Камін з практично жіночими руками в 3 дні

Кожен має різні досягнення: хтось варив яйця, і для нього це реальний подвиг, і сьогодні вдалося завершити свічковий камін.
Будь ласка, не перервуйтеся і дайте мені розповісти історію до кінця. А, це не історія, але мій експеримент і інструкції для вас, з якими кожен зможе прикрасити свій зал + це шанс дізнатися від моїх помилок!

12 фото.

Наш камін був досить стильним і дуже сподобалося. Але! Щось не було.

Мій чоловік вирішив зробити його камінь. Я ніколи не спорув свій смак, він є генієм в цьому плані (Я сподіваюся, що він буде читати цю історію і він буде вважатися додатковим плюсом :)
Так я стартую з покупками.
2 кв. м. штукатурка цегли на 177 грн.
Нарізка для плитки - 70 грн.
3 клейовий момент (клеї для штукатурки погано тримається) 30 грн.
Фуга біла - 23 грн.
Лак з «вершковим ефектом» – 120 грн.
Ковані ювелірні вироби на 6 грн.
Спрей для прикраси ювелірних виробів - 18 грн.
Дерев'яний планк - знайдено в домашніх умовах безкоштовно.
2 кути металу на 1 грн.
Ми не приготували нашого каміна. Я зроблю тебе!

Займав мене 4 години на «виставку» камін. Це: Я змащена цегла з клеєм (навіть вдалося потерти дзвоник на пальці), збігла їх по ширині, укладаний, торпедний. Моя людина, однак, також бере участь в процесі – він «зварився» для мене, обрізаних половинок, вони були одним в кожному ряду, і його моральна підтримка була дуже важливою!

Р

Ми також придбали хрести, але не використовували їх, тому що цегла вже дуже нерівномірна. Клей з регулярним штукатурним клеєм. Але вранці впав 6 цегли з верхнього сектора і зламався. Так ми купили Момент, і склеювали їх разом. Однак окремо вибивають кожну висить - видалив другу 5 плитку, яка западе на наступний ранок, клей не прилипав до них зовсім, залишався на стіні. Так це краще зараз.
Ми були так звані, що вирішили прикрасити стіну на кухні, особливо з тих пір, як і раніше, півпакети плитки. Для мене кут забрав на нове життя! Що про тебе?

Далі я вирішив здивувати чоловіка і протерти камін з фуги, поки він був на роботі.

Я думав, що це просто і просто, як миття ванної кімнати. Дуже неправильно! Займала близько 1 години, щоб протерти фугу.
Потім за 15 хвилин я вирівняв пальцями швів між цеглою, щоб вони були гладкими і красивими.

І ви знаєте, що було найскладнішим і простеженим часом? Промийте плитку! Я промив її на 4 години. На кожній цегли я проходив близько 8 разів - білі розлучення катастрофічно не хочуть зникнути. Пальці просто не можуть згинатися і віджимати воду з миття. Але я збити його! І мій молодший помічник не може стояти його і впав. Непристойна мати, залишила дитину без обіду, запрошують почекати кожну хвилину на іншу хвилину!

Я послав її чоловікові. Він сказав, що він дивився на годину кожного. Так було несподівано!
Наступного дня накриваємо все лаком з ефектом «вершкового каменю» на 2 шари. Не торкайтеся тільки верху, де вогонь загорнеться від свічок, щоб уникнути вогню, так як лак горить!

Тепер є чохол для маленького - декору. Я погодився, що це вже дуже маніфест, і не застосовувався на роботу! Чоловік з'єднав 3 тонких смужок з залізними кутами, пробурені отвори в них, вставлені ковані речі там і полірують все добре.

р.

Я пофарбував його блононом.

Фіксується на стіні, поміщають свічки, укладають шкури.
Я, це майже над! Що сталося.

Додано до [mergetime]1383651360[/mergetime]
Тепер потрібно купити шампанське, почекайте пізнього вечора, поставте дітей до ліжка, легкі свічки - і приємно провести вечір!
Дякую за вашу увагу і ваші красиві каміни!

р.

Джерело: