Невідносимість в 5 частинах:
1. Молодіжний.
2. Перша любов.
3. У Розуміння
4. У Другий підхід
5. Умань Безпосередньо.
Якщо ви любите цю тему, я буду продовжувати :
40 зображень.
P.S. Фото і текст, всі події базуються на реальних фактах. Події з липня 2007 року по теперішнього дня, тому якість фото на початку листя значно бажана.
ПП.С. Під час створення даної статті не було поранених!
1,1 км Довгий час тому, коли я був ще 3.14 здюк, зустрівшись з гранітом науки в університеті, знову відвідав наш локальний форум і шукав на розділі «Драмфолк», я бачив оголошення про знайдений кошеня. На предметі, дивлячи опубліковані фотографії, я зрозумів, що текст оголошення не турбуватиме мене багато. Ми повинні йти і підібрати малюка. Я назвав ці контакти, домовилися про місце зустрічі, я буду там найближчим часом. Це 22:10, автобуси все ще працюють. Я зустрівся 2 підлітки 11-12 років, попросив, якщо це було мені і один з них витягнув з кишені щось поголоне, м'яке і тепле, яке в пару секунд викласти за моїй куртки коміром і розмішувати як трактор: Після прослуховування кількох слів вдячності за збереження тварини від хлопців і кинути їх монетою (примітьте таку – дайте монету при підборі тварини), я побіг до зупинки, він вже 22:45 – Я не можу зловити автобус.
2,2 км У автобусі зуміли, навіть зуміли піти на місцеву стол для молока (вони не мали електроска). Приїжджайте додому, перш за все, потрібно піти по території, але потім освіжати себе :
3. У Шлунок кошеня менше, ніж спрага, але літр молока, який п'є протягом 5 хвилин, очевидно, дуже багато пресів на сонці нерва: Результат очевидний :)
р.
4. У На наступний ранок починається гігієнічні процедури. Особливо (як виявилося) дівчата. Власник дрочить головки до магазину для всіх необхідних для кошеня. Моя голова відірвалася, купила все необхідне і не потрібно, але для майбутнього :
5. Умань Я відразу дізнався, що робити з ним :
6. Жнівень Ну, потім пішли робочі дні, супроводжуючи дозрівання цієї енергійної істоти, названої характером і звичаями ЛІС (пражити на І) :
7. Про нас Характеристика і енергія не менше шовельного ряду і продаж :
8. У Але не забудьте про свято теж:
9. Навігація А потім можна знову кидати.
10. Шок...
11. Шок...
12. Сон ... вони говорять уві сні швидше, фото помітно :
доб.
13.00 р. Occasionly поз ...
14. Постійно поз:
15.00 р. Іноді це допомагає очистити, де ви не хочете :
16.00 р. Іноді затримуючи себе :
р.
17.00 р.
18 років
19.00 р.
20.
21.
22. Ми використовуємо для задоволення разом:
23. Корона особливість - позування уві сні :
24. Я хотів би диверсифікувати свою дієту, травобокс не чекав цього.
25. Пакети - все наші :)
26. Кішка йога дивна.
27. Контроль котів, як іржі, як кішка-йога :
28. Я дивився на фото і зрозумів, чому стовпчики почали поводитися невідповідно.
29. Ви не можете це зробити, але це ще невеликий!
30. «Чи ти чи ні? й
31. Але все покарана і кішка перетворюється в зручний маніпулятор замість мишки.
32. Я не зловив камеру, але я думаю, що це було добре постріл :D
33. Знову, не відпочивати в будь-якому місці:
34.
35. Я не знаю, що вибір, але...
36.00 Р Іноді можна зробити корисні речі, наприклад, допомогти власнику замісити тісто смачним :
37. Особистий час, однак, не було скасовано :
38. Хто говорить про лікування води не для котів?
39.00 р. Як виходить, ми вирощуємо і не робимо припливів, можливо, іноді :
40. Це перша, не остання, частина цієї історії! Я сподіваюся, що це повідомлення викликало тільки позитивні емоції : Доброго дня!
Ви можете кинути!
Джерело: