«Сбербанк» продовжує ліквідувати клієнтів

На жаль, я маю позитивне ставлення до Sberbank.

Учора було непристойний інцидент.
Я прийшов на карту в офісі на Тверській, 22. І просто познайомитись з минулим векселем, банкомат кинув гроші! Я чекаю на несправність.

01 Посуд з них

11 фото через Іван

729297

02 мар

Я пішов до другого поверху, де знаходиться блок і намагався вирішити проблему.
Перш за все, на прийомі немає ніхто! Всі співробітники були в приміщенні, але не в місці спілкування з клієнтами.

Проксимус
Після того, як працівник прийшов, і я розповів історію вперше. Але працівник без пояснення взяв і залишив!

Заступник директора відділу знаходиться тут! Я розповідав історію знову. Але на правому прибули бабуся, яка скаржала, що вона була в лінії за 40 хвилин і не розуміла, коли вона буде служити і замовила її служити.
Депутатський менеджер зняв Бабця з вікна. Попередньо ввічлива апологізація.

Підійшов третій офіцер. Я розповідав історію третій раз.
Я дав форму і зразок і пішов на лічильник, щоб заповнити.

03 Стенд з працівниками, що обслуговує клієнтів

3250Р. 3700Р.

Для стартерів я не сидю, тому що декоратор генія не врахував, що люди мають ноги. І ви не можете сидіти на стільці і писати.
Ви можете сидіти на них або писати під час стоячих. Так як коліна відпочивають на нижній полиці.

04 мар

Проксимус Я можу торкнутися, я вирішив, і я поставив про це непросте завдання.
Я взяв ручку і спробував почати писати, але це не вдалося через брак чорнила в ньому. Так само, як і інша ручка, яка була поруч.

Я зняв ручку і почав наповнювати форму. Паралельний ручний над сбербанком ручкою до заступника керівника, який був приємно. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

05 мар

«Сбербанк» продовжує ліквідувати клієнтів р.

06 мар

Заповнюючи форму, я був трохи перепланований сервісом і відсутністю орієнтації клієнтів, пішов до адміністратора, отримайте замітку, що мій додаток було прийнято для виконання.

07 мар

Я був третім в рядку з виписками.

08 мар

Але до нашого сюрпризу, адміністратор чекав на вихід і вихід! І назад (пригоди) в 40 хвилин!!
Я був просто лютий! Неймовірно, коли клієнти лікуються таким чином. Ми всі вдарили кнопку "Послуга" Я не знаю, скільки це допоможе.

09 мар "Не завжди з нами"

І якщо я не пішов до приємного працівника, який, направо, приймав наші заяви, вирушив до файлів все, апологізований і видавав копії заяв, я б письмово книжку скарг в родзинці співробітників.
Це не рівень Сбербанку!

769794

Я не говорю, що додаток буде вважатися від 5 до 25 днів. Я не чекав швидкого рішення.
Але для того, щоб провести в кращому і найбільш інноваційному відділі (до того, як я бачив) годину з маленькою (!!!) - кошмар!

Ось чому я пішов, щоб дружитися з днем!

Джерело: