Про хорошу леді поліцейський

Мій друг просто назвав мене, щоб розповісти вам свої пригоди вчора. Він мав багато пригод, але суть копсів. Взагалі він сів п'яний в трахеші в таксі, сказав, куди взяти його, і водій таксі бачив, що дует був п'яний, і вирішив його заманити, взяв його не додому, але просто поїхав трохи і каже, як кожен прийшов. І Кент під сультигу, вірив бомбардувальника. З'ясуйте, що він не в звичній зоні, і водій таксі вже заморожився.

Вулиця темна, мій друг знає Москва погано, а крім п'яти. Варто, подряпини, не знаючи, куди піти зараз, тиша, люди не проходять. Він бачить поліцейського уніформи, що приїжджає до нього. Зібрав всі його разом, спробував здатися трохи більше соку і попросити леді, де він був і як отримати будинок. Виявилося, що 12:00 ранку, він три станції метро від свого дому, але пощастило метро все ще працює.

Так, на п'ятому чоловікові, але випрошував його на метро. І не тільки привели до станції метро, але й пішли з ним в метро, але сіли на поїзді в правильному напрямку. Є поліцейські, як це. Не всі біти здаються. Здається, що історія не про російську поліцію, але про поліцію з деяких європейських країн, таких як Швейцарія, наприклад, або Німеччина.
Денис Стижкін

Джерело: