Я є атеїстом і абсолютно толерантним до віруючих, якщо мова йде про Крістозу або муліозу мозку, особливо радикальні напрямки.
Ми живемо в Пітсбургу (відомо про МСК). Ми маємо Головний мечеті на станції «Горковська». Для тих, хто не знає, поруч ст. метро (попередня зайнятість) закривається на ремонт. А всі менеджери, бухгалтери та хамстери сходження на Горького ранку. Вранці є справжній штампований.
Сьогодні є також Курбан Байрам. Моя дружина важить 45 кілограмів, вона була приступно боятися йти до роботи. Швидко боїться вони були ебать подрібнені. Я не збираю себе, щоб я мав прийняти таксі. Я збираю машину на ніч.
У мене є друзі Санкт-Петербурга мусульмани – пара татар і одна з Башкирії. Хороші хлопці. Вони скаржаться, що вони не підуть до партії, бо вони всі чорні дупи. Нормальні, хороші мусульмани не можуть молитися в людському шляху і відсвяткувати. Деякі чорні хлопці зловили. З нею овець.
Хлопці дійсно говорять (і віруючі самі), які ріжучі овець в центрі культури, припливають багатоетнічним і багаторелігійним містом, але сучасний - шавлія. Вони також порізати овець, але для цього вони підуть за межі міста, до дачі.
Я люблю WOT і я знаю трохи Photoshop. На екрані є просто місце біля мечеті, де сьогодні відбудеться все це шавлія. Я не доторкнувшись до мечеті, це святий до когось.
Вибачте, якщо це не так. Повна суміш, шахта в бочку. Ваткавот:
р.
Джерело: