Огляд Belaz

Кредит: @LEXX19
Місто: Чорногорія
Головна
12 зображень

Особливості
Рік випуску: 2012

Тип кузова: Вантажівка

Привід: задня

Тіло: самоскид

Двигун: дизель, Cummins, потужність дуже велика

Витрата палива: дуже висока

Термін власності: 1 місяць

р.

Привіт, кожен!
Я вирішив написати інший відгук. Першим був про мій Nissan Сонячний автомобіль, і це було про мій працівник, який годує мене.
Я працюю на вантажівках Белаза з 1991 року. Я почав на 40 тонн, потім 55 тонн, потім працював на 130 тонн протягом 7 років, і тепер мені довелося працювати на 220 тонн як лебідка, тому я порівняю його 130 тонн.
Так, познайомитеся з вами! Це диво називається BELAZ 75306 2012 Автомобіль зібраний в Білорусі, хоча Білоруський не все там. Багато вузлів і збірок в ній є російська, імпортна і вона ще неяскрава, походження якого.
Двигун є дизельним 16-циліндровим брендом "Cummins". Поворотний генератор, який стоїть за ним (зазвичай, виготовлений в Татарстані або Новосибірську), струм від генератора тягового струму йде до витягування електродвигунів. Два зліва і праворуч. Вони, в свою чергу, обертають задні колеса через редуктор. Добре, це свого роду принципу роботи.
Шлях вперед і назад перемикається звичайним вимикачем, який має 3 позиції: вперед-невтральне повернення. Дуже просто. Необхідно переадресувати, перемикач натискається на позицію «наперед», зняту з ручного бруса, притиснувши газовий педаль і автомобіль, чекаючи про другий, починає йти. Не існує перемикачів (все, як варіатор коробка). Будь-який може залишити, навіть дитина.
Зупинити це «машина» трохи складніше. Для цього існують два гальмові системи, тобто два гальмівні тумби. Один «динаміка» i.e. гальмування здійснюється електродвигуном (ви використовуєте його весь час) і тільки тоді, коли швидкість падає до мінімуму, ви натискаємо інший гальмівний педаль – гідравлічний гальмівний, як і всі звичайні автомобілі. Також є паркомісцезахисний гальмівний комплекс. До речі, для кожного колеса цього «мостер» - 4 ковпачки, відповідно, 8 взуття. Цей же принцип управління і 130 тонн, тільки там все менше і коштує 2 ковпачок для кожного колеса.
Тепер трохи облаштувати салон. Каюта досить простора, має пасажирське сидіння (для внутрішня), це правда, "так", але сидіння водія є пневматичним, тобто на повітряній подушці, що дозволяє хребта під час роботи (змінити 12 годин) не впадати дупа в нижній білизні. Також є дуже ефективний обігрівач, який просто необхідний в спеку.
Панель інструментів оптитронного типу має 2 освітлювальні позиції "день" і "добу", що дуже зручно. Каюта оснащена радіостанцією, двома задніми камерами і комп'ютерною системою "Carrier", яка відображає час, швидкість, кількість палива в резервуарі, кількість рейсів, виконаних, тонізуючих і всіляких шати. Майже точно однакова кабіна на 130 тон. Є регулярне місце для установки динаміків і міток, але вони не йдуть від заводу, одягаємо їх самостійно.
Тепер працювати.
На мій погляд простіше працювати над ним, ніж на 130. Уроки, все вимірюється і уповільнюється. На 130 тонн вони літають як літаки, так що вони завжди знаходяться в підвісі.
Але є особливості. Якщо 130 тонна бруду або льоду якось вдалося, то 220 кліщ схожий на льоду. Дуже важко похвалити його при прогулянці, особливо на спусках. Враховуючи, що в тілі ви перевозите 220 тонн, а іноді 250 тонн вантажу, точність іноді «грає» і зморшки так, що здається, що голка не впишеться там. Але це звичаю, бо людина звикла до всього.
На даний момент ми маємо 4 таких монстрів в флоті, але вони кажуть, що 6 більше прийдеться. Так, ми продовжуємо працювати до пенсії.
Нарешті, деякі технічні характеристики:
- Максимальна швидкість 36 км/год;
- Вага порожніх вантажівок 156 тонн;
Загальна вага - 376 тонн;
Місткість тіла (без патчів) 105 куб. м;
Паливний бак 2900 літрів Д.Т.;
Система охолодження (дозол) 720 л;
Гідросистема 790 л нафти;
- Мастильна система 290 л олії;
В 250-300 годин (близько 1 раз на тиждень).

Знову, hello!!!
Я вирішив додати трохи до відгуку. Я зроблю бронювання прямо, багато хто з вас, хто читає цю добавку, подумайте, що це жарт, жарт, хтось посміхнеться, і хтось буде виховувати палець в храмі.
Отже, тримайте на щільному стільці і читайте.
Наша вугільна шахта є частиною компанії, яка в свою чергу є однією з найбільших вугільних шахт в Росії. І подобається всім вигідним підприємствам, головним офісом, звичайно, знаходиться в Москві.
Так, близько 3-4 місяців тому з Москви, ми отримали директиву від лідерів для підбору групи драйверів на 130-тон Belazis з Москви. ЗАМОВИТИ!
Коли бос розказав нам про це на вбраннях, ми думали, що він був жартом або потрапив на голову. Але коли в одному з місцевих газет, і на біговій лінії місцевого телеканалу, моя дружина і я побачила це оголошення про наймання жіночих драйверів Белазов, ми були шоковані, щоб покласти його злегка. Моя дружина, знаючи всю тяжіння і особливості моєї роботи, сказав: Що таке фоліо?! Що робити? Я думав, що час.
Оголошено те, що це таке: Ми спеціалізуємося на конкурентних засадах жінок до 30 років, які мають права категорії B !!! Але при хорошому досвіду водіння, навчанні категорії "С" за рахунок установи. Під час дослідження оплачується стипендія 17 рублів, потім всі переваги, які вони будуть використовувати, були перераховані, і в кінці, як звичайно, були обіцяні «золоті гори».
І що ви думаєте, що жінки були багато. Подруга від HR-управління сказав, що прийом закінчений, і всі вони йдуть і йдуть.
Це жінки, які ми маємо. Челябінськ "нехай чоловіки" проти них просто відпочивають.
Ми побачимо, що відбувається далі. Багато хто ще навчається, і деякі вже помирають і почали працювати самостійно. Я не знаю, як довго вони будуть останні.
За словами чуток, вони повинні працювати в Белазі протягом принаймні 5 років, щоб випрацювати всі гроші, які інвестуються на них (відкрита категорія «C», вивчення в Белазі в УПК, стипендії тощо).
Як я розумію, вони будуть тільки стікер. Деякі «мобільні екіпажі» будуть відремонтовані і закріплені.
Ну, як кажуть, час розповість.
Це зараз.
Успіхів, всіх!

005 р.

0 товар(ов) - 0.00 €

р.

007 р.

008 р.

009

20879.

10 редагувати та додати більше інформації з коментарів.
Коментар:
T_O_N_Y:
Чи можна змінити запас? ()
@LEXX19: У мене було більше одного разу.
Якщо змінити задню внутрішню - найбільша гемарея, в часі 5-6 годин або навіть довше, так як вона йде.
Це дуже важко вибити затискачі, і там 14 з них.
Балонніка важить 10 кілограмів і установка однакова.
І без навантажувача колісні ваги 5 тонн.
В цілому ви повинні змінити колесо, потім ви йдете додому від роботи без рук.

ПАК:
-Driver є найбільш необхідним інструментом в цьому авто ???
Найбільший інструмент — ключ до 85.

Якщо ви зміните колесо, де ви отримуєте 300-тонний джек?
Що джек! ти дівчині?
На основі 130 тонн, він ледь піднімається, і це лише раніше,
А якщо ви хочете ас, ви кладете спеціальну підставку під тілом, а потім ви забираєте тіло і відштовхуєте його.
Далі на машині «висока».
І знову, без навантажувача.

-Ком на, укус! Такий об'єм паливного бака будь-який, ви можете натиснути на станцію, щоб прийти і сказати "повною!" :
До монстра і огляд 5 !!!
Автор:
- Завжди повний, достатній для дня роботи. Заповнення з танкера прямо в каррі.

Дмитро Філіппов:
до Чи хворіють джипи на дорогу?
Автор:
до На джипній кар'єрі тільки прямі поїздки, і навіть його депутати, але вони не поважають нам.

Добре, два фото з
Павло Миколайович, який залишив їх у коментарях
Мій 130-тнік марки.

Джерело: