Один день на риболовлі траулер.

Моє ім'я Віктора, Я з Калінінграда. Сьогодні Я збираю вам, як день проходить не на землі, але на високих морях, на одному з 31 понеділок березня 2013 року, тому що дні тижня і цифри в рибництві не підраховують.

Я починаю з фортепіано.
Трохи за рік тому я опублікував статтю в цій громаді. Я був берегом працівника, що поєднує два професії. У день я інженер, у вихідні та святкові дні я звукорежисер, і я проживаю значну частину мого вільного часу на цьому – я змусив техніку послужити мистецтво шляхами, які доступні для мене. І тепер я пишу про мій наступний день в абсолютно різні, різні налаштування. Як і чому?

41 зображень

Причина для всіх це мій болючий, періодично загострення тяги для зміни. На деякий момент я розумію, що я тут явно захоплюся і зараз, що означає, що це час, щоб змінити все, що можливо. Добрий або поганий, життя розповість. У той же час я радий, що так багато вже пробували і навчалися, і ще більше, щоб зробити це.
Ще раз це почуття спійманий мене в кінці 2011 – на початку 2012 року. Я почав шукати варіанти тимчасової зміни діяльності. Це було дуже зручно, що за допомогою тренінгу я не тільки радіоінженер, але і оператор морського радіо. Дуже дякую! Я збираюся до моря! Я вирішив. Але це не просто. По-перше, ця професія зараз рідкісна, затребувана далеко від всіх суден. По-друге, щоб доїхати до моря, вам потрібно весь букет документів, сертифікатів, підтвердження, сертифікатів. Але це занадто пізно, щоб вийти. У квітні 2012 р. я відступив від роботи берега і, провівши мої останні гроші, почав завдання.
І тут - пошук, робота, робота, стажування. Потім в одному касовому реєстрі кілька різних курсів освіжувача, 60000р, потім знову паперова робота на ще 20000р в іншому і довгоочікувана скоринка в руках. Це робочий ступінь. Серйозний документ, отриманий з великою складністю і не всім. Я тепер повний помічник капітана в електроніки.

Один день шахти...

Березень 2013
Великий автономний морозильний траулер. Риболовля пусу.

07,11. годинник сигналізації. Не поспішайте. До послуг гостей 10-20 хвилин.

На кораблі більшість екіпажу – режим перемикання. 8 в 8. Я. Ви працюєте 8 годин, після чого спати 8 годин і знову. І так весь рейс, вихідні та свята. Компанія працює цілодобово і тому виробництво забезпечує два зміни. Тільки кілька людей на кораблі мають робочий день, тобто поза форс-мажорні ситуації, вони працюють протягом дня або принаймні присутні на робочому місці, і сну вночі. І я один з них.
Ранкове сонце

8:00 Сніданок.
Камінна компанія. Ось вони годують так званий ком.com, тому він чистий і затишний, і є навіть шведський стіл, коли ви приїжджаєте. Так званий спостережний персонал (моршки і т.д.) приймають їжу з палуби нижче. Так, в умовах трохи простіше, але їжа природно однакова для обох. Але у них більше номерів.

08.15 р.
Це моє місце. Радіоплеер. Очі і вуха корабля на морі. У поєднанні - центр реанімації суднової електроніки.
Звичайно, кілька слів про роботу. Для більшості людей обов’язково пов’язана з кодом Морсе. “Діти, ви знаєте, Морсе, все це ...” Я чую людей, які просять про цю професію. Ну, товари. За десять років скасовується морський код морського радіо. Зв'язок давно здійснюється через супутник, або, при необхідності, телекс. Прийняття на телефон, звичайно. Багато сучасних суден мають повне супутникове інтернет. На жаль, не наша. Але не проблема - без нього ми можемо впоратися.
Тут на малюнку є власне апаратне з'єднання. Право на пульт дистанційного керування від старої радіостанції, радянської. Хоча це добре, він не був використаний протягом тривалого часу. Тому що він повністю замінює і навіть переносить наліво. Японська. Є відмінність розмірів і ергономіки.

09.00 Р
Відвідайте міст. Звідси судно, фактично, годинник навігатор контролює судно. Ось мій офіс.
Все це багато екранів – рибальське та навігаційне обладнання. Вони вирішують, куди піти і куди рибу. Тепер практично все цифрове і виготовлене на основі комп'ютера, тому конфігурація і обслуговування це робиться в основному з клавіатурою і мишкою, а не викруткою і паяльником, як 10-20 років тому.

По суті, я судноремонтник і ремонтник. Для більшості деталей я налаштовую / пересувні комп'ютери, рідше іншого обладнання і іноді, якщо добре запитав, DVD-плеєри, телефони, акумуляторні ноутбуки. Радіоканал "Рутин" відмінно підійде без мене.

10.00 р.
Безперервна операція електроніки є запорукою хорошого фахівця сну. І гарантія безперебійної роботи електроніки періодично перевіряється. Так тепер є час виїжджати на палубі, отримати трохи свіжого повітря, а в той же час перевірити однаково важливе обладнання, встановлене за межами радіозалу і проточний міст.
На палубі працює важко. Видобуток, як вони називаються тут. Підготовка до трави. Я не турбувати їх.

Фото

Фото

10.10 р.
Я повернувся через магазин переробки риби. Ось з чого вони спіймані, вони роблять те, що вони будуть продавати. Ось реальне виробництво конвеєра, що працює практично не стоїть цілодобово. Повний цикл включає сортування лову, для деяких сортів - різання, потім заморожування і упаковка. Це також здійснюється шляхом перемикання екіпажу вітрильників-процесорів під керівництвом майстра обробки.
Ця риба, яка не входить до виробництва. Чи можна викинути, або обробити борошном, або розподілити до всіх з екіпажу. Нерідко поряд з звичайною комерційною рибою, рідкісними, делікаційними видами перебігаються в трау. Забороняється збирання і приносити їх на продаж, але їсти під час польоту - стільки, скільки вам подобається. Так вони приходять періодично до польоту для код, диких, бічних, кальмарів.
«Які красиві люди приходять по всьому» – може похвалитися ловом вітрила.

Фото

10.15 км
Тут, поруч з рибним магазином, є машинна майстерня.
Необхідно, тому що судно має величезну кількість різних механізмів, які необхідно підтримувати і ремонтувати. І багато частин для них можна зробити безпосередньо на морі. Є токар, свердло, фрезерування, різні шліфувальні машини, зварювальні машини. Також працюють три спеціалісти – фіксатор, керма та вентилятор.

Фото

Ось моє замовлення готове - зонди для тестера. Я задоволена якістю: ви не можете відрізнити від заводу.

10.30 р. Час кави. По суті, я не прилипаю до цієї офісної традиції і пити чай, коли я хочу. Сьогодні є pu-erh з молоком. «Якщо ви хочете жити в комфорті, їсти і пити в чужій кабіні». Або робоче місце.
Це моя майстерня. Тут я витрачаю більшу частину мого робочого дня, тому тут і обладнаний для «чайної вечірки». Я знаю, що це не дуже гігієнічний, хтось буде сказати, але це те, що мій попередник залишив мене, і я нічого не змінив.

р.

11.00 р. Щоденне заповнення документів та надсилання берегової інформації на суму риби, що виловила протягом останнього дня.

11.30 р. «Час стегна одинадцять годин і тридцять хвилин. Запрошують екіпажу на обід, хороший привіт. й
Немає коментарів.

р.

12:00 Післясонний релакс. Якщо немає невідкладної роботи, ви можете піти в салон і лежати на дивані, дивитися фільм.
І так, слово про салон. Нижче на фото він знаходиться в декількох кутах.
На радянсько-збудованих суден, призначені для великої кількості екіпажів (на сьогоднішній день 75 осіб, а посуд спочатку розрахований на 100) кабіни невеликими. Важко 8 кв.м. Але це розумно. Все продумано - тут і умивальник з дзеркалом, а також відмінним письмовим столом з ящиками, книжковими поличками, лісовим горіхом під диваном і ліжком, шафою для одягу, яка підходить для всієї роботи і шафи "урбан". Ліжко, диван, крісло. Для тих, хто потребує. Ті, хто їде в море, довго і постійно обладнають своїми каютами з всілякими елементами комфорту і маленькими змами: повісити килими, додаткові полки для DVD, квіткові горщики, картини, світильники - в цілому, хто гордий від чого. І це, в цілому, виправдано: завдяки всім цим маленьким речам – як надано, так і «пошук», кабіна перестає бути «клітиною» або «кільком» і перетворюється в затишне тимчасове житло, в якому потрібно повернутися після робочого дня.

13:30 "Мій телефонний ранг."
Не добре. Якщо вони називають, щось зламане. "Травель пробе сигнал відсутній."
Сама неприємна проблема. Траул пробе є дуже важливим пристроєм, який передає дані про стан трау до мосту. Без нього можна розбити трау, яка є величезною втратою. Аварійне стягнення сміття. В той час як він буде обраний, потрібно підготувати інструмент і змінити одяг. Ведуться роботи на палубі.

1 час Вибраний Tral. Виявляється, що кабель був потертий біля самого пристрою. Справа в тому: вирізати і перебудувати штепсель. Все буде тонким, але цей кабель повинен витримати силу 1,5 тонн, тому він виконаний в сталевій косі. Ви можете бути «очищені» з турбіною.

Фото

14.30 Р Ну і це. Ви можете покласти трау, і у мене є ще один «халленг» на лінії - немає голосового зв'язку з панелями.
Давайте подивимося механіку. Що ми отримали? Ніщо серйозне, просто запобіжник.

Але з тих пір, як ви знаходитесь тут, ви можете взяти трохи екскурсію за номером двигуна.

3339734

Фото

Дуже гаряча і непристойна тут. Я б'ята:

Фото

Фото

Фото

Фото

15.00 р. Після відвідання палуби і моторного приміщення, комбінезони тільки миються. На щастя, на суді є спеціальні пральні та пральні машини, а також «робочий пральний драйвер».

15.30 день
Один з найбільш приємних частин дня. Тому що іноді вони дають їм всі хороші речі. Є, звичайно, смажена риба або каша. Але найчастіше - тістечка, млинці, або щось інше.

16:00, є люль. Це час для хобі.
Так, так, без неї в морі. Вільний час на морі дуже волейна річ. Для моряків він фіксується і дуже мало. Персонал/спеціалісти – від часу до часу. Іноді ви повинні працювати протягом днів без сну, іноді ви не знаєте, де кинути кістки.
Коли настає час, ви повинні провести його мудро. Хтось читає книжки, хтось дивиться фільми, хтось гойдалки. І я паяльник.
Я дуже люблю музику і гарне звучання. Дуже зручний в руці є великим радіомовленням, де я збираю підсилювачі труб!
Налаштування ідеально підходить! Відмінна майстерня під рукою, нікому не відволікає.

Фото

р.

Фото

Фото

П'ятниця
На дошці можна писати гордо: Виготовлено в Nordic Sea
Теплий, ламповий звук на холодних північних вечорів J

Р

19:30 Діннер
Написати відгук про останню дату.
На малюнку є їдальня моряків, які я говорив про початок.

20:00.
Безкоштовно відпочивати :)

21:30 до 22:00 Вечірній звіт. Важлива операція при виконанні всіх суден їх флоту. Дуже незвично і приємно чути на повітрі голоси колег з різних парників, їх новин і подій.

10 хв Добрий час кіно. Радіоканал має міні-кінему. Тепер не так само, як і раніше - дивляться фільми переважно в салонах. Перед тим, що всі були в команді.

Додано до [mergetime]1382460098[/mergetime]
23:00 З.
Я зробив - торпедо, але не занадто багато.

кішки

Джерело: