Життя Флешкіна

Так все почалося досить кукурудзяна. Придбаний флеш-накопичувач 16-gigabyte. За час існування вона працювала без скарг, до появи проблем з тілом - очевидно, фіксація, яка зберігала флеш-накопичувач у відкритому стані. Звісно, слава не жирна, але... по суті, чому не дизайн її нового тіла? Так це говорить це зроблено. Дошка з чіпсами була витягнута в світлий, начерк нового випадку був начеркований на папері. Після активної пошуку підходящих матеріалів і налаштування їх на потрібні розміри, сума була наступним чином:
- дуже "викрадена торжества" флешка;
- червоний світлодіод (доповнювач струму 100 ом);
- внутрішня частина гнізда USB для фіксації кришки флешки;
- невелике взуття для кришки флешки (склаптянка);
Велике взуття для самої чіпа.
Нижній ряд - металеві пластини (нержавіюча сталь) для корпусу і кришки флешки. Дуже ідея справи досить проста (з першого разу я займаюся такими речами, я вирішив не дивно): в маленькому хрінку, призначеному для шапки, внутрішня частина гнізда USB, сама дошка поміщається в велику взуття, після чого після необхідного вишуканості і вишуканості, металеві пластини приклеюються епоксидним клеєм до відповідних конях.

11 зображень

Для краси, в великому хріні, не тільки дошка була розміщена, але і червоний світлодіод з поточною резистентністю. На малюнку нижче показано перевірку працездатності цього дизайну. Шукаю вперед: з кількістю опору я був трохи жагітним, тому що я думав, що після остаточної збірки, матова сторона Плекскла поглинає більшу частину світла, що випромінюється світлодіодом, але після завершення складання він став чітким, що я був greedy нічого. Ну і виявилося, щоб бути гарною нічною лампою.

Потім, невеликим тонким тяжінням розміру внутрішньої сторони дошки кінь, в корпусі розміщені світлодіод і резистор. Поточний резистор і сам світлодіод фіксується суперклеєм на внутрішній стороні взуття.

Це те, що він виглядав на тому етапі складання.

Шапка флеш-накопичувача. Тут все нескладно: внутрішня сторона дрібного начинка кінського було привезено до потрібного розміру і за допомогою епоксидного клею закріпленого на місці. Промовна частина була видалена шламом. Результат показаний в четвертому і п'ятому фото.

Капіталізація

На фото показано флеш-накопичувач в зібраному стані перед склеюванням металевими пластинами.

Р

Металеві пластини перед склеюванням полірують дреммель з використанням відчуженого сопла і паста GOI. Плити зверху - перед обробкою, знизу - після.

Розмішування, як зазначено вище, проводилося за допомогою епоксидного клею. Я відразу згадую мій гріх: коли після нанесення клею я трохи зміщав підкладки, я просто не помітив її. Цей недолік можна усунути, але не хочу зіпсувати малюнок бічного обличчя флеш-накопичувача. Як кажуть, урок майбутнього. На фото нижче представлений результат роботи. Дякуємо всім, хто допоміг мені з цією ідеєю!

Результат

Р

При підключенні

Додано до [mergetime]1383584425[/mergetime]
Дуже дякую.

р.

Джерело: