів - горілий ліс. Звісно, вогонь не так давно - рік, два роки тому.

Про 1200 метрів, з підйомом, більш снігом. Сильний вітер починається.

Насправді це дуже важко... Ось вже 3 години тут. Вечеря загартує, немає стежки на тривалий час - сходження навігатор і на неперевершений маршрут. Ось висота 1500 - 1600 метрів.

По-перше, весь час я думав про поворот, зупинка на 1500 або ходьба до тих каменів, але кожен раз, коли я просунувся, щоб продовжити сходження. Якщо в лісах я був порушений ступінчастими думками про ведмедики, то, цілком право, порушила думки про розбиття кінцівки з наступними проблемами, пов'язаними з продовженням життя. Я був тільки протягом 24 годин. Увімкніть музику. Думки з капустою повністю зникли в розмітці альті 1700 метрів.

Після 4 і півгодинного сходження я приходжу до вершини.

Найвища точка півострова підкорюється. В наявності 15 метрів. Верхня гора вкрита потужною хмарою, щедро посипала гору снігом.

18 років

Займав близько 5 годин, щоб отримати. Він з'явився. Позбутися завжди простіше, але більш небезпечно. Вид на Байкал з висоти 1500 метрів. Баргузин Бей.

журавлина. І сонце.

Р

21.

Це було 2 і половина годин. Далі прийшов шлях до цивілізації, і, відповідно до традиції, через 10 кілометрів я був обраний Камасом з рибалок.

УД... з ним було 2 тріщини, 5 горіхів і 3 ложки меду – так вони залишалися на півострові св. Носа.

Всі
ЧИ. (Українська) Познайомитись з нашими фотографіями
Ззи. Там, крім всіх фото, є пара відео, але, з огляду на їх значення, не чіплявся на пост.

Джерело: