ЛуАЗ 969М - Український СУВ

Почати
Звичайно, кожна людина має хобі або активність, яка приносить йому задоволення. Хтось в його запасному часі любить відпочивати в барі, хтось йде на дискотеки, деякі ігрові спорт цей список може піти невизначено. У мене є один, хто любить працювати після роботи, так як улюблена окупація дружини, так як це було, щоб покласти його злегка, щоб зробити його не зовсім солодким життям.
Один з моїх пристрастей риболовля! І так, один прекрасний весняний день, мій брат Санья і я планував ще один вікенд на березі нашої улюбленої річки. Ми довгоїли ідею, що має машину, яка може легко їздити через неприпустимі місця, де така річ спіймана, і навіть з такими очима!
- Я знаю!, говорить Саня. Я бачив його на YouTube. Люба Звір, не машина! Шампи люблять асфальт. Недорогий, але характеристики реального джипа. Насінські колись...
Покажіть мені, я кажу, вашу дивну техніку. й

У вас буде 27 зображень і деяких текстів.

225406р.

З перших хвилин перегляду цієї невеликої, непристойної машини, роялення і кидання копченого диму з вихлопних труб, кидаючи через грязь, що називається у людей THINK, я впала в любов.
Я просто не міг вірити, що таке дивобудування було створено в Україні. Хоча я знаю її краще, я змінив мій розум трохи, але про це трохи пізніше.
І так, наступного дня, на висоті робочого тижня, названого продавцем, забігли з Києва до Житомирської області. для нашої місячної стопи. Я не буду описати процес покупки, все пройшло досить спокійно і швидко. Автомобіль був в саду того ж коханця заміських свят, як нам. Від оригінального автомобіля, який вийшов з 1979 року до 1996 року, наша відрізнялася тільки наявністю саморобної звареної частини тіла замість рідної висівки і великої кількості тих, хто застрягнув і практично виросла в запущену кімнату. Звичайно, ми дуже любимо автомобіль. Тіло без перебільшення в ідеальному стані, практично без іржі. П'ять років брата Ланосу значно більше. У цей час ми вже 20 років. Двигун даної моделі LuAZ був двох типів. Одна з добрих старих Запорожець потужністю 40 к.с., друга з народної Таврії, потужністю 53 к.с. Ми отримали V-подібний двигун з повітряним покриттям, який, як виявилося, наша «відтворена» за схемами двигуна BMW, що випускається в 40-х роках минулого століття. Я не думаю, що цей факт може здивувати всіх, так як кожен знає історію радянської автомобільної індустрії. Ми також придбали той факт, що після стоячи в саду протягом декількох років вже на досить плоских колесах, власник човна шатності розпочався вперше! Так, крім хорошого стану тіла, двигун також був дрібним.
І так, через кілька годин, які проводилися на переїзді (на користь своєї дружини працює в ДАІ) і пошук транспорту, щоб доставити наш присяжний транспортний засіб до Києва, ми забігли і радіємо, як діти новий іграшка.

На жаль, процес відновлення машини не можна фотографувати, так як весь час необхідно було очистити, приховати, свердлити, розібрати, збирати, збити, закрутити, не закрутити і запам'ятати старий життя без цього шматка заліза. Я скажу, що наш режим роботи в гаражі був наступним чином: після роботи з 18.30 по 22-23.00 на будні дні. А з 8.00 до 21-22.00 у вихідні з березня по вересень. Я не буду описувати свої стосунки з дружиною в цей період часу, і тому все зрозуміло.
Основні переваги і недоліки, які були виявлені на початку роботи:
"+"
- Ідеальна робота тіла! ;
- пробіг рідних 18 тис. км;
Нативний привід замінюється металевою товщиною 2 мм.
Зовні шини, нові (хоча були тільки три колеса, але в даний момент четверта вже була придбана);
- сидіння Ford;

"-"
до немає плити;
- Не регулюється карбюратором;
Диференціальний замок не працює (це різновид крупи, що запобігає шпинінгу на шляху найменшого опору). Тобто, навіть якщо на льоді стоїть одна коліска і інший на асфальті, вони будуть всі однакові круті при однаковій швидкості.
- Гуми розтріскуються і витікають масла;
- У зварні вітрові і бічні вікна на невелику точку, яка злегка зіпсує зовнішній вигляд;
до Гідровакуум гальмівний прискорювач не працює;
Непристойна проводка, яка в деяких місцях була розплавлена;
На фото ми бачимо очищену дно і задню мостову коробку передач. Всі шви обробляють антикорозійним грунтом, заморожують, і прикривають молієм (2 рази).
Задню коробку передач було переміщено, гумові смуги, гумки, анші були замінені і задньої застібки, яка виявилася варенням. Автопсіку показали, що зуби на ній були литі і вона не могла впоратися з її завданнями. До речі, брат придбав зчеплення в Москві, будучи на діловій поїздці, так як в Україні вони продають тільки коробки передач в збірці за багато грошей. Забавно, що частини для українського авто повинні бути отримані в іншій країні.
3. У

І ось колісна коробка передач і шматочок важеля. Для тих, хто забули нагадувати вам, що підвіска машини - торсіон-Лідер, як танк, тому не варто гальмувати перед ями.
4. У

Барабанні гальма.
5. Умань

Що про помічників?
6. Жнівень

Фарба. У гаражі немає світла. Всі роботи ручні. Вечірня робота з підсвічуванням акумулятора
7. Про нас

Еквалайзер роботи
8. У

Перед фарбуванням. Приготувавши два дні. Сам процес 2 години
9. Навігація

Після живопису. Фотографія на молоці
10.

А тепер пропускаємо через внутрішню роботу тіла. Крім живопису, ми зробили колісні дуги без шуму з особливим матеріалом. Дно було змащено з тим, що не пам'ятаю, що його називали, вона нагадує смолу. Для бюджетного шумоізоляції. У верхній частині знаходиться автомобільний лінолеум. Ви можете побачити його в одному з наступних фотографій.
11.

Це стіни. Наклеєний пінопластом синтетичної гуми на алюмінієвій фользі. І для краси пасуємо звичайний килим.
12.

р.

Плеймейт
13.00 р.

Генеральний план салону, якщо можна назвати його. Процес склеювання дуже трудомісткий, так як потрібно заміряти багато, потім різати і приклеїти все це акуратно.
14.

Тепер доставимо до серця автомобіля. Ми повністю перевантажуємо двигун. Замініть один поршень і всі кільця. Карбюратор не піддав реставрації, оскільки він мав «розвиток» одного важливого вузла. Технічні деталі не будуть завантажені, тільки сказати, що з такою проблемою практично неможливо налаштувати його на оптимальну роботу.
На фото вже встановлена реанімована двигун.
15.00 р.

Наскільки він був, щоб він почав. З висоти мого досвіду я можу зробити це серце збите практично будь-яким «вишуканим» очима. Але потім ми провели тиждень, що робить хворим живим. Причина була дуже банальною, брат зняв масляний фільтр і дихав повні легені свіжого повітря, наше серце нарешті припинило! емоціями були перекручені в часі. Ми не чули, що гарне звучання на півроку. А щоб бути чесною, вже були сумніви, що ми робили все правильно в збірці. Після цього було багато днів точного регулювання та налаштування системи запалювання та самого карбюратора. Ми не можемо виходити з гаража. Але це було пропущено і в'язаний місячний роуер перший пилий сонячний світло в його новому промінь.
16.00 р.

Ми були так з радістю, щоб купити таку красу. І тепер я не ховаю дуже часто, що ми продаємо «пір».
17.00 р.

свінгери
18 років

Що під капюшоном? V-подібний двигун, як на спортивних моделях Porsche, Corvette, Ferrari.
19.00 р.

Ми вже з новою плитою. До речі, плита працює незалежно від двигуна, а взимку вона може навіть нагріти масло в каву. Це дозволяє запустити навіть в мінус 20. З персонального досвіду.
20.

Нові гумки. Тепер витяжку не змусить закриватися.
21.

Переглянути знизу. Ми бачимо рульову коробку з черв'яним механізмом, а амортизаторами Kayaba, які стояли без змін замість рідних Московітів. По дорозі ЛуАЗ був зібраний з комплектуючих і вузлів вагонів ЗАЗ 468 і 412 Москвич. Його оригінальне тіло і більшість ходових передач. Ми також бачимо позашляхові шини. Не рідний, оригінальний протектор ще більше.
22.

Зараз в салоні. Як обіцяємо, ми бачимо автомобільний лінолеум світлий колір. Задні сидіння прямолінійні. Якщо ви вирішили взяти пару друзів з вами, то практично неможливо застрягнути на Луазьку. Чотири шматки можна вийняти з грязі.
23.

231967 р.

Це наша перша рибальська подорож. Автомобіль зробив велику роботу, щоб отримати нас на дорозі.
24.

3610Р. 4200Р.

Наймодніший лов. Я мав взяти своє взуття, бо вони були голодними. Це перша риба зловила після поїздки на Луноході.
25.

Друге рибальство. Ми вже бачимо поле бою. До речі, миття в сучасних раковинах неможливо. Після такої лазні весь салон заповнюється водою. Дверні слоти на швидкості 100 км / год. зріз. І так, не дивиться, це Pepelat може прискорити таку швидкість. Я сказав вам, що двигун був як спортивний автомобіль. Дякую нашим інженерам і переїздам.
26.

Зимові рулони
27.

832777

Я зробив. Дуже дякую. Якщо у вас виникли питання, запитайте! І пам'ятайте, що це повний SUV для розумних грошей.
28.

Джерело: