Джеймс Травень про тероризм

Кілька років тому, під час чого зараз відомий як «вересень 11 трагедії», кілька терористів, які озброєні ножами, висадили кілька літаків, загиблих пілотів і обрамлюють пару хмарочосів.
Так в аеропорту, вони конфісковані нігтьові шпильки я носила на моєму ключі. Після всього, на шляху до США, я можу подолати релігійний фанатизм, і я дрочить екіпажу Boeing 747 до смерті, починаючи з нігті.
Тим не менш, реальні погані хлопці вийшли на бомби, які вони перевозяться в їх взуття. Щоразу я піду до Манчестера, я повинен зняти Dr. Martins взуття, одягаючи всі 28 отвори. Так що я не торкаю жирних людей з ноутбуками, що літають на конференцію про майбутнє пластмаси.
Але це не допомагає захоплення терористів. Оскільки вони вже розробили двокомпонентну рідину вибухонебезпечних речовин, і вони маскуратують її як гель для волосся, який використовує Хаммонд і речі, такі як. І коли я отримую Хітроу тільки моїм ручним поклажі, я отримую дезодоранти, щойно приймав. Що робити, якщо це нервовий газ, який я збираюся використовувати для знищення команди шестикласників, які збираються на Франкфурт для Netball? Але це дійсно дискредитує Англію, бо я ходжу по-зовнішньій країні, що говорить про поту.

Продовження під kata ...

Все це змушує мене піднятися на стіну. У зв'язку з антисоціальною поведінкою кількох людей, я страждаю від неймовірних незручностей, і все добре-функціональне існування йде до пекти.

Приват 24 Тепер я роблю винну та винну програму з Oz Clark, і ми у великій біді. Ми ризикуємо стати пропагандистами алкоголізму і будучи цензурою ВПС або Міністерства охорони здоров'я. Чому? Через пару трамваїв випити і вирізати один одному.

Це смішно. Ми говоримо тільки про те, що він ідеально прийнятний для нормальної, збалансованої людини, щоб мати пару склянок з задоволенням. І якщо це робить його маленькою п'ятою, це чудово! Все, що я знаю, як пити. Але ніхто не знаю, що мене захопив мене або захопив мене на шляху додому з пабу під час зйомок все.

А ще міністри наполягати винні окуляри повинні бути меншими, щоб тримати нас в перевірці на нашому страшному середовищі. Булсіт! Ми знову постраждаємо через купу ідіотів, які я відправляю в шахти.

І тоді я придумав правила руху, які були розміщені біля дому. Нові вогні трафіку, вузькі до одного ряду, висока широта «лежачи поліцейських», приглушені кругові перехрестя, мільйони камер – звичайний виснажливий вузол, який не хоче приїхати на всі.

За даними більшості драйверів більшість з них без використання. Ми повільно пригнічуємо і зберігаємо вуха вгорі наших шкіл. Пропустити автобус до зупинки на в'їзді на перетин. Подаруйте дорогу водію на вузькій дорозі, де не можна проїхати. Ми всі зупиняємось на червоному замість хаса, сподіваючись, що якось це буде зроблено.

А тому, що деякі не можуть бути, а не зовсім, відпочинок – це дуже! – змусити нескінченних перешкод, які повинні бути простим і приємним процесом. Я думаю, що кілька тисяч руйнував задоволення водіння інших 30 млн. Я не знаю, що тут. Я не подбаю про пілоти, які кисті, люки, не можна вирішити, де повернути, або забути, щоб повернути сигнали. Я не розумію драйверів, всі 800 кілометрів від вільної прокладки з будинку на причіпі. Я захоплюю когось, хто нехтує автомобілями, я люблю і їздив, як ідіот. Якщо ви не любите водіння, не їздите! Є відмінні поїзди і автобуси.

Безпека аеропорту легше вирішити, завдяки своєму другу Нігель. Він готовий жертвувати своїм майбутнім, кар'єрним та навіть життям, одягаючи білизну, виготовлені з вибухових речовин. Може бути змушений вибухнути. Але після того, як ми будемо змушені відійти наші піддони і покласти їх в рентгенівську машину.

Хоча б це буде весело.

через topgearrussia

Джерело: