Подорож в Венесуела

3 тижні тому я повернувся від відпочинку в дружній країні, розташованій на іншій стороні світу, і зараз, що емоції заспокоїлися, хочу поділитися з тими, хто цікавиться моїми основними враженнями про мій візит до Венесули.
Тут будуть 49 вигнуті фотографії, де я спробував мінімізувати свою присутність, щоб не перелякати інших.

2103045, Україна

Головні емоції можна вставити в кілька таких: гарячі, красиві, доброзичливі, недорогі. І все дешево, починаючи з квитка, який, проти всіх досудів і зборів, виходив не набагато дорожче середнього рейсу в нашій країні, $ 870 за гравця. Правда є секрет: якщо ви купуєте квиток на літак в Россия, він буде принаймні вдвічі дорожче, і купуючи його в Венесуелі завдяки виплаті паливної плати за їх вартість, а також самі квитки з квот, виділених авіалінією Венесуэла, ціна більше, ніж частування. Ми знайшли співвітчизників в Венесуелі, які придбали нас все, організували це фантастичне свято, для якого ви, Оля, спасибі вам дуже багато!

Ми провели головний відпочинок на острові Маргарита в Карибському морі, а також проводимо поїздку до континентального джунгля Національного парку Канаіма. Але все в порядку. Весь острів Маргарита, до речі, є безмитною зоною, тому загострені враження ціни.

Не існує точки, що говорять про пляжі протягом тривалого часу, все так само, як і в інших «парадісних» місцях для росіян: піски, кокоси і море. До речі, в краси підводного світу Карибське море помітно поступається тим самим індійським океаном.

Є такі милі собаки на пляжах.

Наказом є національна гвардія, яка, по суті, є велика честь в країні, а також поліція на бойові велосипеди.

Види острова дуже різноманітні: поруч з типовою екваторіальною зеленню, класична скрабіння пустельних коксистів з какті, змії, текілою і скрабами.

8. У На острові є багато пляжів, всі вони безкоштовні для відвідування, тільки потрібно платити найближчий пляжний заклад для сонячних місць і парасольок. Готелі зазвичай мають свій власний бар з веслами на пляжі, або квоти для засмаги в барах недалеко від готелю. До речі, є класичні системи розміщення, з сніданком, і є улюбленим з багатьох росіян усіх інклюзивних.

9. Навігація Але, незважаючи на те, що наш перший готель був «все включено», ми використовували цей сервіс лише кілька днів. А чому, якщо для фантастичного обіду для двох тут ви платите за брелок. Ось Саямі, дорогі наші вечері під час перебування: два 2-хкілограмні лобстери з всілякими салатами, закусками і двома пляшками вина, приїхали до нас близько 2200 рублів.

10. До речі, лобстер може бути приурочена в будь-якому барі на будь-якому пляжі, шеф-кухарі періодично приймають їх на прогулянку, даючи відвідувачам. кілограм готових лобстерних витрат в середньому 350-400 рублів. Найдешевші страви вегетаріанських ресторанах.

р.

11. На додаток до пляжів Маргарита має багато побачити. Острів досить великий, довжиною понад 50 км, на кільці більше 200 км. У кожному місті є фортеця або прибережний форт. Вхід до будь-якого з них, до речі, безкоштовно – вам просто потрібно зареєструватися на в'їзді.

12. Переглядів фантастичні, тільки Black Pearl на горизонті відсутні.

13.00 р. На західному кінці острова, в Пампатарі, є маяк. Будівля є стратегічною, оскільки вона охороняється охоронцями.

Габаритний зображення

14. Але незважаючи на це, вхід все ще безкоштовно, а охоронці дружні відкриті двері тим, хто хоче піднятися в красу зверху.

15.00 р. На протилежному краю острова знаходиться Національний парк Ла Ресінга, одна з головних визначних пам'яток острова. Вхід загиблий Богзиль.

16.00 р. Це майже 20 000 га мангрових, переплетених каналами, через які можна легко їздити, платити за катер з навігатором 300 болів на годину.

17.00 р. До речі, все складно з національною валютою: болівар не офіційно торгується на міжнародному ринку, існує драконський обмінний курс, встановлений державою (6.3 bolivars на долар), завдяки якому, однак, можна придбати дешеві квитки і, іноді, фірмовий одяг для безглуздих пені. Ми дуже добре робимо в Росії. У червні напередодні відправлення вже 40, і зараз, як кажуть, купили долари на 50. Відповідно за простоту, ми відрахували ціну в рубри, відраховуючи 15% від ціни в болівари. Дуже зручно.

р.

18 років Про автомобілі: можна і слід взяти на прокат машину, якщо не хочеться провести відпустку з рослинним на пляжі, залити ром з устрами. Оренда від 900 белів (для ебать вбитих іскрів) до 2000 року для гідного джипа як 4Runner. Ми в основному прокочуємо назад на Chevy Optra, який є американський еквівалент Мередести в найбагатшій конфігурації, за 1,400 грн. в день.

р.

19.00 р. SDA у них мало, головне - хто поїхав на перетин, перевага. І поверніть сигнали використовуються тільки туристи. Ліміт для ppm, як я розумію, також не, головне правило, щоб закріпити. У той же час виникають майже не випадково.

20. Місцеві автомобілі дуже барвисті, в основному тому, що він надзвичайно дорогий для покупки, і ще більше, щоб обслуговування нового автомобіля. Але всі автомобілі прикрашені зображеннями Діви Марії, охоронця острова. Венесуелани, як і всі Латиноси, є надзвичайно релігійними.

21. Нагадка святині Марії в горах.

22. Ми побачили мало локальної фауни, але іноді ми можемо подивитися на всілякі чудеса, такі як багаття.

23. Якщо ви опинилися на острові, ви можете замовити будь-який морський рейс з марлінської риболовлі (Я дійсно не зловила ебать).

24. Перед відвідуванням численних сусідніх островів Боунті з білим піском, блекджеком і

25. Між святами на острові ми здійснили поїздку до континенту в Національний парк Canaima, розташований на південному сході Венесуэли, на кордоні з Бразилії та Гайани.

26. Ви можете подорожувати тільки літаком: спочатку до Пуерто Ордаза, а звідти до Канаіма.

27. Пуэрто Ордас, до речі, виявився дуже гарним містом з шикарним парком в середині міста.

312390 Р

28. Ми також зуміли прогулятися невеликим, а перше враження від формату парку «Вікторія Парк» спочатку зламаних місцевими кальмарами.

29. А потім раптом каскад водоспадів посеред парку.

30. Погляди, я повинен сказати, фантастично красиво.

Габаритний зображення

31. І рибу, які можна порізати на 10 белів від хатиного відро їжі на 10 белів, величезний і екуберантний.

32. Але тут ми на автобусі Canaima. Легко і легко.

р.

33. Мирний ас.

34. А ось «готель», розташований лише в долині біля водоспадів.

35. У той же день екскурсія була організована до водоспадів: можна піднятися на скелі, піднятися на водоспад, в цілому він дуже красивий.

р.

36.00 Р І незвичайно.

37. Але головне, звичайно, поїздка в Ангел. Навантаження вранці і 4 годин катування на вузькій жорсткому каное, з якого я заробив плоско-дупу за перше півгодинне, з зупинкою для закуски і купання.

38. Хоча все це час навколо просто неймовірний.

39.00 р. Головна визначна пам'ятка - це звичайно тепуіс, плосковерхі гори.

40. Гори в Канаіма думали бути найстарішими непристойними землями з Пангаї.

Габаритний зображення

41. І найсвіжіші

42. Під час подорожі по річці, до речі, ми замочували на нитку, а крім того, трахнули заморожені. Температура під час посадки була більш ніж 30, а під час сходження по річці (близько кілометра над рівнем моря), вона впала на 15 градусів, крім того, трохи дощувала, і все це на фоні постійного обприскування з дробильної труби.

43. І при приході останній стрибок становить 5 кілометрів уздовж джунгля до гори Авіантупей, задоволення для аматора, я повинен сказати...

44. А тут, Салто-Ангель, найвищий водоспад світу. На жаль, восени це не дуже повний, але видовище ще вражає - майже кілометровий.

45. Ви можете плавати під ним.

46. А потім було повернення, пляжі знову, і гістеричні покупка. До речі, навіть я, не дуже заважаю довгих прогулянок в магазинах, проникла завдяки цінам, а також таким зручними пристроями, які можна орендувати

47. Це справді соціалістична країна, де соціалізм має обличчя людини: безкоштовне навчання та медицина, безкоштовний соціальний житло, який будується всюди.

48. І незважаючи на те, що вони дуже чарівні і доброзичливі люди живуть, вони не багаті, вони живуть щасливо, що я хочу з задоволенням всім вам!

49.00 р. І в кінці мій улюблений малюнок. Окреме незрівняне задоволення є заправкою в Венесуелі. Розрахунок на наші гроші, літр бензинових витрат на 8,2 ц. На ціну мого резервуара в домашніх умовах я міг їздити майже 10 років
Дякую!

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное