Мінськ, який я говорю

Недавні мої рідні міста перестали бути рідним містом.

Я народився і жити в Мінську. За майже 40 років Мінськ - місто мій.
І я завжди відчував, що Мінськ зробив мене. Я був задоволений своєю масштабністю, її вулицями, її атмосферою. У більших містах я відчуваю себе некомфортним, вони кладуть тиск на мене. Відстань, натовпи, fuss. Я кохав Мінськ.
Але останнім часом місто перестало бути моїм рідним. Місто, наповнене гармонією і комфортом, почав перетворюватися в деякі смішні монстри. Більше і більше будівель і місць, що викликають спектр почуттів від небезпеки. I disgust.
Я не є архітектором, я не розумію стилів і тенденцій, я не ходив до художньої школи, я просто житель міста. Всі вони будують тут для мене, для людей, таких як мене.
У суботу я забрав камеру і пішов, щоб зніматися з Мінська – Мінська, що я говорю.

25 зображень.

р.

Щодня я їздию, я відчуваю почуття інтенсивної ненависті, клас ненависті. Роботодавці працюють в трьох зміщеннях, без вихідних, для створення будівлі, яка не несе сеймантичного або естетичного навантаження. Будівля, наявність якої має лише одну мету - зловживання гордістю однієї людини. Будівля абсолютно неглибока в архітектурі. Таємний брат старшого палацу Республіки.

Коли майбутній корпус просто почав ткати в балах околицях оздоблювальних кранів і вантажних автомобілів, було міцне об'єднання - це Абу-Дабі. Сергій виправив мене: «Не Абу Дабі, але Ашгабат». травень. Але не існує нічого білоруського вигляду. Навіть орнамент нагадує арабський сценарій.

четвертий

Що ще подразнює мене, що це позолочене монстр не може бути експлуатована з будь-яким використанням - це не може зробити басейн, а не давати його до дитячого будинку, ні розгортання лікарні. Це створення абсолютно безглуздий, зараз і далі.

Площа національного прапора. Це смішно! Тут був автопарк. Дад був водінням. Далі автохаус. Вони укладали плитку, застрявши палицю - кожен на колінах! Прапорна площа! Уг!

Opposite - це торговий центр Замка. По-перше, я хотів би написати ім'я в Білорусі – Замак, то зрозуміло, що можна ставити акцент, а потім в російських варіантах. Другий, виконання...

Ідея створення торгового центру у вигляді замку досить добре. Але чому саме замок оборонний тип? Хто ми захищаємо? Чи ми ще боїмося монголів?

В результаті раніше було 1 красива будівля виставкового комплексу, з незвичайною архітектурою, побудованою в 80-х роках.

І ось він з одного боку - Посуди, з іншого - паличка, на третину - бастіони.

Швидке просування в центрі міста. Ось, незворотний лідер, який кидає негативні емоції, є цирковим монстром. Як ви повинні знати Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Цирку знищують. Панорама знищена.

З парку, коли ви прогуляєте по Свіслочі, через те, що будівля закривається до річки, здається, що це не річка, але штучний басейн.

12.

В цілому центр Мінська мусульований назавжди.

Про Громадін на Троїцькому вже було написано та реписовано. Вона застрягає.

Величезне розтоплення снігу пливе на Троїцькому передмісті і повністю подрібнює його.

Троїцька є такою милою, камерною Трійці, яка зберегла атмосферу старого міста (хоча це не реставрація, але реконструкція, але яка якість). Проксимус Троїцька втрачена. Є піраміда, з смішним пальцем веж, балкони, куполами і кроками. І Троїцький пішов.

Ці два монстри – цирк і Троїцький – ілюстрація корупції влади. Коли це гроші. І що буде виглядати так – абсолютно не доглядати. Продається, продається, продається!

Центр приглушений, але давайте подивимося на спідниці.

Це район Лебижи. Будується в чистому полі. У повністю чистому полі. Ми використовуємо для катання тут як дитина.

Р

Є будівлі з округлою формою - вони виглядають нормально.

Але поруч з ним – зовсім інша – і вона падає відразу. І за ними є будинки з китайських дахів. І на боці є гуртожиток в '80-ті роки. Що це таке?

9542773

17.00 р.

р.

Чи опинилися будь-які затвердження проектів? Він невеликий - 2 зупинки, він також охоплює весь вигляд. Варто бути гармонійним. Про нас Рука з благородних і банда бджіл.

Я також не розумію пристрасть до відкриття нових торгових центрів. У нас є Сінгапур або Дубай? Що потрібно для покупки?

Якщо вони були прикрашати місто, я б не менше частково відкинути себе. Але подивіться на новий торговий центр Арена. Яка пеклка зшивається він? Чи є це торговий центр або ядерний бункер? Укриття бомби?

Московський будинок. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Чи є це якийсь різновид негармонійного дизайну? Сам будинок є нормальним.

Але в цьому місці поруч з готелем Білорусь і банк виглядає просто смішно. Хтось російський джентльмен, зламав п'яний, де ноги затіняли.

І абсолютно недосвідчена пристрасть для купів? Доми є окремою темою. Може бути, ми маємо мусульмани в ключових позиціях в архітектурі, я не знаю. Але я хворий.

Приклади:

Нова будівля музею війни. Це на Stella's. Стеле - подовжена лінія. Промені дивляться з селе - також прямі лінії, все добре виглядає разом. І є па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па-па- Чи прийшов цирк або ліворуч. Чому виникає купол? Чи є це планетарій або воєнний музей?

21.

Новий Nemiga. Я не скажу, що заради створення цього шедевра, старий Немига був протерти до пекти. Що німці не робили, радянський уряд зробив, що радянські На їхню славу.

Але чому з обох сторін купе? І спрей ще зверху. Алла Чи ми в Каїрі?

Будівля циклом - ні в двох, ні в одному і навпіл. Архітектура комбінезон Primitive. Але є ще останні дні War Museum. Тут буде зведений – Я його пахне, ми візьмемо його ще сильніше, що припускає будівництво іншого склобетону.

Незрозуміло, що відбудеться в другій лікарні.

Так, і VDNH відправляються на наступний світ.

Як я люблю місто?

У будь-якому місці я бачу людей, які наснають. І ненав'язливі породи ненависті в поверненні.

by Наталія Солоненко, so-nata-o.livejournal.com

Головна

Джерело: