Супербудегетаріанський і саморобний ремонт ванної кімнати

Я шукав тут, на YAP, оскільки люди демонструють свій власний ремонт, я вирішив бути головоломкою того ж. У першому кварталі була нова однокімнатна квартира з «реновацією» від розробника, десь бюджетний дефіцит і необхідність запуску ремонту принаймні з чимось. Звуково погодився з дружиною, що ремонт ванної кімнати є найдорожчим, тривалим розтягом і брудною ідеєю, і тому необхідно приступати до нього.
Головне повідомлення про ремонт - це максимальна кількість речей своїми руками, як можливо бюджетне, але і так, щоб не викликати. Запланована вартість 50 000 Р. за все / про все.
До цієї точки, мої знання ремонту були обмежені санвузлом в оренду квартири, тому вже були деякі інструкції щодо того, як і що робити. Всі інші знання з інтернету та телефонної консультації з розумними людьми.

Перший досвід:
Рожева бажала господині квартири, всі витрати були на мій рахунок і враховані в оренду, все зроблено з косою, але якщо ви не уважно дивитеся, то нічого не так (на мій погляд).

Ось 50 фото, я даю вам всі деталі. Немає котів! Всі права, нехай!

Ще один куточок.

Приватна квартира в новому двовимірному будиночку була придбана ріком і півдня, після чого шість місяців опинилися з боргами і в квітні цього року вирішили розпочати ремонт. Ванна кімната комбінована, розміри 1,6 x 2.4. Я забрав 2 тижні офіційної відпустки, дружину за власний рахунок, дитину на дитячому садку, і вони були евакуйовані до села, щоб відвідати свою маму. Там, в с., батько-в-право зібрані інструменти: пучок, невелика болгарка, викрутка, паяльна праска для труб, пара рівнів різної довжини, правило 1,5 м довго знайшов насадку на перфоратор, щоб зробити отвори в бетонних під гніздами, кахельний різак і мішок невикористаних клаптиків / адаптерів і будь-яких інших речей для установки пластикових водопровідних труб.
Кілька місяців до того, що я зламав відрізок стіни і перемістив двері для ванної кімнати до середини стіни, і місце, де двері, які використовуються для стенду, була побудована з гіпсокартону.
Також було заплановано викинути стару раковину і туалет, перетягнути каналізацій і водопровідних труб, покласти кілька розеток. Вони вирішили залишити стару, сталеву баню - вона ще не рік.
13 травня 2013 р. о 9 ранку з чітким наміром поставити готовий об’єкт в експлуатацію за 14 днів. Я пообіцяв себе не бути мереживним, не пити і працювати на 12 годин в день ... після 2 годин я вилікував все в світі: це сором'язливий ремонт від розробника складався в розписі стіни з деякими руббами, які більш-менш ефективно смугастий тільки з axe. Крім того, на стінах вівсяний вісник, що виділяється після години інтенсивного обробітку. Щоб повністю очистити стіни проводилися рівно два дні 10 годин роботи з димовими перервами і обідом, пара кілометрів нервових волокон і відро слини до спліту. Фінансові витрати: 130 рублів за буровий різак, який не взяв фарбу степірно, ось в гаражі батька, і заточував його болгаркою)

4. У

р.

У той же час я зламав лист гіпсокартону, який вкритий підйомниками і знайшов велику нішу там, яка в майбутньому дуже корисно використовувати.

Під час другого дня він знайшов майстер, який погодився випиляти стару похилого рушника і поставити нове в іншому місці. Я не зробив.
Вартість рушника:
- 2200 р.
- 3300 р. - всі види кранів / клаптів і т.д.
- 3000 Р. - Робота.
- 800 р. - до кишеничної сантехніки для злиття підйомника.
Фото щось не в гострості вийшов - так шкода.

У процесі ріпсування стін він знайшов кілька пластикових горщиків, вбудованих в стіну - фаршировані камені там і покривають її штукатуркою.

День три. З ранку до обіду був змінений рушник, а решта часу було витрачено на поїздки в різні будівельні магазини, щоб купити все необхідне. Список було прокочовано заздалегідь, щоб в самий неприпустимий момент робота не підійшов:
- туалет, мийка і змішувач до нього - 6900 р.
- 2 листи вологостійкого гіпсокартону - 1000 рублів (включаючи доставку). Я просив доставити його до гаража, щоб він був безпечно позначений і вирізати, а потім довести його до квартири невеликими скибочками.
- профіль і обладнання для каркасу під ГКЛ - 1500 р.
- розетки, дроти, гофровані - 1500 р.
- каналізаційні труби, перехідники і т.д. - 750 р.
- водопровідні труби (пластика), всілякі муфти і клапани - 1300 р.
- металеві ножиці, рівень води, дрилі, дрилі для пучок, диски для болгарки - 1000 р.
У цей день йому вдалося тільки проникнути стіни і розтягувати дроти під одним виходом.

Четвертий, п'ятий і більш шостий день відправився в установку профілю, дренажу і пайки водопостачання. У повсякденних умовах це ас: перетягніть ванну на кухню так, щоб вона не заважала, використовуйте туалет вранці, промийте його на балконі. Весь день. Увечері все в зворотному порядку, плюс все, щоб видалити крупку, вакуум, мити підлоги, мити себе, а також девізувати організацію. Я тільки!!! У короткі він загинув кожну ніч і неспішно сховав. Коли я змінив каналізацій, я майже блювотний – від стояка, ці запахи приходять !!!

10.

11.

12.

13.00 р.

7641097

14.

15.00 р.

р.

16.00 р. Перший раз в моєму житті: півдня я збираюся з думками, зображений нереально. В результаті він сідав, щоб припаяти його на 11 п.п. і припалений на годину і половину. Перед паяльними трубами навчаються на муфтах.

723131

17.00 р. Скульптура з непроваджених матеріалів схема майбутнього водопостачання. Переглянуто паяльну воду удари: заблоковано підйомник, відкривали всі крани, зливають воду, потім закривали їх і різко відкривають підйомник. Всі стібки збереглися - не падають в будь-яку точку. Я покажу вам прямо, паяльник, тільки це переверсія, вам потрібно помічник будь-якого виду. Я зумів захопити паяльник нагріта до 280 градусів і спалити всі мої ебать пальцями на правій руці !!!

18 років На сьомий день він не працював і пішов на село, щоб відпочити і лікувати травми.

День вісім. Спонджіть всі дні покупки:
- плитка, найдешевша шахтна плитка (23 квадрати на стінах і 4 на поверсі) - 14,000 рублів.
- Клей плитка (5 мішків) - 1100 р.
- шліфування для швів (2 пакети 2 кг.) - 280 р.
- всілякі хрести, кути, нитки, балерини, силіконові, монтажні піни, спостережні двері, відро бетонного контакту, шпатель різних типів - 4500 р.
Все це впишеться в ВАЗ-2110 і відійшло на 1 рейс, хоча змащуючи дно землі на найменших нерівностях дороги) Потім він витягував його назад, поки він перетягував все в квартиру. На відпочинку я рахував: всі ці речі зважали майже половину тонни !!!
Зважаючи на те, що в цей день не можна працювати серйозно, я вирішив втілити в життя свою ноу-хау: так як це було прийнято рішення не змінити ванну, варто його зануритися. Ванна сталева, і так що блювота в жах, я вирішив зробити її звуконепроникним. У сусідньому магазині автомобілів він придбав 5 аркушів матеріалу, які називають STP Vibroplast Silver і розкочував його в декількох шарах. Виявилося майже як чавун, включаючи вагу.

Нинтовий день, проведений на установці ГКЛ. Я вимірюв все, написав його вниз на папері, позначивши його в гаражі і побачив його. На одному рейсі я вніс все і в двох прогулянках перетягування в квартиру. Я не зосереджуся тут - кожен вже знає, як перекручувати гіпсокартон.

80808362

21.

Р

22.

10 днів. Час відкладати плитку. Я вирішив почати з підлоги, але перед тим, що довелося видалити старий (від розробника). Болгарський пилив його в контурі і зламав її. Пил - не допускати слів, попиленого в баню маску і мокрого рушника на обличчі.

24.

Я очищав і змащував все з бетонним контактом, включаючи стіни.

26.

Я спробував його на.

Перша партія.

1 999 р.

Почати укладання. Я залишила шматочок в кутку наступного дня, тому що без туалету протягом 24 годин був своєрідним хрусткою для перебування – ви розумієте.

11 днів. Я проповідував решту статі і пішов на пити з друзями, оскільки це неможливо зробити що-небудь на цей день. Плитка залишилася для отримання міцності.

12 днів. Подрібніть стібки на підлозі, змащені силіконові шви навколо ванни і почали класти стіни за унітазом. Читача напевно вже зрозуміла, що, звичайно, неможливе для ремонту професіонала, як мені в 14 днів і мені необхідно підготувати санвузол для сімейного відпочинку якомога простіше.

32.

33.

р.

34.

13 днів. Він витирав стібки в важкодоступних місцях за майбутнім туалетом і почав встановлювати його новий запеклий друг)

І ось він в правому місці.

Від 13 до вечору 14-го він закріпив плитку на стінах. Це був день дружини і сина.

р.

38.

39.00 р.

Щоб закінчити всю плитку спокою, вона забрала мені ще місяць, ввечері, після 2-3 годин, але запобіжник вже втратив, тому я працював рукавами, повільно і спокійно, керований дружиною, вирощений всіма цими мезами.

41.

р.

42.

3610Р. 4200Р.

Природно, не було шоале: при установці мийки я зрозумів, що я невірно розрахував ширину коробки, що охоплює труби і мийка, що стоїть на нозі, не досягає стіни близько 2 см. Я мав розірвати свіжозбиту плитку і перемістити ногу в отриману нішу. Десь плитка укладається крок, але якщо ви не дивитесь...

р.

З пластикових панелей, занурила стелю і кріпила лампу. Ось так просто. Бюджет: 1100 рублів за стелю і 1200 рублів за лампу.

Для ще місяця дружина була визначена з дзеркалом. Що мені не робити нічого. Потім з'явився дзеркало, і за ним, якось неприпустимо, всілякі полички, милбокси та інші нитки. Ще 5500 р. в обмеженій частині.

З старого пластикового підвіконня він зрізав полки в нішу, дружину відразу зірвав на всіх її жіночих начинках.

На ревізійних дверях, знайдені на ручках ринку, які підходять локони на дзеркалі.

Так це те, що ванна кімната виглядає зараз, все, що вам потрібно зробити, це купити і цвях труси на двері.

49.00 р.

В результаті тривав майже 3 місяці, тільки 51,000 рублів були проведені на ремонті, тому ми зустрілися з бюджетом, функціональні костюми, я дуже гордий себе, і моя дружина люкає неспроможні плани на ремонт передпокою. За моїми засобами ()
Кінець.

P.S. Я ніколи не буду робити ремонт ванної кімнати!

Джерело: