На прохолодному і сірому понеділок я поділився звітом у вихідні та майже закритому рибальському сезоні!
У антіпації
Все почалося з того, що мій коханий був щасливий з новинами – «ма мати приїжджає до нас на вихідні». Я люблю мій мама, звичайно, але той факт, що вона порушила наш неагресивний удар, щоб неспішно плутати мене. Я зробив сильні рішення залишити острів.
У ній буде 28 фото (в яких є два бонуси).
2,2 км
Сона!
Ось на берегах Дніпра в районі славного Ржищева. U-повернення. Сильний скеля човна, розумний контроль, я знімаю фотографії.
3. У
До островів!
Під Ржищев дуже красиві місця. Тераса – горб. Місто стоїть на берегах Каневського водосховища. При виготовленні цього водосховища, багато сіл були під водою, і один раз високі пагорби перетворилися на острови.
4. У
Тролім.
Вони добре плавили з посадки. Синар запропонував, що в цьому місці було приємно кинути. кицька. не єдиний удар - це як без душі пластиковий ебать ... la two смарт і здоровий men.
5. Умань
А потім ми кидаємо, ми болтуємо, ми силікон, ми танцювали з діамантами, але риба категорично відмовилася ловити, і так як ми насправді не рахуємо на супер-ката, ми вирішили взяти коротку поломку. "Срибна Хортиця" і бутики.
Р
6. Жнівень
Це релакс в природі, дуки літати, катер мирно sways на хвилях, я не віддаю сподіватися, щоб ловити принаймні щось в вечірній вухо, і хтось зайнятий єдністю ...
47277834
7. Про нас
Ми будемо служити церкви. (відповіли я, бо ми добре знали, де це було, ця затоплена церква), але не чекали, що такі прекрасні руїни будуть перетворені в роботу церкви.
8. У
Ми вирішили посидіти і побачити місця красивими. Трипілля, навіть в казці про ріки Богоне, згадувалося літописець Нестор. Ця церква, яка після створення водосховища перебувала в воді, використовувалася для забезпечення на найвизволенішому місці села Гусіння.
р.
9. Навігація
Це тріумф віри з розуму... і так ... коли я був тут перед реставрацією, я відчув набагато більше терпіння, ніж я зараз.
10.
ворог обкурентності у мене різко скручує ручку п'ятисирного двигуна, знімаючи човен далеко.
11.
В той час як я спробував отримати деякі продукти харчування на вечірці, Dimitri DiCaprio поводиться безтурботним і в усьому, що не схожий на те, що людина в 40.
12.
Наша Титанська земляна на Балдській горі, без риби, але з великим почуттям голоду. Я можу написати, що Dima pukes, або, наприклад, ловить жатки до того, як-небудь годує себе цим вечіром, але ні, він не промив руки безтурботно, так як якщо він не був занурений відсутністю риби в вусі.
р.
13.00 р.
Ось, вид з Балдської гори до Дніпра в променях заходу. неможливо передати слова, як красиво, спокійно, спокійно. Хоча я все ще гнав на одному питанні - що ми їсти...
14.
І я дізнався про Олімпійський спокій Діма.
15.00 р.
Виявляється, що він купив підшерсток (це такий вид льоду. Здогадка, виходить, що кришка відрізняється) серед інших речей, картоплі, кашу, овочів і т.д. В цілому вечеря була благородною, хоча без ліктя.
Додано до [mergetime]1384164531[/mergetime]
16.00 р.
Жива в мегамістах, ми збираємося з неба. буквально і фігурно. Ми настільки зайняті, що ми не встигли підняти нашу голову і просто подивимося на небо. в наших містах так багато світла, що зірки з них практично не видно. і хто цікавиться зірками, коли ви над головою 19 поверхи бетонних підлог. в цілому, в цьому місці повинно бути фотографія нічного неба і мільярдів зірок. і ви лежите на кар'єрі, подивіться на це небо. десь флікери з підсвічуванням, площина вправо повільно плаває. і є так багато зірок і вони так низько...
17.00 р.
Ми приймали пальника з нами, але чай був заварений на ставці. Тоді він має зовсім інший смак. Після дня без укусів і без риби ми сідаємо вогонь. кожен думав про себе. Ми були німими. в офісному корпусі зволожують від сидячи на лавці, подрібнюють дрова і вівсяного хребта, а на душу було космічне спокій і пом'якшення.
18 років
Ви коли-небудь подивилися на краб-лову дискарію? або в найгіршому кінці оголошення про норвезьку рибу? ) Ось як я відчував. хвиля троянда, вітр злий, я прокинувся в середині. коротко, як і в рекламних оголошеннях. У Діма голос казки промовив і він пропонував «малій глаам». Спочатку Дімона мала wobler для 40 bucks, а потім я спійманий пік. нормальний похід! Я відчував себе як хлопчик, який жінка вперше давала тримати синиця.
19.00 р.
Для того, щоб бути справедливими, ми не вбиваємо більше риби, і ми ще не потрапили.
20.
Тут вона, моя краса. Я перетягував її так довго і вона протистояла так, що в човні з нею взяти фотографії, я пішов окуляри.
21.
Я завжди чиста і алерна риба на березі. Ось чому слово "риба" не приводить дружину в стан хістерії.
22.
Ось герой дня. Один з найдешевших wobbles в моєму валізу.
23.
Я захопив каструлю на благо.
24.
І майже одноручно впакував все в багажнику.
Р
25.
Бонуси
Наш контролер, який виготовляють ковбаси лівого міхура
26.
Дійсно викопати на ложці Балд. смажити його, забути кимось з рибалок або нечурі ...
Додано до [mergetime]1384164866[/mergetime]
27.
собака Сутра.
934432
28.
Я і мій двосторонній друг Дімона, кожен. Дуже дякую.
Джерело: