Острів між двома океанами

Трохи писати, близько 150 фото, я буду закінчити маяк.

Так ми пішли в Індонезії... Коротко про те, що вони летять з Москви 22 жовтня з Якарти назад 16 листопада. 40 000 російських грошей проводилося в Росії (витки, страхування, аероекспрес, пляшка гін в Duty Free) і 1,500 міжнародних грошей в Індонезії на все інше.

І тепер це океї.
Індонезія була відвідана 10-річчю. Ідея літати тут спочатку не була - відгуки дуже суперечливі і недорогі.

Традиційно, восени, квитки були розглянуті в усіх азіатських напрямках (Я люблю Азія дуже) з Філіппіни в М'янма. В результаті квитки в Джакарту на 18.352 вівторка Москва-Ханоі-Жакарта-Сайгон-Москва випадково помітили в'єтнамські авіалінії з смачними з'єднаннями в'єтнамських містах за 22-23 годин. Найсмачніший - безкоштовний готель на час стикування з трансфером і вечерею.

Готель є стандартною трешка (він не має нічого спільного з мертвими турецько-египтянськими трешками, а до чотирьох-зіркових «пінами спесій», що там) з нестандартним ліжком шириною три метри - об'єктивно, чотири будуть спати щільно. Готель знаходиться в 15 км від готелю. В результаті, проведений день в Ханой, витрачаючи $ 10, з яких 2 - готельні хлопчики-портери. Я не збирав ніяких фотографій, так як нічого не змінилося з минулого року, і є деякі фотографії з Ханой в одному з моїх попередніх постів.

Вранці ми зустрілися з аеропортом – в одну годину ввечері ми вже приїхали до Якарти. Авіаквитки в Балі, ми не передчасно купили - думав, на місці купити дешевше, ніж через Інтернет - для якого ми покарали. Ми були як нещасливі, так і локальні аеропорти Мафії отримали таким чином, але квитки вийшли дійсно майже вдвічі, як при замовленні онлайн - $338 за два - і це після судомного викидання між три термінали і 40 хвилин до вильоту. У зв'язку з тим, що відправлення за індонезійською традицією було затримано майже на годину, а половина і ворота були змінені двічі. На щастя, залишки джину купили в Москві не дозволяли вам нудно чекати рейсу. В результаті ми прибули в Балі вже в темряві і на океані, який день і не отримали вівсяного і сну в тьмяному готелі в Куті (в загальному, дуже рідко щось забронювало заздалегідь, але очікувано прибути пізно, як це сталося, і не хочу полоскати з пошуком житла). Перше, що спіймане око в Балі була велика кількість богів або дияворів. Більше подобається їх кам'яні скульптури. Вони всюди.

Природні

і

Без них навіть такий інститут не може обійтися.

Це, так, щоб говорити, соціальні девілі. Також є особисті дні. Наші пальці, що слухаються довжиною наших пальців, є OK.

Не всі страшні; є привабливі.

Острів між двома океанами р.

Є також азіатська moped refill.

Додано до [mergetime]1384685500[/mergetime]
Вони проживали в Куті протягом 6 днів до тих пір, поки вони втомилися: вони їдуть, замочують, замочують в Індійський океан.
Ціни, які я не буду називати високими, крім алкоголю і фруктів - можливо, тільки не сезон. Обід - вечеря - від 7 до 10 доларів за два без спирту, склянка плодової шиї (в змішувачі фруктового м'яса і льоду) - від 0,5 доларів, пива - від 2,5 доларів за 0,65 літрів, заморожують від 8 доларів за 0,350, води 1,5 літрів - від 0,25 доларів і т.д. У місцях масового застою відпочиваючих ціни наносяться на 2-3 рази.
Ми проживали трохи від місць концентрації туристів - так тихий і спокійний, до «цивілізації» і пляжу близько 10 хвилин пішки. Незважаючи на те, що океан в Куті вважається запобіжним через хвилі, але плавання тут цікавий - стрибки в хвилях, зловити їх - великий:

3610Р. 4200Р.

Наша вулиця

Центральний вхід на пляж Кута

Сам пляж переповнений, але не напружений.

Багато серфінгів і різних ступенів майстерності

Є більш витончені.

Більше технічних.

Ось - І: -

Ще один пляжний приплив.

Гей, дитина, що ви приїжджаєте?

Ви можете побачити це на пляжі ніч.

Національний танець. По-справжньому, цікаво 15 хвилин - потім довге

Поруч.

Кошеня, як це.

Але ми вирішили подивитися на нове місце неперманентного проживання.
За 35 доларів, водій таксі був орендований на цілий день, щоб вивчити східну балінську околиця і пам'ятки з розвантаженням нас не в Куті, але в Патан Бей (с. з спокійною водою для хроніка і порту) ввечері - в результаті пам'ятки були вражені, навколишні - не так багато. Вибираємо між Убудом і оточенням Патана Бая - не вражають або там. Убуд просто не схожий на це - твердий споживчий ярмарок, і в Падані є життєво важливі - нормальні пляжі і локальні кольори не доступні для пішоходів через дистанцій, і я не знаю мопеда.

Перегляди Балі з вікна автомобіля

Острів між двома океанами , Україна

Недоліки мавпи лісу в Убуді

2306060605

Важливий учасник

початківцям

і

Бізнес

Детальніше

Тіред. Сісти вниз.

Екскурсія і не тільки «Волксвагени». Моделі - 70 років, ймовірно.

Знамениті Убуд Рисові Тераси

Рис ближче.

Острів між двома океанами , доб. 731

Наступний пам'ятка - Batur вулкан

На оглядовій палубі цуценят розм'якшують серця крупнорідних (туристів) і породи за гроші

Мілота.

Мені подобається: -

Вулиця поруч з оглядовим майданчиком

Острів між двома океанами Р

Перемістити на

Ще один вид з вікна автомобіля

У дворі храму з непрозвучним іменем

Звідси на святій воді збиває і відмивають гріхи - але з їх мережива англійська вони не повністю розуміли процедуру аблуції - вони вирішили не піднятися, або ми ще викручуємо.

Вже Бог захищає їх, і вони не є.

Це свого роду позитивного героя.

Це не добре для мене.

1451.0376

Плавальний басейн з хмільною водою "для себе" - на глибині храму

Ще один басейн з коропом - про санкцію води не обов'язково

На виході з храму - черепа і кісточки з різьбами - ціна не розпізнала, виглядає елегантно.

Наступна зупинка – автентичне село Балінсе

Корови прогулянку вулицями

Увійти

Колір

Охорона.

Ліс за межі

Бульба

Вид на океан біля Padang

Додано до [mergetime]1384688226[/mergetime]
З тих пір, як вони були в порту, вони вирішили переїхати на сусідній острів Балі Ломбока і подивитися тут. У Падан провів ніч і вранці на поромі за $ 7 від двох пішли в Ломбук. Вони також орендували таксі на півдня за $21 після гірких баргайнів (народи в Ломбоку здаються жаді і непристойним) - результат знову розгортається. Щоб отримати фото просто не розуміли – все нудне зображення плюс відсутність посмішок на борту. Настрій почав повільно зникнути, і водій таксі перевернувся до порту Бангал.
З цього крихітного порту вилітають човни до невеликих островів Гілі (переміщені з місцевих - "Гілі" і засоби "малий острів"). Є три з них: Gili Eyre, Траванган і Мено. Траванган – це позаштатний острів, де переважно студенти та студенти. Мено - це неймовірно спокійний і спокійний острів, створений для відпочинку. Туристичний контингент - пари, середній вік 30-35 років. Повітря є перехрестя цих островів в атмосфері.
З боку і шум не хочу на всіх, Мено був обраний, і не втратив.

A дивитися з порома в порт

Остання мальовнича картина в 4-годинному пікапі, потім довге

свінгери

3250Р. 3700Р.

Автомобілі

Є багато богів в Балі, є багато кам'яних дерев в Мено.

Ті, хто залишає за собою це.

З яких існує безліч робіт місцевих архітектур, таких як «гайний шлях» до наших бункерів.

І це наші бунгало, дійсно, вони не загрожують.

Портрет рогівки 2 м

Стіл і стільці

Якщо ви додаєте корали до рогів, це так.

Якщо є більше коралових, є.

Острів незвичайно тихий. Не існує автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння. Просто великі і коні. Ні чоловічого шуму. Вже мало хто нагадує сучасну цивілізацію. Атмосфера нагадує радянське село в середині 80-х років. Люди знайомі - дивні посмішки і скажуть привіт всім - як місцевим, так і відвідувачам. Курки, корови та інші тварини сходження на вулиці, але це не подразне, але, навпаки, дотик. Щодо декількох туристів. Якщо ви не скуштуєте на пляжі, але на глибині острова, то не можна зустріти європейці за години - тільки посміхаючи і привітні місцеві жителі. На островах немає міліції, але тут абсолютно немає злочину, крім поширеної трави. І продаються гриби досить легально. Я не прихильник ліків - хороший старий алкоголь ближче і більш зрозумілий для мене, але я не буду засуджувати всіх.
Земельна ділянка, або скоріше пісок, на узбережжі сам дорогий, тому для найдешевших бунгало Sea Переглянути тут від 18 $ на добу за дуже спартаном умов - при цьому вартість персоналу практично ніколи не скидається на аукціоні, незважаючи на несезонний період.
Що б ви не знайшли бунгало 100 метрів від моря на 12 греків. Так, тут ми прокидаємо не під звуком серфінгу, але під крилом рояків, або під співом птахів, або під рігм гекону, який найчастіше, і впав дупа в кільцевій неїді - неприступне почуття!
Я описав острів в одному слово - казковий !!!

Острів кішка тут вони майже всі червоні і без хвостиків. Місцеві жителі кажуть, що хвости не зрізають їх, вони народжуються таким чином. Точка не вірить сліпим. Дивно.

Рідкі коти

Під час дня, ви crawl lazily з ваш мозок розтоплюється з тропічного сонця з місця, щоб розмістити і зробити прості відкриття: oh, rooster з короткими ніжками.

і його подруги

О, кальфу під дерево

О, кози.

Ростовики на дахах на ніч

Є так багато рад, як це побачити.

Але ми пішли в океан, і океани, як це.

Або так.

до

до

до

7500 р.

Дощ

Ми всі права.

Острів між двома океанами , Україна

Я, ї, це океї.

167338

Але є ще рум'яна.

3610Р. 4200Р.

Не їздити, це наш острів.

аромат

Ретельно, люди в флізерах.

колір

Природні

Природні

Ось як вони виглядають.

до

до

до

144651

Але є.

Як я розумію, Австралійські власники відмовилися від декількох своїх готелів в 2003 році через незгоду з місцевими місцями і залишили острів.

Не існує слідів вандалізму і ткацтва - меблів і скла на місці. Готелі, що знаходяться у віці від старого віку

Не стелить. Дива і нічого. Готель з-за кордону

Трохи більше кольору - місцевий човен

великий човен

барабан

і мечеть самому. Індонезія - Ісламська країна

шемале

Я не знаю, як грати тут. Прогулянка лаціна

Місцевий автомобіль з 6 людських сил. Навантаження і подрібнити до місця призначення

579548

кальмари

глибокий острів

Це також загальна картина - плоди бавовняного дерева.

123456наступний

стратегічний об'єкт - єдине місце тут за провокацією барбекю

Острів між двома океанами Україна

Квітка

Природні

8639768

різні кольори квітів в одній пляшці

є багато

Природні

Природні

Наступні двері до нас, протягом декількох днів поспіль французьке відверт - вночі з відкритим вогнем - черепахи.

і спалений вогонь на пляжі

Сонячне озеро на нашому острові

Захід сонця

Підводний світ є цікавим, не Ras Mohammed в Шейху, звичайно, але все ще.

Продовжити

зрілі

свінгери

свінгери

свінгери

свінгери

Морський фалоімітатор?

5309473

свінгери

свінгери

зрілі

садівництво

свінгери

310282

краб-captain

Кріплення

швидкий краб

краба

краба

Острів між двома океанами доб.

бабуся

Я не знаю, що пальмовий шит відчуває себе добре.

шемале

шемале

шкаралупи

Ви завагітніли конфіденційність, я зажадаю вам зробити фотографії!

Я бачив черепаху в басейні - вони штучно вирощені на острові, вони повний в океані - але я не можу зробити картину, на жаль.

Спочатку було прийнято рішення прожити тут за 6-7 днів, після чого кидати до Балі десь ближче до аеропорту, але залишатися на 11 і не хочу залишити на всіх, але мені довелося, щоб я був відносно швидким Інтернетом, закінчити речі не закінчилися в Росії, а на острові з ним (кілька інтернет) неприємності, і працювати на ньому (острів) злочин.

Вони залишали, дуже заготівля, на човні, локально, "швидкість" за 55 доларів від двох не до Патану, але до півночі - до Аммеда (село з портом в Балі). І знову, коли «згортання» до Амеда з кольору пляжу (коричневого в чорному вигляді), я хотів бачити його, сумність :-(). Photik з'явився з рюкзака.

Повернувшись до Кути, бо залишилося лише 4 дні в Індонезії, а місце вже зламався. Правда, після казкового острову в просаїку Кута потрапила в бінге з довгання на один вечір, але вранці він витягнув себе разом і продовжує життя.

На шляху до Кути потрапив в страшний джем, причина є приготуванням загиблого для обриву

тюрма

Кутовський щось задумане мавпи

Острів між двома океанами - відео

боковина

напляскване

Найчастіші оголошення в Куті на одному фото

Сатан-мопед

Moped-back перегляд

пляжний рибалка

Курс валют предоставлен сайтом zamki.com.ua

Ретельно, серфатори на тротуарі

Острів між двома океанами Габаритний зображення

Про нас

Зліт-океан під крилом, не часто так літати

Ми любили острів чітко, в Балі ми не були в будь-якому місці - ми були тільки в Куті, поговорили трохи з нашими і зарубіжними туристів - більшість Балі не люблять (не нам), спілкувалися з людьми з Кути і Нуса Дуа. Хлопці, які закінчили читання тут і планують літати тут, чітко визначити, що ви хочете. Якщо ви не живете і працюємо тут, але протягом 2 тижнів відпустки, подумайте три рази. Недорогий. Про все ж можна знайти ближче і дешевше в той же Таї, наприклад: море, пальмові дерева, мавпи, устриці, лікарські засоби, спирт і партії. Невеликі, непристойні острови також доріжаються і дешевше.

Якщо ви просто хочете лежати дорого на литому пляжі під пальмами на березі океану і що недоліки перевозять хвіст по поріг, то краще до Домініканської Республіки (з огляду на відгуки родичів).
На жаль, за 2 тижні не встигнути відчути себе.

Так, це. Дуже гарна поїздка!!!

Нічний неба над смайлами Мено.

П.С. Я збираюся їсти, писати, я буду відповісти пізніше.

Джерело: