Загадка цукеркових ящиків або

Звісно, з «радянським хлопцем» (у повному і, таким чином, говорити, глибоке почуття фрази) – народжується у 1980 році, отримав трохи гарячим. Наші батьки, звичайно, одночасно були так, і, тим не менш, мої однолітки, і, очевидно, всі народжені в СРСР, будуть розумітися з ніжністю, яка буде описана нижче.
На дозвілля він вирішив модернізувати одну з номерів і зайняли демонтаж довгоочікуваного ділянки. Аудит почав радувати низкою виявлених і, здавалося б, довго і безперечно втрачені дитячі та молодіжні речі: студент (5B клас), пакет фантазійних ясен, мідна трубка (у той час - предмет неймовірної прохолоди), трохи більше 20 см довго для зйомки горобини і ряду інших милих речей. Але я був дуже інтригований наступним чином:

Ось 32 фото.

Не думайте двічі, ящики були видобуті і фотографовані (для цього, і для того, щоб уникнути звинувачень фото-пагіїарізму, свого роду педесталь був побудований на Міоні з відкритою сторінкою YAP).

2,2 км

3. У

Звісно, перед фотосесією я вже знав, що там лежав - curiosity, річ, щоб говорити, миттєво. І все ж я був диким сюрпризом. І посмішка розтягнула з вуха до вуха - Маашійінія!!!

4. У

І що таке демонтаж розділу при дозріванні фотопаради, по суті, YP-a Red Square?

5. Умань Перший, так щоб говорити, пішов (Я апологізую заздалегідь, що машини не пройшли очищення пилу). Але, можливо, в цьому пості буде плюс.

6. Жнівень

Р

7. Про нас

8. У

9. Навігація

10.

р.

11.

12.

13.00 р. Акуратно, брат верхнього, але досить шаббі в пісочних битвах.

14.

р.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р. Він повинен бути від ворога, а також.

Габаритний зображення

18 років

19.00 р.

20.

21.

22.

23. Ця демонстрація є виключно військовою галуззю - закінчується. Тепер це просто цікаво.

24. Парад YP, так YP парад. Де без представницьких вагонів

25.

26. Далі (3 фото) все прозаїка, в плані моделі діапазону.

27.

28.

29. Забарвлення салату ate весь трюк)

км

30. Я не пам'ятаю, це була гордість колекції.

31. Нездатний вплив Заходу

32. Солодка невелика машина) Оздоблення, мої друзі.

Джерело: