Тюнінг своїми руками 2

Хлопець, з жартами про опел і opelivodes, заробив себе заборону на сайті drive2.ru і пішов жити в Vkontakt. До тих пір, поки opelivodes не ферензи в коментарях під його постами, читати їх не так цікаво. ?
Я розміщую 9 фото та текст.
Джерело

990 р.

1,1 км

Монтаж двигуна 2.5

Багато сумнівів, що я б встановити двигун, і деякі думки, що я б просто кинути його на дах! А ти все невірно! Люди розуміють, що 2,5 повинні виглядати більше. Але я хочу запевнити вас, цей двигун також 2,5 Потужність цього двигуна є точно 2,5 кВт він має вбудовану автоматичну передачу змінного типу. Встановивши досить швидко. Як ви помітили, є багато вільного простору під капюшоном і є дуже хороший доступ до ремонту двигуна. Сам двигун, хоча, взятий з китайського скутера, дуже надійний у порівнянні з Opelevsky.
Динамічні характеристики радують мене! Максимальна швидкість вгоруhill - 1 км, що набагато приємніше, ніж виштовхувати осліпу себе. Максимальна швидкість з гори становить 20 км, якщо ви допомагаєте з ніг на ходу. Швидкість будови на прямій ділянці дороги 7 км.
Якщо раніше, з урахуванням всіх недоліків і затримок ремонту, то на тиждень було долати 100 км від дистанції, то тепер завдяки ультранадійним китайським двигуном, він займає менше 15 годин поїздки.
Після установки двигуна я відразу очолювала вуличну гонку. Я прийшов з двох 80+ старих жінок. І хоча мій бабуся збив мене пару випадків в перших метрах, я зумів виграти їх завдяки моїй максимальній швидкості + Я допоміг машину з ноги. Старі жінки повернулися на лавку після втрати. А потім я сказав йому: «Ви реальний драйвер!»
Я щаслива динаміці мого Opel. Нарешті, він почав їздити нормально!

2,2 км

3. У

4. У

Моя любов

Я дуже емоційна людина. І як правило, мої емоції виражаються на спині мого автомобіля! Дуже часто, коли мій Opel не стартує!, який досить поширений або коли мій Opel починається, я так переповнений емоціями, які я піднялася на даху автомобіля і починає стрибати на ньому за горобину або радість.
Я дуже сердився про закриття облікового запису на Drive2.ru!
Як видно з фото, дах досить натискається, і його більше не можна випрямити з ударів з кабіни. Так я вирішив використовувати маскуючий метод!
Восени я наповнить відступ з листям осені.
Взимку дах буде покритий снігом.
Навесні я планую кинути її в землі надії, що влітку буде трава або мощі на даху! Фото показує осінній варіант маскування!

Р

5. Умань

6. Жнівень

Популярність і загрози!

Завжди позитивні і негативні. Моя авто стала найпопулярнішою Opel за чотири дні! І я маю достатньо ворогів і детракторів, які хочуть мене померти. Я вирішив приховати обличчя під час руху в машині, боятися життя.
Я знайшов ще один шлях! Я вирішив приїхати з мою бадьорою вниз, яка поєднується з моїми додатковими панелями, тому погіршилася видимість, що я змушений був зробити оглядові отвори!
Перегляд отворів досить гарна видимість і так як швидкість моєї рідко піднімається вище 7 км, я досить досить.

7. Про нас

8. У

Влаштування з антеною

Антена потрібна в машині для нормальної роботи радіо. Але не в Opel. Я довго помітив, що в Vektra антена призначено, як блискавка або ручки коробки передач. Його наявність або відсутність нічого спільного з радіо. Люстри - це те, що антена була задумана в Opel як інструмент для пошуку води, коли ваш двигун кип'ятить на дорозі і ви повинні шукати воду для охолодження. Я вирішив приводити шматок нитки замість антени. І за одне, я хочу показати вам відео Вектра, що я мав взимку. До речі, я ніколи не закріплю свій Opel в гаражі. Я не хочу розшукати гараж з присутністю OPELA!

р.

9. Навігація
Всі

Рактоподібні смуги

Для того, щоб дати максимальну швидкість, я планую поставити дві широкі смуги в центрі автомобіля, як віпер, і я планую вирізати три вентилятори в капюшоні з кожного боку, спеціальну аеродинамічну форму, щоб отримати вологу на двигуні. Хочу засніжку під мою витяжкою взимку. Я чекаю на ваші коментарі, це чи ні.

Джерело: