Грім в Paradise або Chang Island в сезоні дощу

Острів Chang (або Koh Chang) є невеликий острів в затоці Тайландського моря, що належить до Таїланду, площею 215 кв. км, населення близько 6000 осіб. Інфраструктура туризму почала розвиватися порівняно недавно - в 2001 році. Острів є національним парком, тому розвиток острова контролюється спеціальною державною структурою. Тут немає високих будівель, всі готелі здаються в навколишнє краєвид. 80% острова вкрито горами джунглі. Дощовий сезон тут з травня по листопад, а найбільша кількість опадів опускається тут в серпні, вересні та жовтні.
В цей період, або в першій декаді жовтня 2013 року, моя дружина і я провів тиждень відпочивати в цьому райі. Ми отримали тут з Паттайя. Ми не хотіли, щоб як купити квиток на пором, квитки на пором, трансфер з автобуса в пором, з порома в таксі, так що ми замовили трансфер з готелю в готель в місцевій компанії, з яких є багато. Ціна питання становить близько 1000-1500 рублів. для людини круглої смуги. Привод близько 250 км або 5-6 годин на землі в комфортабельному мінівені і 30 хвилин тут на цьому поромі.

Ось близько 50 фото.

Це як Koh Chang вітає нас.

На острові є кілька занурених пляжів. Ми були на найближчому стовпі. Його місцеве ім'я Haad Sai Khao і Farangs називають його White Sand Beach. Найдовший (близько 6 км) і найпопулярніший пляж на Кох-Чан. Однак в дощовий сезон пісок практично завжди вологий і тому не білий.

Фото 4

3886799

Фото 5. Кокос впав з пальмового дерева

Фото 6

Фото 7

Фото 8

Фото 9

Фото 10. Тут є демократичні бунгало (найбільш європейські живуть), але є сучасні готелі.

р.

Фото 11

р.

Фото 12

р.

Фото 13

Фото 14

Р

Фото 15

Фото 16

р.

Фото 17. Моя дружина і я жив в цьому готелі.

Фото 18

Фото 19

Фото 20. Це візерунки, які роблять маленькі краби.

Фото 21

Фото 22

р.

Погода під час дощового сезону непередбачувана і мінлива. У день може бути сонце, після чого різко приходять хмари і піднімуть дощ, потім знову подивіться сонце, а потім раптом «без декларування війни» подрібніть тропічний дощ, якби хтось на небі відкрив кран, а через півгодини, як різко закритий. Але в той же час дуже тепло, навіть вночі під час дощу температура не падає нижче + 24, і протягом дня + 28 + 32, вода в морі + 28. Протягом тижня ми витрачали на острів, він був переважно перекидний, там були короткострокові і низькоінтенсивні дощи щодня, а душові кабіни переважно вночі. Насолоджуйтеся ніжним морем і неймовірною красою тропічної природи, яка в цей період називається «в самому соку», а також насолодіться стравами місцевої кухні, покращуйте здоров'я за допомогою тайського масажу, така погода не заважає. Не можна планувати екскурсії, особливо море. Привіт, купатися на сусідні острови в дощі, платити за це гроші, якось не Comilfo. Крім того, море іноді хвилює.
Фото 23.

Фото 24.

67

Фото 25

р.

Фото 26. Місцеві підлітки грають на пляжі вечори

Однак можна самостійно відвідати водоспади, з яких на острові є кілька, рибальське село на воді, проїхати через джунглі на слонах або АВВ. Ви можете переїхати на острів, обравши мотоцикл (від 150 рублів / добу), але це вимагає майстерності і досвіду. Дорога досить вузька, часто йде через гори, і це круті спуски, сходження і гострі повороти. Додайте тут майже завжди вологий асфальт і незвичайний для нас лівий трафік. В короткий час я не збираю шанс, тому ми переїхали в таксі - в зворотному напрямку пікап вантажівка (tuk-tuk). Ціни є досить божественними, барануючими.
Фото 27.

, Україна

Фото 28

Фото 29. На острові дуже добре почуваються мавпи.

Фото 30.

Фото 31.

Найбільший водоспад на Чан називається Klong Plu. Прогулянка до неї буде більше 500 метрів на вузькій і мокрій дорозі через джунглі.
Фото 32.

Фото 33.

Фото 34.

135570 р.

Рибальське село Бан Бао. Тут є ресторани з морепродуктами і звідти на інші острови архіпелагу Му Ко Чан.
Фото 35

Фото 36

Р

Фото 37

р.

Фото 38

Фото 39

Головний плюс дощового сезону - відсутність натовпів туристів і низьких цін на житло (від 200 рублів / день). Навіть на найбільш популярному пляжі, немає багато відвідувань Farangs. Ресторани, кафе, бари з дівчатами і «не-со-дівчатками» (так, має власну невелику гілку «червоних світлих вулиць») майже порожні. Офіціанти, масажистки, музиканти і навіть бар-дівочі знають вас обличчям або ім'ям, і витримайте навіть поза роботою. А в далеких куточках пляжу немає на всіх, і ви можете плавати голими без страху, стати «зіркою YouTube».
Фото 40

Фото 41

Фото 42.

р.

Фото 43

Фото 44

Фото 45

Фото 46

Фото 47

Фото 48. Тут ви можете стріляти дівчата і "не-дупа-дівчина"

Важко вводити слова, але є якийсь духмяний, домашня атмосфера, надмірне почуття повної гармонії, так як Тайська говорять - санук і сабаї! Моя дружина і я закохався в цей острів. Я не хочу залишити його. Але все закінчується.
Фото 49

Фото 50. Це дуже красивий захід сонця.

Після тижня, проведеного на тихому острові, ми повернулися до нового Вавилону, міста гріх Паттайя. Навіть в невисокому сезоні, це шумний, рясний і веселий, особливо після Chang. Я люблю Паттайю, але це ще одна історія.

Додано до [mergetime]1382510060[/mergetime]
Я зробив!

Джерело: