Ще один автобад.

Я мама. Молода мама ходить з коляскою. Крім того, у мене є одна мама і чоловік, і я не маю таду і брата. В цілому, я просто не знаю, що робити в цій ситуації, так що я опублікував свою проблему на популярному місцевому громадському просторі. Насправді опис проблеми скопіюється звідти, 1 фото і 6 екранів з чого вийшло.

Хлопці, я просто не знаю, що робити, хоча я зателефоную вам. Це як я писав на моїй сторінці:
Я не знаю, що ще робити. Цей "ман" Весь час кладе машину на спуск для колясок на березі за адресою Балтивська 39. Дійсно весь час.

Я попросив йому кілька разів, щоб поставити його по-різному. І якщо він переходить на півметра вперед - це буде нормально пересуватися і їздити. Але ні, це не королівський вафель. Всі права, мене, всі права, пучок інших матерів з колясниками, які ходять на цьому окремому треку, але я особисто бачив 2 користувачів колісного крісла, які намагаються потрапити в банк, і якщо це не за допомогою пасер-by, вони не вдалося досягнути успіху. Як ви маєте справу з цим? ?
На жаль, камера в холодному сати і фотографувалась, як правило, в профілі не вийшло, тому буде помітно більш помітно, що не обійтися.

А фото було прикріплено:

Потім з'явилися безліч цікавих порад з нігтя і цегли для котів сечі в повітрі, але потім з'явився власник автомобіля. Походимо.
1-й

2,2 км

3 хв

4. У

5 хв

р.

6 хв

Додано до [mergetime]1384631694[/mergetime]
Я був неправильним про кількість картин, але це не точка. Ви знову збираєте мене? Про це не продемонстрував себе, хоча дискусії все ще збираються.

Джерело: