Осінь Рім 2013

3 листопада біля Уссурійськ відбулися змагання з джип-принту «Аутумн Frontier 2013». Більше 50 екіпажів, зібраних для вимірювання досвіду та потенції своїх джипів. Довжина всього маршруту зліва близько 1 км. Кожна бригада дала максимум 10 хвилин, щоб пройти всі 2 секції.

30 фото + текст
Джерело.

На підставі 9:30 ми приїхали до бази. Дуже холодно і вітер зовні.

Кожен конкурент повинен пройти процедуру невеликої реєстрації: оформлення себе, застрахування та представлення транспортного засобу для технічного огляду.

Після вступного виступу організаторів над початком.

Перші джипи, які беруть участь у класі туризму.

Багато автомобілів зазнали серйозних і не дуже поломок. Кардани, затискачі, ящики знизилися, шини стрибають і т.д.

На «проблемних» секціях траси, буксири (джипи з потужною лебідкою) Якщо екіпаж, який бере участь у змаганнях, внесений до допомоги евакуації, він автоматично виводиться з змагань.

В першу чергу, починаючи від 80-го kruzak в каструлі.

доб.2

Глибокі килимки, глибокі пудлі та грязьові ями, слизькі дороги, пружинні щити - все це повинно подолати учасники змагань.

«Сліпити на підлогу і поп!» – довідник з цією порадою, можна подолати доріжки на непідготовленому автомобілі.

Автомобілі вітчизняної автомобільної промисловості не є рідкісним гостем і учасником позашляхових змагань

Дуже глибоко puddle ... Секрет подолання таких перешкод. Знову ж, «Шое до підлоги і поп». Але буде затоплення двигуна?! Ви не знаєте! Навіть без хропіння, можна пропустити це затискання - на швидкості, якщо автомобіль не гальмувався, коли ви збили в воду, утворюється хвиля, що "покинути" з автомобіля. Так ви не повинні гальмувати, але спробувати просто триматися з цією хвилею, якщо ви натиснете гальма, то хвиля перезавантажить автомобіль, вдарить берег, повернути назад, вдарити машину і буде водний удар. Ну, я думаю, що я отримав це прямо!

Один з конкурсних вантажівок

Серед учасників був такий родом, хоча дуже добре підготовлений до змагань.

р.

Так само перед закінченням, на дорозі з кар'єри автомобіль просто стояв ставка.

Джимініки і ескуди є одним з найбільш поширених автомобілів, щоб конкурувати. Коротка основа і відносно низька вага дозволяють легко долати навіть найскладніші частини доріжки. Правда і досвід не грайте тут! Я думаю, що оригінальний!

Хвиля, що працює від автомобіля.

Якщо екіпаж застрягнув у грязі, інший екіпаж не чекає витягнути. Він може ходити по боці. Але хлопці не пощастило... При обході перешкоди гиміка подала трохи і сталася аварія. В результаті розбиті фари, рвані рогатки, розбиті дзеркала і відступи на тілі ...

У конкурсі взяли участь телеканали ATVs. Вони були в своєму класі Уся доріжка, тільки бруд не в вітрині, але в гаї. . . . )

Ніна з АВВ застрягла у грязі, всі зробили її до фініші лінії.

Надходження глибокої пудли досить ефектна секція доріжки.

Кріплення, як очікується, складається з пілота та навігатора. Тут все просто: пілотні стейки, навігаторні напрями.

Підійшовши до таких місць, глядачі іноді пропускаються з льотного спрей на них - не всі могли б вийти.

53073.

Niva летить на гору на швидкості

Також при швидкості необхідно приїхати в цей крутий підйом, якщо ви сповільните, ви отримаєте вгору.

Кілька автомобілів в цьому місці зламали кардан.

...

...

Остаточний варіант розділу 2. Багато хто не вписався в неї і просто боролися перед землею. Брошкові фари, розміри, подрібнений залізо ...

Екстрим.

Автомобіль просто зняв своє взуття...

Дуже дякую.

Джерело: