За допомогою Ner-Hands.

Як багато тут, я в стані ремонту (3кв, 72м). Для того, щоб зберегти багато грошей, деякі вакансії, які не вимагають високої кваліфікації, я сам. Для додання дядьків 100 рублів / квадратний метр відірваних шпалер і т.д. Я вважаю занадто шоколадом. Сьогодні я хочу поділитися з вами (для економії часу, грошей і здоров'я) ефективним способом видалення олійної фарби з бетону.
Після збою з використанням мийки для фарб я вивчила питання в Інтернеті. За допомогою бетонного контакту відразу ж здавалося мені хурка-стиль. У тематичних форумах було написано однойменну «попередню гуру». Логіка є чіткою - стіна кабіни Сантех піддається вібрацій і в певній точці відійде гіпс. Сама флуш дискредитується - змащуючи 3 квадратних метрів і почекайте 30 хвилин - вдалося прибрати шпатульський квадрат 30х30 см (тільки до шпаклівки). Експеримент з лугами (як консультують з іншими будівельними монстрами) не робили, бо вони дуже небезпечні. Найефективніші в багатьох форумах (нар. п.о. про десятки досвіду) – механічне видалення з осями. Довгий і нудний. Несподівано, на не найпопулярнішому сайті я знайшов інформацію про певну фортифікацію, про яку, власне, мова.
3 (2,4) сталеві ланцюги 9-12 посилань з штанги приблизно 4 мм (з'єднання в зварних зв'язках), болт 6х100, горіх і мийки.
Ви можете побачити її на фото.

Кут атаки (стін) вибрано експериментом. Не забудьте про засоби захисту !!!
В результаті 30 секунд роботи - фарба і шпаклівка розгромаються.

Така ж стіна, але з кухонного боку, запечена вимитими шпалерами - висновок полягає в тому, що шпалери необхідно попередньо відірвати.

Але на «м'ясних» стінках якогось низькоградусний бетон (зрізається пилкою для газобетону), ефект не так переконливий - тривалий час і з виходом глибоких отворів.
Я зробив. Дуже дякую.

Джерело: