Зміна світу через єдиний автомобіль

Шановні друзі, я хочу показати вам весь процес зміни скла, я думаю, що хтось зацікавить.
Продається, пунктуація та синтактичний аналіз не шахти! (Порошок, розуміння)

33 зображень

1,1 км Ось ми йдемо.
Ми почнемо в салоні. Дзеркальне дзеркало, обов'язково в хірургічних рукавичках! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

2,2 км Далі - датчик дощу. Давайте мені розповісти вам секрет, там сидить наноман (Розвиток «Сколково») і дивиться на небо, шукаючи хмари = D

р.

3. У Насправді це примітивний оптичний пристрій, світлодіодний відправляє промінь, якщо скло чисте, то він підкорює простір, і якщо вода там або що-небудь, то вона вогнетривка і повертається до фотодетектора, і дивно, що витирачі приходять до життя.
Ми вибираємо антену тривоги і датчик виклику власника, на жаль, він був розсіяний і не потрапив в раму.
Цей розбирання в салоні передається, ви можете звичайно видалити бічні стійки, але на цій моделі зазори і шпатули дозволяють уникнути цього.

4. У Ми переїжджаємо в витяжний простір, він також простий: Двох ялівців - два горіхи, насадки (ака пластикова під серветки) і пара поршневих кріплення.
В цілому, мені подобається зробити корейські автомобілі, все просто, без зайвих дзвоників і суєти, але вже досить якісний і надійний.

5. Умань Небагато "нед"

6. Жнівень Тут ми бачимо роз'єм потужності скляного опалення, в зоні відпочинку подвійних.
Найкорисніші можливості для наших кліматичних особливостей!
Це те ж 10-15 см скла, де замерзають серветки на ніч взимку.

7. Про нас Тут, теж, ми закінчили переміщення на гумово-пластичному ущільнювачі, популярні, як цвіль.

8. У Знову ж зверніть увагу на якість корейських автомобілів, це формування встигне змінити 2-3 склянки і буде відчувати шик, завдяки своїй еластичності, гнучкості і міцності. І в сенсі краще, ніж новий, адже вже забрав форму скла і «знизився»

р.

9. Навігація Ми приділяємо особливу увагу кутам.

10. Процес розбирання в фіналі ви можете почати вирізати скло! Так, так, це було "скло розпило мене вниз!"
Ми можемо, але ми займемо час, щоб підготувати нове скло.
Очистити.

74744575

11. Скло ми будемо святим-Гобен Секурит.
Одна з кращих компаній на ринку.
Немає реклами, мій погляд.

12. Смокче ручки.

р.

13.00 р. Це вищезгадане опалення зони щіток.

14. Місце застосування герметика знежирюється і заземлюється ґрунтовкою для кращої облицювання поверхонь.

15.00 р. Чи можна вирізати стакан? Так помийте її вниз.
У цьому простому вигляді проколіть старий шар герметика.

16.00 р. Стрічка особливий, витримує дику натягу, при високих температурах.
Іноді герметик починає димати.

17.00 р. Ми проходимо ручку.

18. Внутрішнє утримання

19 Натягувати і пустити, по всьому периметру.

20. Пройди куточок, шпатель допомогти.
У кадрі є ще один відомий бренд, суперником нашої компанії Gaben - Pilkington.
До речі, як поставляємо скло до конвеєрів відомих європейських брендів, але тільки Європи, Азія має власний скляний гігант AGS.

, м. Київ

21. Пити.

22. Влітку можна забігати, дослідні окуляри купують норми)

23.

24. Ретельно вирізати старий шар герметика

25. Вакуумний наш каркас, пил і бруд головний ворог!

26. Також миємо, знежирюємо, грунтуємо.

р.

27. Затискаємо нашу форму на новому склі, і приступаємо до найбільш відповідальних: Застосувати герметику.

28.

29.

30.
Встановлюємо дзеркала заздалегідь, щоб не натиснути на скло зсередини після заклеювання.

445672

31. Дякуемо!

2030565

32. На місці.

666841

33. Допомогти формуванню повернутися на місце.
Процес складання діаметрично протилежний.
Для цього мої друзі, давайте мені лука. Операція була успішною, ніхто не травмував.
Ви можете курчати, кинути ...
й

729847

Джерело: