Розсувні ворота своїми руками

Я вирішив поділитися своїм досвідом, можливо, хтось зацікавить.

Ця весна раптом дозріває ідею зробити новий запис в країну. Стара не влаштована з якоїсь причини - хвіртки гойдалки, зелена погана для них як старий, як мамонт шати. У деяких місцях зварювалося зварювання. У будь-якому випадку, чаплі і крі. Крім того, ширина воріт була невеликими і вантажними автомобілями, що приносять будівельний матеріал, спробували виправити стовпи, які, власне, часто трапляються.
В результаті було прийнято рішення про видалення всіх цього гамахурдії і часу на встановлення нової огорожі установки розсувних воріт з відкриттям 5 метрів замість старого гойдалки сифілісу.

Перегляд цінових міток установки під ключ розсувних воріт, я злегка знизився, тому що вони просять якось не комуністичним способом. 5 метрів відкриття під ключ від автоматизації близько 110 тис. Я вирішив взяти ризик і зробити всю роботу самостійно.
Я провів кілька годин читання сайтів форумів, які описують інсталяцію. При монтажі, порядку, "хит" і так далі.

Зберігати в магазин, щоб отримати фітинги. Я зустрінусь з вами. Це відео, наприклад.
12 фото + відео

17510р.

У сусідньій країні кооператив зібрався, щоб зробити засувку воріт і вже заливив фундамент. Фотозйомка “для замовлення” © Ksan Ksanych, K/f “Girls”.

Перша купівля - це іпотечний елемент (чолець), ролики, які керують 7 метрів, пастки та інші пов'язані дрібні епідерміси. Все щастя близько 17 рублів з доставкою під Чехова (для перевезення на даху 7-метровий спис-гід самостійно відмовлявся від причин безпеки, хоча можна було зберегти майже 4 тис.).

За шість місяців до початку роботи він придбав Fubag 163 зварювальний апарат, прочитав теорію в підручниках PTU назад і вперед, навчався в гаражі. На момент розпочато роботу з воротами, вже вдалося впевнено зварити тонкий метал від 1,5 мм в будь-яких просторових позиціях з досить гарною якістю.

Почати роботу. Придбаємо придбаний іпотечний елемент і варимо каркас під підставою противагою. Робочі години на 2 (для пилки ребра, прикріпити, зварити).

Ведуться:

Кріплення елемента з каркасом готовий, кладуть на кришку піску так, щоб не заважати. Сам отвір за допомогою громадян колишнього радянських республік. Робота важко, здоров'я не офіційна. Закопувати отвір 2,5 м * 0,5 м глибина 2 м незалежно від великого інтересу не була.

Увечері, як він отримав темний, виклав рівень для зварювання каркасу воріт. Незаперечною є лазерний літакобудильник. Попереду я скажу, що «пропелер» на виході виявилася в межах 1-2 мм до 7 метрів довжини коміра. Налаштування рівня є дуже відповідальним кроком. Не керуючись принципом «до 7 разів ви заміряєте інші вже зрізані». Перевірте рівень правильно.

Початок зварювання каркасу. Так як комір 7 метрів (5 відкриття + 2 противага), а стандартна оренда становить 6 метрів (можна купити 12, але ви повинні чекати), необхідно перенапружувати 1 метр. Зварювання. Ось 7 метрів.

Матеріал каркасу 60*40*2мм сам каркас, внутрішні елементи 40*20*2мм і 20*20*1.5мм. Загальний метал на 4.5 тис. рублів.

Фото в процесі зварювання:

2 зображень

3 фотографії

Фото

Заплавлений фундамент. Я рекомендую залити фундамент самостійно, важко, але буде гарантія, що все встановлюється на рівень. І знову все було виставлено ніч перед застосуванням лазерного літака. Його використання дозволило побачити заздалегідь до 1 мм шляху відключення воріт і, звичайно, поставити іпотеку самому на рівні.

Рамка зварена. Прокочуємо довідник, кладемо комір зверху і варимо на довідник 2-3 см шов кожні 25-35 см. Важливо - необхідно варити з центру застави до країв в шаховому порядку, інакше виникає ризик, що вся структура призведе. Привабіть штанги щільно перед зварюванням.

Набір, зварена. Зварені опорні ролики, пастки. Важливо, що краще покласти зворотний стовп після установки воріт, це захистить вас від «не потрапивши» комір до потрібної точки, де пастка буде стояти. Хоча ви можете ретельно виміряти і розмістити стовп заздалегідь, ролики дозволяють трохи регулювати після установки воріт.

Фарба в трьох шарах. Ущільнений суглоб "гід-рамка" з іржі.

р.

Наклеюється на підлогу з одного боку. Жилети дуже зручний варіант кріплення. Гвинти (навіть покрівля) можуть гниття, заклепки виготовляються з алюмінію. Шуруповерти не тримають динамічні навантаження і в пару років вони можуть просто лопатися.

Звісно, планується приклеїти з двох сторін.

Через тиждень, встановлена Ніцца РБ1000. Немає нічого особливо ускладненого, крім ручного не скрізь ясно. Ви повинні прочитати його двічі. З електромереж - 2 дроти в стовпи для фотоклітин (Ви не хочете отримати комір в бочки автомобіля), 2 дроти в ближній стовп для лампи + антена (У мене є спеціальний подвійний дріт, придбаний в одному магазині). Автоматизація 3*1.5мм Встановлено стабілізатор потужності 1,5 кВт, оскільки автоматизація дуже чутлива до флуктуацій в стресі, а в заміських ділянках це не рідкість.

Якщо хтось цікавиться.

Меблі - 13000 + 4000 доставка
Метал воріт - близько 5,000
Фундамент - близько 5 тис. (затрата + вартість цементу)
Автоматизація - здається, близько 17000
Фарба, електроди, дроти, трифлі - тисячі 2-3 рублів

Підсумок: менше 50 000. Я маю на увазі, двічі. Відмінність фабричних воріт є непрохідним розписом. Це його.

Фінальна версія, відео:

(FLASH MOVIE)

(FLASH MOVIE)

Додано до [mergetime]1381905508[/mergetime]
Довгий!

Джерело: