3D друк першої руки

На телебаченні і в Інтернеті зараз постійно говорять про нову незамінну функцію, 3D-друк, яка буде протягом декількох років для всіх. Ми можемо зробити копії їх в домашніх умовах.

Повідомляємо, що це таке.
Так, відсмоктуючи трендам нових технологій, я вирішив організувати такий невеликий бізнес як сервіс 3D-друку, і мені доля прийшла цей месенджер майбутнього.

І тут він стоїть всі чорні, зв'язуються з світильниками, змащуючими і підсвіткою, зло.

12 зображень + текст.

178489

«Давайте спробуємо щось інше, скажемо, як ти крутий», - сказав я. Син, очі якого горять, як два нікель, радісно взяв ініціативу, папку, і Друкувати мене роботом! Робот обіцяв, і буде сином граната.

У той же час він витягував пару моделей зі своєї сумочки, а душа кинулася до раю. Клас, я покажу вам зачаровує, потім збивати платформу, потім каптон без бульбашок наклейки ... В цілому, можна купити в гаражі з російськими класиками. Так багато сліз кинулися на першому, і багато якості американський пластик був порожнім.

Потім один день пластик припинив використання. Я думав, і пішов до хребта, і зламав голову. І справа перебігу не зовсім в голові, але в голові, щоб бути більш точним, в тонкощі тюнінгу і калібрування, які зараз в таких машинах не вистачає. Так, водій «протягувати руки» повинен приходити з принтером.
На жаль, і страждаючи багато з екструдером, все ж процес скоригував. Так тепер я збираюся зібрати і розібрати екстер'єр бота з моїми очима закритих, як ударна гвинтівка Калашникова.

Цей принтер друкує ABS і PLA з пластиком. Друкувати якість 0,35 - 0,1 мм, моделі можуть друкувати порожни. Товщина шару і заповнення моделі значно впливає на швидкість. В той час як сутність, так, модель, підготовлена для друку. І після танців з діамантами я отримую цей продукт.

Пластик ABS. Товщина шару 0,1 мм, кішка всередині порожнистий. динозавр з 15% замісу. Всередині він видрукував щось, як медкомб, так і задньої, нечітки та інші горизонтальні частини виявилося дуже добре. Займав близько 12 годин для друку обох моделей. Дуже цікавий процес друку. Шукаємо іншої людини.

3D друк першої руки

Ми експериментуємо далі, в короткий час модель свині була виготовлена для сина, ми запустили сатанову машину.

3D друк першої руки

Товщина шару свинини 0,15 мм, начинка 15%. Пластик ABS. Щоб роздрукувати деталі зависання, потрібно скористатися підтримкою, фактичним поганом свинини - це це це.

3D друк першої руки

Я думаю, що свиня зробила великий.

3D друк першої руки

Тоді прийшов наказ від старого фрілансу. Для NPH потрібен модельний резервуар. Не просто танці з діамантом. Модель велика, тому її потрібно розібрати і виготовити під склеюванням 6 частин, крім того, вона має досить дрібні насадки, вони повинні бути збільшені, тому що на масштабі вони не товсті, ніж шпильки.

3D друк першої руки

Ще одна проблема була виявлена - пілінг моделей з платформи. Знову з'єднайте драйвер "прямі руки", отримайте тамбурину, і періодично струшуючи з бажанням викинути цю гвинтову машину, виводивши кожну деталь. Пластик ABS. Товщина шару 0,15 мм, заливка 100%. Стіни і кришка взяли 6 годин для кожної деталі. І весь пучок нервів.

У майбутньому, якщо необхідно, звичайно, вам доведеться обробити модель розчинником. Згладити стіну. Якість друку хороша, але при фарбуванні текстури все ще з'являється.

3D друк першої руки

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Шар 0,1 мм, 100% начинка. ПЛА пластик.

3D друк першої руки

Син просить злих птахів. Перший птах

3D друк першої руки

Він отримав кукурудзу.

3D друк першої руки

Я думаю, що конфлікт є пивоварінням.

3D друк першої руки

Далі в лінії є олівцем чашки у формі короля свиней ... Я буде набирати ніч.

Додано до [mergetime]1381471342[/mergetime]
В резюме я хочу розчарувати тих, хто хоче купити такий пристрій і зробити 3D друк, з'єднавши його на комп'ютер і натискаючи пару кнопок. Можливо, такі машини будуть доступні для широкого спектру користувачів за пару років. Коли великі корпорації в цьому бізнесі будуть серйозно розвиватися ринок. Тепер ви зробите, щоб стрибати в ніч і запустити на новий вихованець, щоб перевірити, якщо частина застрягла стіл. Чи забито екструдер? Або що в іншому випадку сталося в процесі. В цілому, так, технологія на межі фантазії.

Автор і джерело.
ПС. Якщо тема цікава, я доповнить її новими друкованими плюсами і поділяю процес роботи.

поль

3D друк першої руки р.

Джерело: