3D друк першої руки

На телебаченні і в Інтернеті зараз постійно говорять про нову незамінну функцію, 3D-друк, яка буде протягом декількох років для всіх. Ми можемо зробити копії їх в домашніх умовах.

Повідомляємо, що це таке.
Так, відсмоктуючи трендам нових технологій, я вирішив організувати такий невеликий бізнес як сервіс 3D-друку, і мені доля прийшла цей месенджер майбутнього.

І тут він стоїть всі чорні, зв'язуються з світильниками, змащуючими і підсвіткою, зло.

12 зображень + текст.

178489

«Давайте спробуємо щось інше, скажемо, як ти крутий», - сказав я. Син, очі якого горять, як два нікель, радісно взяв ініціативу, папку, і Друкувати мене роботом! Робот обіцяв, і буде сином граната.

У той же час він витягував пару моделей зі своєї сумочки, а душа кинулася до раю. Клас, я покажу вам зачаровує, потім збивати платформу, потім каптон без бульбашок наклейки ... В цілому, можна купити в гаражі з російськими класиками. Так багато сліз кинулися на першому, і багато якості американський пластик був порожнім.

Потім один день пластик припинив використання. Я думав, і пішов до хребта, і зламав голову. І справа перебігу не зовсім в голові, але в голові, щоб бути більш точним, в тонкощі тюнінгу і калібрування, які зараз в таких машинах не вистачає. Так, водій «протягувати руки» повинен приходити з принтером.
На жаль, і страждаючи багато з екструдером, все ж процес скоригував. Так тепер я збираюся зібрати і розібрати екстер'єр бота з моїми очима закритих, як ударна гвинтівка Калашникова.

Цей принтер друкує ABS і PLA з пластиком. Друкувати якість 0,35 - 0,1 мм, моделі можуть друкувати порожни. Товщина шару і заповнення моделі значно впливає на швидкість. В той час як сутність, так, модель, підготовлена для друку. І після танців з діамантами я отримую цей продукт.

Пластик ABS. Товщина шару 0,1 мм, кішка всередині порожнистий. динозавр з 15% замісу. Всередині він видрукував щось, як медкомб, так і задньої, нечітки та інші горизонтальні частини виявилося дуже добре. Займав близько 12 годин для друку обох моделей. Дуже цікавий процес друку. Шукаємо іншої людини.

Ми експериментуємо далі, в короткий час модель свині була виготовлена для сина, ми запустили сатанову машину.

Товщина шару свинини 0,15 мм, начинка 15%. Пластик ABS. Щоб роздрукувати деталі зависання, потрібно скористатися підтримкою, фактичним поганом свинини - це це це.

Я думаю, що свиня зробила великий.

Тоді прийшов наказ від старого фрілансу. Для NPH потрібен модельний резервуар. Не просто танці з діамантом. Модель велика, тому її потрібно розібрати і виготовити під склеюванням 6 частин, крім того, вона має досить дрібні насадки, вони повинні бути збільшені, тому що на масштабі вони не товсті, ніж шпильки.

Ще одна проблема була виявлена - пілінг моделей з платформи. Знову з'єднайте драйвер "прямі руки", отримайте тамбурину, і періодично струшуючи з бажанням викинути цю гвинтову машину, виводивши кожну деталь. Пластик ABS. Товщина шару 0,15 мм, заливка 100%. Стіни і кришка взяли 6 годин для кожної деталі. І весь пучок нервів.

У майбутньому, якщо необхідно, звичайно, вам доведеться обробити модель розчинником. Згладити стіну. Якість друку хороша, але при фарбуванні текстури все ще з'являється.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Шар 0,1 мм, 100% начинка. ПЛА пластик.

Син просить злих птахів. Перший птах

Він отримав кукурудзу.

Я думаю, що конфлікт є пивоварінням.

Далі в лінії є олівцем чашки у формі короля свиней ... Я буде набирати ніч.

Додано до [mergetime]1381471342[/mergetime]
В резюме я хочу розчарувати тих, хто хоче купити такий пристрій і зробити 3D друк, з'єднавши його на комп'ютер і натискаючи пару кнопок. Можливо, такі машини будуть доступні для широкого спектру користувачів за пару років. Коли великі корпорації в цьому бізнесі будуть серйозно розвиватися ринок. Тепер ви зробите, щоб стрибати в ніч і запустити на новий вихованець, щоб перевірити, якщо частина застрягла стіл. Чи забито екструдер? Або що в іншому випадку сталося в процесі. В цілому, так, технологія на межі фантазії.

Автор і джерело.
ПС. Якщо тема цікава, я доповнить її новими друкованими плюсами і поділяю процес роботи.

поль

р.

Джерело: