Як стати російським екстремістом

Хочу розповісти вам про чоловіка і шлях, який взяв стати російським фашистом.
Ні, я розумію, що для середньої російської, це не така проблема. Досить сказати, що на ралі щось схоже на «це час, щоб закінчити цю дивну економічну модель» – і це все, розглянемо це випадок (кримінал) в капелюхі. Але ця людина мала одну проблему... Я не буду попереду себе, хоча.
У Карелії була одна людина. Збір двох дочок. Підприємець дав (і дає) роботу на кілька десятків осіб (і в Карелії з роботою - не стільки). Поціновувачі в нижній частині фото негайно знають, що я розмовляю. Я, що він робить. Я не тримала його в руках, але вони кажуть, що це красиво. Географія замовлень – весь світ. І найголовніше, він розвиває виробництво в Карелії (хоча в Естонії це буде набагато дешевше - немає такої бюрократії і хабарі).
Повідомляємо, що податковий офіс прийшов до нього знову. І «від синіх» спробували нанести деякі небажані штрафи. І в відповідь він пішов прямо на голову податкової служби і сказав: чи ви знизите гарячу частину ваших людей в законні ліміти, або я буду брати виробництво в Естонії, і я буду платити вам те, що ебать! Крім того, виробництво дуже сильно “згодити” на досвід і знання власника особисто, і просто “змітити” бізнес, викинувши його, він не буде працювати – він знову почне все знову в новому місці, а старий бізнес не буде без нього. Але є достатньо таких принципових підприємців в Росії, тому в цьому випадку він не став екстремістом.

Продовжуйте нижче, будь ласка, не стирайте, просто один текст з картинкою.

Тоді наш герой писав (quote):

Джерело: