Широта до покупця

Добрий день, шановні Япси.

Сьогодні я збираюся знову розповісти про гармати, хоча зброя доторкнеться до них. І хочу підняти це питання. Так сталося, що в нашій країні (можна назвати її пострадянським простором, якщо вам подобається), покупець вже радий, що він міцний, і він не має значення йому на упаковці. На жаль, сучасні російські виробники ніколи не турбують з якістю бочки, і я не хочу говорити про упаковку та інші речі.

Є відчуття, що виробник натяки покупцеві, що вони кажуть щасливі, що можна було купити бочку від мене, такий ебать виробник, і тому візьміть товари і стрибайте додому. Так, в більшості випадків це, подивіться на бочку, а потім подивіться на упаковку. І якщо немає проблем з іноземними автомобілями, то все набагато сумніше з російської зброї.

З дозволу, я просто покажу вам, що іноземці загортають свої гармати і як вони з нами. У вас буде 8 фото з них 6 нормальних і 2 інстиляції депресії і розпаду (наважно!) Я спробую швидше.

Так, фото 1: Beretta 686 Білий Onyx гармата в рідному боксі. Закриття боксу.
Для стовбура є докладна інструкція + кілька корисних речей.

Фото No2 Зброя UTS15-7 в Росії не побачила (можливо не добре виглядають?) рідний м'який чохол.

Фото No3 Коричневий B 525 Hunter Light. Знову рідна шафа, докладна інструкція. Все заслуговує на повагу.

Фото #4 ФАВАР XLR5 Камо (Фото, що приймається з Яблуного сайту Hetzer)

7703040, Україна

Фото номер 5 є однаковим і звідти лише вид зсередини. Знову, зручні розділи та інструкції.

Фото No 6, що гріх приховати! Іноземні виробники навіть упакують пневматичні вироби краще, ніж наші гармати і карбіни. Мисливець молитви 900. Просто повітря.

А ось це біль, страх і жах, а саме російська упаковка! Ось чому я піднімався вгору і отримав мегапак мого Оару.
Фото #7 являє собою вагітну картонну коробку з мегапринтингом, що ви придбали щось там.

Фото номер 8 всередині (У мене є довгий прогут, але пакувальний матеріал зліва) змащений папір, і здоровий, якісна поясна інструкція, яка один раз і для всіх пояснює все і кладе всі крапки на e. хто не розумів, де ця інструкція на фото - подивіться і знаходить невеликий сірий буклет ...
Саме так ми живемо... коли виробники в Росії розуміють, що необхідно не тільки зробити товар, а й упакувати його, історія мовчить про це. Я з якоїсь причини впевнений, що упаковка інших внутрішніх стовбурів мало відрізняється від представленого.
Це все, що я хотів показати вам сьогодні, будь ласка, натисніть і якщо я неправильно, дати приклади. Ваш Хаупман.

2917776

Джерело: