У Уралі вже постили про те, як капуста запечена капуста в Уралі і як запечена дивовижна хліб. Час завантаження
І так, фотозвіт з вальвальних заводів Челябінської області.
Виробництво сьогоднішніх популярних чобіт можна порівняти з кулінарним процесом, наприклад, приготування торта. Спочатку «змішати тісто», вівсяна вовна заливається в скретч-машину, де вона перетворюється в полотнище. Далі викладають форму вальенка, спеціально роблячи його гігантом, довжиною близько метра. Потім шар загортаємо вовну, добре, не прошаровуємо тісто. Отриманий «сіш» кладуть під пресом, потім кип'ятять в окропу, потім поміщають в справжню піч. Тут висушується завантаження до потрібного розміру. І тепер модний аксесуар готовий до використання... або швидше, носити! Хоча ви можете піти далі, втрачати старі черевики сучасного чарівника. Майстри, як кондитерські вироби, ручна пришивка і декорування стразами кожного завантаження.
Серед асортименту сучасних завантажень були навіть сувенірні копії. Можна повісити їх на дерево. Вони кажуть, що якщо ви кладете монети в мініатюрних черевики, вони принесуть удачу і матеріал благополуччя в новому році.
Фото Кореспондент «Доброї новини» Олександр Кондратюк відвідав два вальвальні заводи: в Кус і Бродокамак, тепер без подальших слів покаже вам, як приготувати і випікати черевики в Південних Уралах.
Фото: Олександр Кондратюк
Про нас
І так, все починається з вибору сировини. Що
Або щось.
У процесі роботи беруть участь близько 10 осіб.
р.
У око, як я можу судити, форма «збірна»
р.
Далі форму поміщається в такий блок...
Потім відваріть валенги.
Для того, щоб вони набути певного розміру, є такі заготовки
Після готування чоловіка з розкішним вуса несе взуття до «операційного приміщення»
Де він робить всі види маніпуляцій з черевики
Допускається куріння в магазині. Чи можна заборонити?
Я не знаю, що ці дерев'яні пристрої називаються, але їх призначення очевидна.
Тим часом його колега...
З знанням він подрібнює дерево всередині.
Ось ми йдемо.
361480Р
Перший вечір
р.
Коли черевики прохолодні, ви можете зробити деякі божевільні установки з них.
До речі, чорні черевики для міських доріг...
Ось ми йдемо.
Це сірий варіант. "Хлопці"
Вже майже готове взуття потрібно трохи модернізувати, тому поруч з «бейкери-стіном» є швейний магазин.
Ось майстерні пошиття валенків.
р.
Молоді дівчата з села працюють.
Дуже красиві речі.
І крім того, модні екстраси для телефонів
Це близько.
, Україна
Перші покупці
Потрібно задоволені)
Я зробив.
р.
Джерело: